local-stats-pixel fb-conv-api

MInecraft beta 1.613

18 76

Es šobrīd strādā pie 1.6, kas galvenokārt būs bug fix atjauninājumu. Es būšu iet cauribug saraksti liels viens un nosaka, cik daudz vien varu. Navnoteikts datums update bet kā es nezinu, cik ilgi tas būs vajadzīgs, lai iet caurisarakstam.

tikai jauna funkcija, kas būs redzams, ir kartēšanu.

Kad jūs amatniecības karti, jums būs iespēja kaut izvēlētos, cik "pietuvināto" jūs vēlatieskarti, kas. Tā būs vērsta uz vietu, kur kuģis, un tas jāaizpilda, kā jūs izpētīt zemes. Ja jūsiet ārpus kartes malas, tas apstāsies atjaunināšanu, lai katru karti ir konkrētā jomā.(piemēram, nekustamā kartes!

Šeit ir screenshot pilnībā zooomed ar karti labā pilsētu kartes, piemēram

18 76 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

............................................________ ....................................,.-'"...................``~., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../ .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....} ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../ ...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-" ............/.`~,......`-...............................\....../\ .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-, .....`=~-,_\_......`\,.................................\ ...................`=~-,,.\,...............................\ ................................`:,,...........................`\..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_\..........._,-%.......`\ ...................................,<`.._|_,-&``................`

35 1 atbildēt

Google tūlkotājs - laba manta..

28 0 atbildēt

Mans teikt google tulkotājam nebūt labam.

derp-a-herp

11 0 atbildēt

autors daunis, raksts suuds.

13 2 atbildēt

bildes gljukainas, teksts neizprotams.. Apsveicu ieguvi augstako balvu -

4 0 atbildēt

mans būt neko nesaprassts!

2 0 atbildēt

Autors lohs, raksts sūds!

2 0 atbildēt

Lol tu Vnk owno :D mācies tulkot sīkais kucēn ;)

0 0 atbildēt

XD Piiiiiiiiiiiii XD Eiiiii Diiii XD Proti rakstiit?

0 0 atbildēt

 ew kur var noka4at minecraft ?

0 1 atbildēt