local-stats-pixel fb-conv-api

Kā piecos mēnešos trīsdesmitgadīgais Ītens nopelnīja12

138 1

Kā piecos mēnešos trīsdesmitgadīgais Ītens nopelnīja 800 000 dolārus

Vai mūsdienās ar kaut ko var pelnīt, kad visā pasaulē tautsaimniecība šķiet viena vienīga bēdu leja? Izrādās, ka var. Tikai jāspēj piedāvāt savu preci vai pakalpojumu šim laikam atbilstoši - ātri, ērti un lēti.

Visskaidrāk tas ir redzams datoru un interneta pasaulē. Tur vairs neplešas tūkstošgades mijā uzpūstais interneta burbulis, taču attīstība nav apstājusies un uzņēmīgajiem vēl aizvien ir iespēja pārsteigt pasauli un labi nopelnīt. Kā ziņo The New York Times, trīsdesmitgadīgais Ītens Nikolss piecos mēnešos nopelnījis 800 000 dolāru ar Apple iPhone domāto spēli iShoot, kuru viņš uzprogrammēja sešās nedēļās vakaros pēc darba. Šādas mazas spēlītes un izklaidējošas iPhone programmiņas sauc par apps, tās maksā tikai dažus dolārus un ir kļuvušas par jaunāko modes kliedzienu programmētāju vidū. Kā redzams nekad nav par vēlu sākt programmēt un nopelnīt lielu naudu. Īpaši tagad, kad spēlu tirgus ir ļoti pieprasīts.

138 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

šādas spēlītes taču ir tūkstošiem ,pie tam tādas parādījās jau vairāk kā pirms 10 gadiem , jocīgi, ka ar to pat tagad var nopelnīt tik lielu naudas summu.

25 0 atbildēt

Droši vien sapelnīja tikai tāpēc ka uz āboltelefoniem tādu nebija, bet pati par sevi tādas sēles ideja ir veca. Atceros kad es uz sava vecā '95 "loga" spēlēju līdzīgu :)

14 0 atbildēt

lielais piķis par worm's plaģitātu!

11 0 atbildēt

Jā tikai jāņem vērā ka tā nopelna viena spēlīte no miljarda, turklāt ne vienmēr tā oriģinālākā vai interesantākā skatoties no malas.

2 0 atbildēt

jap, man ari ir.  normaļnaja spēlīte

0 0 atbildēt

normāli vecim galva strāda emotion

0 0 atbildēt