local-stats-pixel fb-conv-api

GriD8

14 5

[Ieskats]

Principā GRID ir arkāžu tipa sacīkšu spēle, tomēr tai ir ļoti ''dziļš'' un pārdomāts karjeras režīms, jūs savu karjeru sākat braucot zem citas komandas krāsām, taču pēc šī diezgan neilgā ''prologa'' jums būs iespēja izveidot arī savējo. Viss GRID pasaulē balstās uz reputāciju, te shēma ir vienkārša, ja braucat zem citas komandas, jūs varat nopelnīt vairāk naudas, taču reputācijas punkti krāsies daudz lēnāk, savukārt, ja aizstāvat savas komandas godu, reputācija augs griezdamās, taču naudas līdzekļi būs ierobežoti. Šajā spēles aspektā, palīgā nāk sponsori, jums ir vairāki tā saucaumi sponsoru ''sloti'', izstrādātāji ir iekļāvuši daudz un dažādus koncernus, kas jūs apgādās ar papildus līdzekļiem, katra izvēlētā sponsora logotips automātiski nokļūst uz jūsu komandas automašīnām.Vēl te būtu jāpiebilst, ka ir tā saucamais ''Major'' sponsors jeb galvenais, par šī sponsora priekšnosacījuma izpildi jūs piedāvāto summu iegūsit dubultā. Sponsoru nostādijumi ir racionāli, taču ne īpaši oriģināli - finišēt sacīkstēs, finišēt ne zemāk par piekto vieto utt. , jāsaka, ka šie priekšnosacījumi nav tik viegli izdarāmi, ja pa trasi joņo vairāk nekā piecpadsmit mašīnu, un sarežģītības līmenis ir pārlikts uz kaut ko grūtāku par parasto Basic, bet par to visu nedaudz vēlāk. Kad manis tā sauktais ''prologs'' būs beidzies un jūs būsiet izveidojuši savu komandu, jums būs,protams, iespēja izveidot nosaukumu un izvēlēties komandas krāsas, bet galvenais būs atklāti trīs reģioni, kuros sacensties - ASV, Eiropa un Japāna. Katram no šiem reģioniem piemīt dažādas specifikācijas, piemēram, ASV jums būs jāriņķo pa trasēm, kas izveidotas plaši pazīstamu pilsētu ielās - San Francisko, Vašingtona utt. , kā arī tiek dota priekšroka sacensties ar amerikāņu mašīnām (''American muscle''), savukārt, Eiropā iecienītas sacīkstes ir pa speciāli izveidotām trasēm, tāpat šeit tiek dota priekšroka pašmāju, Eiropā ražotajiem automobīļiem. Varētu teikt, ka Japānas reģions ir viseksotiskākais, bieži vien šeit būs jāpiedalās drifta sacīkstes, kas pat pieejamas dažādās variācijās. Sakrājot katrā reģionā noteiktu reputāciju, jūs atverat iespēju pieddalīties augstāka ''ranga'' sacīkstēs, jāpiebilst, ka katram reģionam ir trīs dažādi ''rangi''. Spēles process notiek pa sezonām, un katras sezonas beigās ir ievērokjamākais sacīkšu notikums - Le Mans 24h sacīkstes, principā tās ir 24min (ja ieskatamies vērīgāk, redzam, ka šīs 24 minūtes rit atrāk nekā tas ir pieņemts), kur jums jājoņo pa autentisku trasi, ar dienas un nakts nomaiņu, uzvarā Le Mans tiek vērtēta kā prestižākais autbraucāja iespējamais sasniegums.
 

[Plusi un mīnusi]

Spēles izstrādātāji savā ziņa mani fascinē gan pozitīvā, gan arī negatīvā ziņa. Tā vien šķiet, ka viņi visas pūles pielikuši grafiskā dziņa noslīpēšainai, kas tiešām izdevies lielisks, ka nav pievērsuši tik lielu uzmanību vairums citu, nemazāk svarīgu, lietu pilnveidei. Pirmais ''akmentiņš, es pat teiktu liels akmens,izstrādātāju dārziņā'' ir skaņa. Tā šķiet blāva un neizteiksmīga, nav jūtams asums, kad nostrīķējies gar citu automobīli, papildus tam, cilvēks kas sniedz norādijumus vai informāciju pa komandas radio ir vienkārši apnicīgs, nokļūstot pirmajā pozīcijā viņš bieži sāks atkārtot aptuveni šādu frāzi : ''I like what i see, you are in the first place''. Triviāli un bezgaumīgi. Attiecībā uz trašu un automobīļu detalizāciju varu teikt, ka tā ir labā līmenī, protams tā varēja būt nedaudz augstāka, taču skatoties no aspekta, cik daudz objektu atrodas vienā telpā (trasē), tas ir piedodami.
 

[Gameplay]

Pats Spēles gameplay ir lielisks un spēj aizraut geimeri uz ilgu laiku. Katrā reģionā pieejami daudz un dažādi sacensību veidi, kas ir unikāli katram reģionam. Ir parastas sacīkstes, drifts dažādos izpildījumos, sacīkstes ''one on on'', Le Mans 24h, ''time trial'' u.c. Pašā sacensību laikā trasē var atrasties ļoti daudz mašīnu ( īpaši parastās sacīkstēs), ir bojājumu modelis, kas dažkārt šķiet nedaudz dīvains, taču kopumā ir OK. Kas attiecas uz vadību, tad par to nevar spriest viennozīmīgi, pie tās ir jāpierod, taču tā savā ziņā sniedz realistiskuma sajūtu. Galvenais jaunievedums ir iespēja pēc smagas avārijas atgriezt atpakaļ laiku, lai ar otro mēģinājumu no tās izvairītos, katrā sacīkstē ir noteikts skaits cik reizes jūs šo ''ekstru'' varat lietot. Pats mašīnu skaits spēlē ir pietiekams. Activision pat pacenties un noslēdzis sadarbību ar ebay, proti, nav obligāti pirkt jaunas mašīnas, jūs tikpat labi varat nopirkt tādu pašu lietotu modeli par daudz mazāku summu.

Kā lielāko mīnusu no savas puses gribu uzteikt to, ka nav iespējams tūnēt mašīnas, bet iespējams tas arī nav vajadzīgs..
 

[Prasības pret Jūsu datoru]

Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

Recommended Specifications
* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
* 2GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

Reklāma






14 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

best of the best

2 0 atbildēt
MrT avatarsMrT

sen jau izieta

2 0 atbildēt

sen jau vajadzeja ko tadu !

1 0 atbildēt

nekad neesmu spēlējis, bet būs jāpamēģina ( neko no datorspēlēm nesaprotu, ne? :D )

0 0 atbildēt

5. skreens nemaz naw no Racedriver GRID.(JA KAS!!)!!!

0 0 atbildēt

Kkas liidziigs NFS? (Need For Speed)

0 0 atbildēt

spele normala drifts patika!

0 0 atbildēt

atbildot uz 158 komentāru " 5. skreens nemaz naw no Racedriver GRID.(JA ... " ir jau gan JA KAS!!! :P:P  

0 0 atbildēt