local-stats-pixel fb-conv-api

MMO Racing Games15

80 2

Lielai daļai no mums patīk parādīt, ka esam ātrāki, pārāki un vēl visādi citādi labāki par jebkuru citu otrā interneta vada pusē sēdošo personu. Bet šāda iespēja īsti nav bijusi dota Raicing tipa spēļu cienītājiem, ja nu vienīgi viņa nav devušies uz tuvējo datoru preču veikalu un par vecāku sūri grūti pelnītajiem 30 Ls nopirkuši orģinālo CD kādam no NFS.

Bet ilgāk pasēžot internetā un parokoties pa tantes Googles krājumiem es uzgāju pāris spēles, kas jau ir un drīzumā būs pieejamas visiem ātruma cienītājiem.

1. Project Torque (LevelR)

2008. gadā izlaista spēle.  Project Torque (ASV versija) LevelR (Eiropas versija)

Spēles galvenie plusi ir tās vizuālais izpildījums un par pārsteigumu arī tīri sakarīgā mašīnas kontrole un fizika. Spēlē ir lielas iespējas dažādi modificēt savu mašīnu vizuāli.

Diemžēl šai spēlei tomēr ir vairāk mīnusu nekā plusu. Sākot ar to, ka ir liela iespēja, ka Jūs viņu vairāk par 5X iekšā neieslēgsiet, jo spēle ir ļoti vienmuļa un ātri apnīkoša. Spēle arī piedāvā visai maz iespēju un vairāk par 200 cil. vienlaicīgi uz servera uzturas visai reti. Kaut jāatzīmē ļoti interesanti izstrādātā Thunder Valley mode, kas būtībā ir 10 - 200 apļu skraidīšana pa riņķi. Bet tomēr ja Tev nav dzels nervi neiesaku arī izmēģināt šo izpriecu.

Kopumā ņemot spēle ir vizuāli pievilcīga un pat spēlējama, bet tomēr ar laiku Tu atklāsi, ka aiz vizuālā noformējuma slēpjas visai prasts un ātri apnīkošs braucam gabals.

 

System requirements

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - 2.0GHZ CPU - 512MB Ram - DX8 Compatible Video card Recommended 512MB+ - DX9c

http://project-torque.aeriagames.com/

http://levelr.gamigo.com/

2. Drift City

Ko lai saka par Drift City? Spēle godīgi sakot ir uztaisīta visai orģināli. Pati grafika vien fascinē, jo ir taisīta Anime stilā. Spēles galvenie trumpji ir orģinalitāte un tās nosaukuma atbilstošās funkcijas Drift īpatnības. Spēlei ir visai liela karte un kas varētu būt dažiem interesanti katru mēnesi ģildes savā starpā izspēlē to kurai piederēs noteiktie serveri. Spēles mīnusi ir garlaicīgais gamplay, jo ir tikai kādi 4 veidu misijas, kas vienā laidā atkārtojas (protams dažādās grūtības pakāpēs). It īpaši kaitinošas ir misijas kur Tev ar 60 KmH lielu ātrumu 10 min. jāizseko kāda mašīna nepiebraucot tai tuvāk par 30 m. un neatraujoties tālāk par 60 m.

Visā visumā spēle ir spēlējama un ja kādreiz gribās brutāli nogalināt savu brīvo laiku es pat ieteiktu ieinstalēt šo.

 

System requirements

 

Windows 2000, XP, Vista, 7 Pentium 4 1.8 GHz or Athlon XP 1800+ 256MB of RAM GeForce 4 64 MB 1GB HDD space

 

http://drift.ijji.com/

3. Trackmania: Nations Forever

Visticamāk viss pazīstamākā no visām šeit pieminētajām spēlēm, bet daži tomēr teiks, ka šī spēle ir par maksu. Bet īstenībā atbilde ir Nē, jo pirms 2 gadiem Trackmania nolēma pāriet uz Free statusu un tāpēc mās visi tagad to bez maksas varam nolādēt internetā. Pati spēle ir visai parasta ideja. Visi sacenšās braucot pa vienu trasi un uzvarētājs būs tas kurš šo doto trases gabalu nobrauks viss ātrāk, bet tas arī ir tas, kas piesaista pie šīs spēles visvairāk. Nav iespēju uzlabot savu braucamrīku (ja nu vienīgi vizuāli) un tāpēc uzvar prasmīgākais + vēl Tu vienmēr vari apskatīties kurā vietā Tu esi Pasaulē, Latvijā vai pat pilsētā.

+ Klejo baumas, ka šogad Trackmania izlaidīs savu 2 versiju.

 

Windows 98+Pentium II 450 MHz, 64MBRAM, 32MB video cardDirectX 9-compatible video/audio hardware

http://www.trackmania.com">http://www.trackmania.com

4. Need For Speed: World Online

Nē Jūs nepārlasijāties. NFS plāno šogad izlaist Online spēli, kas pilnīgi būs bez maksas. NFS WO pēc idejas būs visai līdzīgs Most Wanted. Braukā pa pilsētu, piedalies sacensībās un kaitini policiju protams par to visu pretim dabūjot respektu un naudu par ko nopirk kaut ko stilīgāku vai jaudīgāku. Spēle solās būt īsts grands, kas pārspēs jebko ko pašlaika varat spēlēt bez maksas savās melnajās kastēs Jūsu acu priekšā. Spēli sola izdot šī gada pēdējā ceturksnī, bet šobrīd jau ir iespēja pieteikties uz beta versijas testēšanu.

 

Operating System: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7DirectX: DirectX 9.0cCPU: Intel Core2Duo 2.0 GHz or AMD X2 4000+ at 2.1GHz or greaterRAM: 2 GBVideo Card: 512 MB DirectX 9.0 compatible. At least Shader Model 2.0 supportSound Card: DirectX 8.1 compatibleHard Drive: 4 GB of space is required to install the gameInternet: 128kbit/s Cable/DSL connectionOptical Drive: Not required / NFS WORLD is download only and not available on PCCD / DVDDirect X: Version 9.0cOnline Multiplayer: 512 Kbps connection; 2-8 Players

http://world.needforspeed.com/

 

Un šeit ir vēl pāris spēlītes kuras uzraku, bet pats vēl neesmu testējis:

UpShift Street Racing

http://strikeracer.gpotato.com/

Project Powder (Kaut nav Racing kā sacensība ar mašīnām, bet snowboard, tā pat skaitās racing tipa spēle)

http://projectpowder.outspark.com/">http://projectpowder.outspark.com/

CTRacer

http://ctr.gamenetworks.com/

Live For Speed

http://www.lfs.net



80 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

nu es teiksu, nenormali izskatas pes NFS:MW, tik piejaukts kautkas klat!! emotion

Bet tā izskatās labi, varbūt būs jauns kases grāvējs!! emotion

1 0 atbildēt

tas NFS izskatās daudzsološi :)

1 0 atbildēt

http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=27154450 daži skrīni no NFS WO  3šā beta testa.. nākamnedēļ ies jau uzlabotais tests ar jaunām iespējām

1 0 atbildēt

To pašu LFS jau arī varēji pieminēt

0 0 atbildēt

Trackmania labs, bet esi aizmirsis paslaik par labako brauksanas simulatoru GRID. Ta ir viena elligi laba spele ar labu grafiku un tiesam labu brauksanas simulatoru, protams iesaku spelet neta, jo piemeram man pro limenis ir par vieglu.

0 0 atbildēt

man personiigi Project Torque  liekas wisai forsha speele un man arii patiik thunder valley brawkaat!.. :D pacietiibai gan jaabuut - bet ir foorshi kad iekljuusti kautkur pirmajaa 5niekaa!.. :D

0 1 atbildēt

un vel ir RayCity Online(playpark) kas pārspēj visas šīs, NFSWO ir pārvērtēts mēsls, projest torque ir garlaicīgs, Drift City ir intersants(lvl 72. Utopia V9/ TurboAngels(3. vieta)AirZ-Lat) Trackmania arī jautrs... bet vel daudzas trūkst.. ir vel vismaz 3 superīgas korejiešu spēles, bet eiropā dēļ latency nav spēlējamas

0 1 atbildēt

nesaprotu kā var patikt MMO spēles viņas tač ļoti ātri noriebjas....?!?

0 1 atbildēt

ja pc vilktu NFS world nutu labi

0 2 atbildēt