local-stats-pixel fb-conv-api

L235

46 6

Sveiki visiem. Nākamais topiks spēļu sadaļā tieši no MaSSiWE.

 

Šoreiz mans mērķis ir dot jums nelielu ieskatu kādā citā, sev tuvā spēlē ar nosaukumu L2 [ jeb pilnais būtu Lineage 2]. Tātad šir ir trešās personas MMORPG spēle, kas ļoti līdzīga visiem plaši pazīstamajam WoW, un tomēr... Itkā ļoti līdzīgas, tanī pašā laikā tik atšķirīgas, un es pat gribētu teikt, ka manā vērtējumā L2 ir augstāk par WoW.

Sākumā neliels aprakst par spēli. Atšķirībā no WoW, kur spēles temats ir mistiski briesmoņi, Staigājošas govis un tā tālāk, L2 tematika ir viduslaiku karotāji kuriem visiem ir cilvēku formas vienīgi rases atšķirīgas, piemēram, kamael vai dark elf, abiem ir cilvēku formas un viss, kas pie tā piederas, vienīgi mainās  ādas krāsas un teiksim kamaeliem ir viens spārs, kurš gan lāga neko nedara, bet vienkārši kalpe kā stilīgs aksesuārs =] Tātad atgriežamies pie tēmas => viduslaiku bruņinieki, kas krāj līmeņus, attīsta spējas [ fiziskās vai maģiskās] , iestājas klanos un ar klaniem kopā iet nogalināt RB [Raid Bosses, jeb vienkāršī tie ir monstri ar mežonīgu dzīvības kapacitāti un ispaidīgu P.atk], ieņemt pilis un fortressus un protams Pvp, CW un Olimpiādes.

Sākumā par vingrināšanos. Atkarībā no jūsu pacietības kapacitātes ir iespējami vairāku veidu serveri [low/mid/high rate], kur attiecīgajā serverī ir iespējams lēnāk vai ātrāk dabūt maksimālo līmeni =] Pati līmeņu iegūšana ir viegla un tāda pati kā visur citur, respektīvi, ej ārā uz battleground , sit monstrus, krāj pieredzi un saņem savu nopelnīto līmeni, ar katru līmeni jums ir iespēja iet uz augstāka līmeņa battlegroundu un saņemt attiecīgi lielāku un labāku drop=]

Spējas attīstas ik pēc kāda konkrēta skaita līmeņu. vēlos piebilst ka cīnītājiem tas notiek ātrāk nekā magiem. Katrai klasei un rasei ir savas spējas, tomēr pašas pirmās daudziem sakrīt.

NU jā, klani, liekas ka šeit visiem viss ir skaidrs.

Un par RB to laikam nevarētu teikt. Nu lūk, saviem vārdiem => Uz RB parasti lasa spēlētāju kopas jebšu party. parasti, jo lielāks līmenis bossam, jo vairāk šos pārtijus vajag. atšķirībā no parastajiem monstriem, bossu drops ir daudzkārt iespaidīgāks, un epic bossi met ārā vienreizēju bižutēriju, kura katrā serverī tiek augstu vērtēta.

Pilis un Fortressi. Spēles kartē ir dažas pilis kautkur ap 7, negribas skaitīt. Tātad, šīs pilis ir iespējams ieņemt katram censonim, tikai vajag palīgus. Ieņemšanai ir divas puses. Parasti pilsi ieņem klani un bieži vien klasni sauc palīgā alianses. Tātad, vieni playeri cenšas pili ieņemt, bet citi to aizstāv [ aizstāvji parasti ir tie, kuri ir pili ieņēmuši iepriekšējā reizē un nevēlas to pazaudēt]. Šis ir sava veida PvP, pēc manām domām ļoti interesants pasākums =] Fortressi ir ļoti līdzīgi, tikai tā teritorija kurā notiek cīņas ir mazāka. Gan Fortressu , gan piļu īpašniekiem ir pieejamsa papildu privilēģijas, teiksim klana līderim, kurma pieder pils, tas var lidot ar pūķi =]

PvP un CW vajadzētu visam būt skaidram. Bet par Olimpiādēm varētu būt jautājumi. Tad nu lūk, olimpiādes ir sava veida PvP, kur cīņas beigās neviens nenomirst, bet uzvarētājs saņem punktus, sakrājot šos punktus ir iespēja nopirkt visādas noderīgas lietas, piemēram zobena uzasīnāmo pergamentu, kurš tavam ierocim piešķir papildu spēku un maina krāsu =]

Šis bija īss aprakst. Tomēr tas neatspoguļo ne kripatu no tās burvības, ko spēle sniedz to spēlējot un liekot justies daļai no tās.

Sākumā pie tā visa ir gŗuti pierast. Bet kad tas viss izdodas, tad negribas nemaz atgriezties realitātē [ saku no pieredzes].

Paldies par uzmanību, cerams, ka patika. Drīzumā Uzcepšu vēlkautko =]

46 6 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Izejiet tach aaraa kaut uz minuuti un pamaniisiet ka saacies jau pavasaris un tuliinj buus vasara, abas speeles suukaa vienaadi

3 0 atbildēt

ar ko lai sāk. "krafting" spēlē tikpat kā nepastāv vispār, vienīgi dwarfi var kaut ko uzmeistarot. terrain. minimāli izstrādāts. interface, nepatīkams, neparocīgs pvp spēlētājiem, jo grūti efektīvi un taktiski pārvietoties. maģijas visas vienādas, atšķiras tikai krāsa, minimāli kustība. un šādi vēl var diezgan ilgi turpināt. bet ir arī sava labā puse. ir ģilde, nevis klans un esi ļoti maz par to pastāstījis. pastāv ģildes līmeņi, kurus iegūstot var iegūt dažādus papildmateriālus un priekšrocības attiecībā pret citiem spēlētājiem. par pvp. ļoti nepatīkama pieredze.  vienmuļš, apnicīgs un neinteresants. neko nesaku par castle siege, lieliski izdomāts un izstrādāts, bet par maz pvp dinamikas un taktiskās iespējas.

tālāk "Atšķirībā no WoW, kur spēles temats ir mistiski briesmoņi, Staigājošas govis un tā tālāk, L2 tematika ir viduslaiku karotāji kuriem visiem ir cilvēku formas" smagi ieberzies. L2. kas ir orki? cilvēkveidīgi? nu ja steroīdu kalu uzskati par cilvēcīgu, ok. un kanael. tie ir krituši eņģeļi, nemaz tuvu nav cilvēkam (laigan art ir izstrādāts tāds). un wow temats nav tāds, kā definā viņu šeit. tas ir balstīts un noveļu sēriju un grāmatu, kura ietver sevī lielisku stāstu. protams viss nav precīzi, bet tā ir spēle.

nepārproti, neaizstāvu smagi wow, jo pats vairāk esmu iemīļojis Warhammer online, bet wow ir pārāks par L2 gandrīz visās jomās. L2 biju spēlējis kādus 3 gadus laikam, tākā šo to zinu par spēli (jā es esmu nūģis). bet ko gribu teikt. papēti mazliet sīkāk spēli un tās struktūru pirms izsaki viedokli par to. un nespried par spēli pēc privātajiem serveriem, kuros ir zagtas datu bāzes un nestrādā aptuveni 80 % no iespējām. par L2. privātajos ar viss nav pieejams. kā es to zinu? esmu spēlējis gan uz oficiālā servera, gan uz privātajiem.

bet jebkurā gadījumā ielikšu tev + par centību

3 1 atbildēt

bildites jau smukas un sievietem pat shpilkas,bet neredzu baigo atshkjiribu no wow- nu un ka cinja notiek starp cilvekveidigajiem?  viduslaiki ari nebutu tas kas te atshkjirtos :D un battlegroundi, pvp, dungeoni-nu rofl tas pats vien ir. olimpiades, nu rofl taa pati Arena!'

man shkjiet ka galvenais kas te atshkjiras starp shiim divam spelem ir tas ka sheit grafika smukaaka- mirdzoshaka- glamurigaka...

2 1 atbildēt

Lineaege2 ir daudz labaks ,par to suda zimeto WOW...

Agrak speleju ,diezgan specigi emotion Vnk ideala spelite  emotion

Ja kadreiz atsaksu spelet speles vispar,tad noteikti speletu Lineage2 emotion

1 1 atbildēt

Spele kura man patik ;D

1 1 atbildēt

Jaaa WoW rullleee un tas ir fakts,kurs pret to viniem vienkarsi skauz,ka wow ir viss labaka mmorpg un cen6as pagudroties!!!

1 1 atbildēt

Jautājums par tām elfu karotājām- jo lielāki pupi, jo labāka kaujā?

0 0 atbildēt

eh man tuva un mīļa spēle <3

0 0 atbildēt

speele jau izskataas laba , bet gruuti vinjaa iebraukt :p :(

0 0 atbildēt

Šādas spēles labāk vnk nesākt spēlēt!

0 0 atbildēt

proviking tur nu tu kljuudies Lineage2 tika izlaists 2003 gadaa bet wow 2004! nerunaasim kad jau biija Lineage1 takaa pats vien esi vel autinjos! bet taa nopietni runaajot wow ar l2 nemaz nevar saliidzinaat kaa jau tika mineets! nelielos bet esmu jau l2 oldschoolists kopsh Interlude vairs nespeeleeju jo esmu vecaa l2 piekriteejs tad nu naacaas paariet uz wow! ^^ bet no l2 labas atminjas! doshu + jo standarta raksts iesaaceejiem pilniibaa pietiekoshi jau ruudiitiem speelmanjiem ar neko jaunu nevajadzeeja un neuzzinaatu! + no manis!

0 0 atbildēt

Spēle Laba Bet nespēlēju !!

0 0 atbildēt

Pats spelēju nepatīk raksts Tik bildes + neliels teksts un protams Video bezjedzīģi varēji ielikt savus skrīnus + Video kadu un lietderīgu aprakstu kadai versijai Par pvp sakot no finala man nepatīk,jo ir tada lieta kā Attribute kas parak daudz ierobežo,un tie kas raksta spelē l2 encik gadus tas neko daudz nemaina jo katrā versija C4 c5 c6 Kamael Hellbaund gracia1,2 final vai epilogue ļoti atčkiras perpektivi ņ*t uzzini par pašu speli kas ka Skilus clan skilus un parejo ko vajag zināt un izlasi parejo par versiju sapratisi kadas fi4as ir katrai klasei...

0 0 atbildēt

Ir daudz labakas RPG speles par l2,patiesibā l2 ir mesls vnk uztaisīts parak liels parakums

1 1 atbildēt

hz man l2 ir mana spele,speleju jau kopš pirmsakumiem un tie mu,wow nestav pat klat...nu bet daudzkas nepatik tieši jaunakaja daļa,nu bet tapat spele pa pirmo

http://l2world.org/ x20speelejam seit, 1800onlains Oo

0 1 atbildēt

WoW 4ever!!!Lineage 2 tik pēctam parādijas!!!Besi lineage 2,tur visa pasuale stulba daudzas vietas atkartojas un interese bij tik uz 3 menesiem!!!

1 4 atbildēt