local-stats-pixel fb-conv-api

Ieskats spēlē FERMA.73

282 35

Mazliet par un ap fermu, citam, kas jauns, citam viss vecais! :D

·         Reāla laika virtuāla spēle, kurā ir iespējams izmatot naudu, lai ātrāk attīstītos. :D

·         Šobrīd reģistrējušies ~350 000 cilvēki un tas ir LV spēļu rekords.

·         Facebook ir FarmVille, tā ir īstā fermu ferma, no kuras Latvieši ir nospēruši ideju, un interesanti ir tas, ka FarmVille spēlē vairāk nekā 20% facebook lietotāji, tā kā tas nozīmē, ka īsto fermu spēlē vairāk nekā 1% no pasaules iedzīvotājiem. (Iespaidīgi, lai neteiktu vairāk) :D

·         Draugiem.lv administrācija min to, ka 4 no rīta draugos nekad nav bijis tik lieks apmeklējums kā šobrīd, kad ir palaists šis projekts – ferma.

·         Mūsu fermeri saimnieko vidēji šādi – četros no rīta – 3000, pulksten septiņos 6000, bet jau astoņos – 12000. (Fermeri, esiet acīgi, četros ir labākais aršanas laiks. :D )

·         Draugiem.lv atzīst, ka ferma ir peļņas projekts, tikai neatklāj, cik rentabls tas ir. Tātad fermeri padomājiet ar galvu un neveriet savus maciņus vaļā un nelieciet savu naudiņu šajā virtuālajā spēlē!

·         Stāstiņš iz dzīves. Ilze atklāj, ka Fermu sākusi spēlēt, jo gribējusi pārspēt priekšnieci, nu un tad arī viņa ir panākusi un pārspējusi viņu. WOW. :D Un tā vienu dienu priekšniece Ilzei zvana :”Ilzīt, es nebūšu ofisā, še tev mana parole un novāc man bietes tikos un tikos.”

·         Pamatskolas audzēknis :”Manas klases učene teica, ja vēlreiz apzagšu viņas fermu, man vēstures kontriķī iedos grūtāko variantu. ”

·         Sens ticējums vēsta – Ja piektdienas vakarā ballējies, tad sestdien no rīta raža nopūs! :D

·         Daži arī sūdzas, ka LV versija nav īsti lokalizēta, un ka nav tāda opcija, kā kūlas dedzināšana! :D

Nu tas te tā īsumiņā un kaut kas ko palasīties. Lūdzu atkal man nenākat virsū ar dakšām, jo man nav dārziņa, kuru jūs varētu apgopīt! :D

282 35 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 73

0/2000

"no kuras Latvieši ir nospēruši ideju"

nekas netiek sperts, viss tiek pirkts.

5 0 atbildēt

spele ir pakaljdarinajum :D vai ari parpirkta licenze :D zinu ka citas saites perfekti tadas pashas...ja nemaldos facebook bija...psc...bet nu ja cilvekiem nav ko darit tad lai spele nav jau ne vainas es ari paspeleju bet mani nepieasaistija :D marchello95 es tev piekritu

5 0 atbildēt

Labi ka man ir realā dzīve

5 0 atbildēt

es laikam esmu no tiem retajiem kas nespēlē fermu :D :D ;D

4 0 atbildēt

Coppy paste pēdas bija tāpēc, ka es rakstiju word dokumentā, jo tā man ir pārskatāmāk. Un pēdas radās tāpēc, ka fonts wordā ir cits!

4 0 atbildēt

Pazīstu cilvēku kurš fermā iemetis vairāk kā 70ls. Zato vinš atrodas top 3niekā x))

4 0 atbildēt

Vot es ilgi un dikti domāju, kas ir visiem ar to fermu un izdom;aju arī uzspēlēt... un sapratu, kuriem cilvēkiem nav smadzeņu galvā - tiem, kam visaugstākais līmenis fermā! Kur var būt tik BEZJĒDZĪGA spēle, kas vēl pie tam vienmēr nenormāli bremzē!!! ------

5 1 atbildēt

Tas par to kūlas dedzināšanu labs!

5 1 atbildēt

sejas gramatā nevar pizģīt :(

atbildot uz Yeller komentāru "facebook versijā esmu ielūkojusies, ir labāka "  

4 0 atbildēt

 

Fermas stāstiņi

Nu jau par dzīvajām leģendām ir kļuvuši jocīgie atgadījumi ar draudzīgajā portālā ieviesto Fermu. Gandrīz katrs sevi cienošais portāla lietotājs ir ieviesis savu virtuālo saimniecību, iespējams, gatavojoties pavasarim un ražas sējai. Apgūst prasmes, tā teikt.

Gluži ierastas laikam ir skolēnu histērijas par sapuvušajiem dārzeņiem un ienaidnieku iegūšana par burkānu čiepšanu vai pieneņu stādīšanu. Informātikas stundas skolās vispār esot gandrīz traģiskas – visa klase sēžot Fermā un kaut ko stādot. Un tā līdz pat draudiem par interneta atslēgšanu. Tiek arī vecākiem – vai nevarot iet uz skolu vēlāk, vēl mazliet un izaugšot bietes, kuras jānovāc, lai neviens nepaspētu tās nozagt.

Lielisks pastāstiņš klejo arī pašā draugu portālā – kāda skolotāja esot savam audzēknim paziņojusi, ka nākamajā matemātikas kontroldarbā iedos viņam smagāko variantu, ja šis turpināšot zagt viņas burkānus.

Bet vienu no jaukākajiem gadījumiem piedzīvoja kāds mans paziņa, kurš pats par Fermu toreiz vēl neko nezināja. Puisim tikko kā bija veikta operācija, tikko kā pamodies no narkozes, ārsts atnācis pārbaudīt, kā izskatās šuves, kāda ir pacienta pašsajūta. Tad pēkšņi ārsts esot strauji izmeties no palātas, bļaudams pa visu gaiteni: “Palaidiet mani pie datora, man dilles ātri jānovāc!” Loģiski, ka pēc tāda izgājiena puisis sācis domāt, ka viņa ārsts ir prātā jucis.

Vēlāk pie šī paša puiša ci*s atnācis viņa brālis, kurš pastāstījis par viņu mātes pieredzi ar Fermu. Viņa strādā tiesā, šķiet, protokolē sēdes, īsti nezinu. Māte kādu dienu atsūtījusi puiša brālim īsziņu ar spoki.lv parolēm un piebildi, lai novāc ražu, jo tiesas sēde ir ieilgusi, pati netiekot pie interneta. Nabaga operētajam puisim no smiekliem gandrīz atnākušas vaļā šuves, kad viņš sapratis, kas īsti iepriekš bija lēcies viņa ārstam.

Jā, latvietis tomēr ir savā dziļākajā būtībā zemnieks un ilgojas pēc sava kaktiņa, sava stūrīša zemes.

4 0 atbildēt

Neesmu spēlējis viņu un nemaz ar` negribas, bet zinu to, kad daudzi ar to tiešām ir aizrāvušies :D Stulbums :D

 

Par rakstu +

4 0 atbildēt

tie kas speele lai speelee. kas nespele lai nespeelee. palasiju komentarus un jaa.....  dazi komentaru autori pasi ir stulbi :D

kaa var kaadu nodirst ja pat nepaziist visus kas speelee? ne visi kas speelee fermu ir slimi utt.  bet tie kas taa domaa ir vnk stulbi:D gribetu zinaat ko tie gudrinieki pasi dara :D drosvien kaads vel vairaak saslimis ar trakaakaam lietaam.

nu bet naudu gruust taadaa speelee ir galigi garaam un speciali celties 4 naktii...... :D:D:D

5 1 atbildēt

Jā slimi. Nebrīnītos, ja tagad jaunieši spēles iespaidā pa vasaru ies un dārziņus d*lēs, zags ražu, pārlaistīs utt..

4 0 atbildēt

+ raksts interesants :)

5 1 atbildēt

4 0 atbildēt

ātrums aizrauj, feisbukā arī ir ferma

4 0 atbildēt

lol

4 0 atbildēt

atkariigie..

4 0 atbildēt

besī šitās fermas utml.

3 0 atbildēt

Sodien skola stavu kafejnica dzirdu divas meitenes runa tev tik liels lvl ferma tu laikam esi atkariga otra: ne neesmu :D vsp kkaads wtf ??? :D

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »