local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas, kas ir soli priekšā peintbolam!!!11

28 3

SVeiki, vēlos jūs iepazīstināt ar jaunu izklaidi, kurš vel nav tik populārs kā peintbols, bet ir daudz militārāks par to! Tas ir nekas cits ,kā AIRSOFTS!!! Ja kāds nezinītis, nezina kas tas ir tā ir kaujas simulāciju spēle, kur spēlētājs ir bruņots ar kaujas ieroču kopiju, kas izskatās, kā īsts ierocis un sver, aptuveni precīzi!!! Bet šie ieroči nešauj ar īstām lodēm, bet gan ar plastmasa bumbiņām, kuru smagums ir sākot no 0,2 grami uz aukšu! Vis populārākie ieroči ir elektriskie, vnk tie darbojas ar akumlatoru, kuru tu varu nomainīt speles laikā!!! Vel ir atvelkamie (Snaiperi) Un gāzes ieroči (tās ir pistoles, bet ir arī elektriskās!!!)

Airsofta ieroči šauj no 30m - līdz pat 50m tas ir diezgan tālu!!! Tas ir atkarīgs no ieroča tipa!!! Snaipera ieroči šaus viss tālāk, bet pistoles vis mazāk!!!
Airsoftā ir gan granātas, gan mīnas, gan tanki ( Jātaisa pašam!!) Kā arī bazukas, un dūmu granātas!!! Airsoftā var ģērbties kā īsts kareivis, jo bumbiņas neizdala nekādu krāsu, bet brilles ir obligātas, un ķiveres vai dažādus sargus pēc izvēles!!!


Pats ar airsoftu aizrāvos pagājušo gadu un esmu liels piekritējs!!!!! Nesen aizvedu draugu uz spēli un viņam ar iepatikās un gaidam tik ākošo spēli!!

Ja tu esi aktīvs jaunietis, pieaugušais tev noteikti iepatiksies airsofts un tu iegādāsies savu ekipējumu, bet tā kā ekipējums ir ļoti dārgsun pats savu mazi nepelnu es to diemžēl nevaru atļauties (Varētu jau sakrāt, bet senčiem nepātīk, ka tērēšu pāri 100ls priekš airoča!)

Tpc ir alternatīvs, kur tu vari uzspēlēt airsoftu dažas stundas! Pats braucu uz BEWO rīkotajām spēlēm, BEWO ir organizācija, kas rīko spēles pa visu latviju, nodrošinot tevi ar ekipējumu un munīziju, BEWO var organizēt spēles pat 70 cilvēkiem (Tas tik būtu kariņš!)

Redzkur būs spēļu grafiks!!! (Varbūt, kāda spēle būs pavisam tuvu pie tevis)

Airsoft spēles 2 0 1 0 !


28.08 - Ventspils

29.08 - Rīga

04.09 - Tukums

05.09. - Jelgava

11.09. - Valmiera

11.09. - Saldus

12.09. - Liepāja

18.09. - Rīga

18.09. - Jelgava

19.09. - Ventspils

19.09. - Talsi

25.09. - Jēkabpils

25.09. - Madona

Ja esmu aizrāvis tevi ar Airsoftu, apmeklē www.BEWO.lv un Piesakies uz spēli (zvanot)! Būtu ieteicams ar, ka tu piebilstu, ka tu par SPĒLI uzzināji no VALTERA! (Lūdzu!) Visā visumā ceru, ka nēsmu pārkāpis kādus noteikumus, kā nekā pirmais raksts!!!

Un šeit ir links ar airsofta spēli!

http://www.youtube.com/watch?v=KOx5vAYnnT4&feature=search



28 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

nu šitas raksts jau arī pēc visa redzamā apraksta arī ir reklāma, jo BEWO piedāvātais ir t.s. komerciālais airsofts par kuru parastie arisofteri bik iesmej... es gan ne visai, jo katrs pelna maizīti kā prot... un nav man tiesības viņus par to sodīt :) jo galu galā tik tiešām ne katrs var iegādāties visu ekipu un ne katram tas ir arī vajadzīgs.. nu ja tā parēķina, stroķis daudz maz sakarīgs un ekips arī daudz maz sakarīgs kopā tuvu pie 200Ls sanāk.. (ja tā pa lēto mēģina izbraukt) un jēga no tā visa, ja reizi gadā brauc kkur uzspēlēt un pārējo laiku tas viss vienkārši stāv mājā un krāj putekļus? :)

2 0 atbildēt

Airsofts ir interesants iesaku pameginat tiem kas nav pameginaajusi :)

1 0 atbildēt

nereali patik airsofts =) bet nu kas tur jauns .. sen jau zinaju .. spelet gan nav gadijies biezji jo pie pilsetas kur dzivoju notiek reti .. ari ten ir reizes kad notiek .. bet tad ir neforsas vietas pa kurieni spelet ..

0 0 atbildēt

Es pats, šovasar gribēju pirkt savu ieroci pa 110ls, bet visu rēķinot sanāktu +kādi 50 ls par pārējo ekipējumu, jo vajag rezerves akumlatoru, pat 2, rezerves magazinu, ( Pēc vajadzīibas) Un bumbiņas maksā 8ls par 1kg. bet tur ir 16 aptveres!!!  

0 0 atbildēt

Visā visumā ceru, kādu satik uz jēkabpils spēlē, jo dzīvoju tur!!

0 0 atbildēt

Airsoft ir tik labs...

Pat īsti peintballss nestāv līdzi...

 

Iesaku jums mežā uzspēlēt, vai lielās pamestās kara bāzēs apmēram 20 vs 20 (karoga ķeršanā, līdz pēdējam palikušajam, ķīlnieka izglābšanā)

Pašam ir 2 ieroči, bet tos sadalījām ar čomu, katrs pus cenu ierocim ... 160 lati sanāca par Kalašņikovu un neatceros cik bija pa Mp-5 ...

0 0 atbildēt

Nesen uzspēlēju peintbolu (Nekad nebiju spēlējis tikai airsoftu), jāsaka, ka airsofts ir daudz labāks, peintbolā vienīgasi ir tā foršā skaņa, bet šauj viņš baigi neprecīzi, airsoftā gan viss aiziet kur tēmēts!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz nezināms komentāru " maybe stāties armijā? "

Vispirms pamēģini milsimu!! Tas ir airsofta versija, kur viss ir maksimāli pielīdzināts īzstai kaujas situācijai!!! Tur spēli velk pat 24h kaut gan visu varētu izdarīt pa 4vai 5h!! Bet protams tur arī stratēģija tiek plānota pirms spēles un pamatīgi!!!  

0 0 atbildēt

izglītojoša reklāma ..

0 1 atbildēt