local-stats-pixel

James Bond 007: Blood Stone [2010]12

30 4

Release date cik noprotu ir pārlikts uz nākamo gadu "Pie uzticamajiem avotiem neatradu normālu date,tie ir atšķirīgi", bet izskatās ka šo gabalu ir vērts gaidīt. Reti kādu spēli gaidu,parasti atnāk pašas, bet zinu, šī man patiks.
Kā jau ierasts iepriekšējos '007' gabalos: skrien,šauj,spridzini, bet šim gabalam pievienojas tādi opšni kā braukšana ar mašīnu,laivu un iespējams ko citu, žēl tikai ka nebūs brīvā karte 'free roam' kā jaunajā 'Driv3r' un jau labi iznāmajā 'apnikušajā' GTA IV.

Pēc grafona spriežot izskatās ka Pc dzelžu prasības nebūs diez ko augstas tāpēc domāju ka katrs otrais varēs izbaidīt šo geimu uz pietiekami augstiem opšniem. emotion

*Pirmajā, prosta 'IGN' traileris.

*Otrajā video redzams kā keksi griež Demo, kas protams vēl oficiāli nav iznācis un nevienā P2P 'komūnā' arī vēl līdz šim neēsmu redzējis.

*Trešajā,vēlviens 'IGN' trailerīts!







30 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Tici vai nē , bet tikuntā Mafia 2 pārsit visu ! Te redzu to pašu ko Mafijā , bet tur vēl bija free roam + ļoti jauks story !

1 0 atbildēt

esmu james bond cienitajs gan man patiks si spele =D

0 0 atbildēt

bet taisniba .. zjel ka nevares tada freroam staigat .. tad butu daudz labak .. a mosj vini izdomas ko nomainit tai spelei 

0 0 atbildēt

Labs apraksts! emotion

Mīnuss par leksiku emotion 

0 0 atbildēt