local-stats-pixel fb-conv-api

Īsts Battlefield 3 simulators izrādīts The Gadget Show ie10

Tīri reālistiskus autosacīkšu simulātorus ar visu pārnesumkārbu, pedāļiem un stūri, mēs varam iegādāties teju katrā datorpreču veikalā, taču kad runa ir par pirmās personas šāvēja simulātoru, lietas sāk sarežģīties. Protams, nekas nav neiespējams – The Gadget Show ietvaros, tehnoloģiju eksperti no visas Eiropas ir uzbūvējuši tiešām lielisku un maksimāli reālistisku Battlefield 3 spēles slimulātoru.

Kā redzams, simulēta tiek gan staigāšana, gan šaušana un ieroča kustības, gan pat pretinieku raidītie šāvieni. Simulators sastāv no bezvadu ieroča, vairāku virzienu skrējceļa, kustību sensoriem, visaptverošas audio sistēmas, peintbola ieročiem, reālistiska gaismojuma, pieciem HD projektoriem, kas nodrošina 360 grādu attēlu.

Interesanti, ka 12 visapkārt izvietotie paintball ieroči simulē arī pretinieku šāvienus un, protams, šīs krāsu saturošās lodes var trāpīt arī tev.

Diez kad šādus brīnumus varēsim iegādāties paši?



86 7 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ok,un cik tāds prieks maksā?

10 0 atbildēt

Ir diezgan grūti staigāt uz vietas kad vel nēesi pieradis, piemēram dzirdēsi ka terors tev skrien pakaļ, sabīsies un ieskriesi ekrānā :D

6 1 atbildēt

Mēs varam tikai iedomāties, kā spēlēsim datorspēles pēc 2-3 gadiem!

4 0 atbildēt

Tik baisi, iedomājies, ka cilvēki šādi spēlēs fermu? Tāpat kā īstā ferma, tikai neīsta, kura ir uztaisīta tik īsta lai būtu tik īsta kā īstā tomēr nav īsta.

3 0 atbildēt

Ņiherasibe... emotion

1 0 atbildēt

vaitad shitaads jau nebija ?

0 0 atbildēt

nezin ka tur butu,bet battlefield 3 reala,sodien jau kampanja bus cauri,ehh

0 0 atbildēt

Es rīt jau spēlēšu Battlefield 3

0 0 atbildēt

es piesakos

0 0 atbildēt