local-stats-pixel fb-conv-api

Gran turismo 518

40 0

Gaidu ar nepacietību !

Jaunais Gran Turismo5 pacels visu līdzšinējo spēļu sēriju jaunā līmenī. Būs iespēja spēlēt “online”. Spēle Piedāvā vairāk nekā 950 auto modeļus, 20 dažādas trases. Piedāvās jaunākos hibrīd auto, elektroniskos auto, jaunas klases dzinējus un realitātei pietuvinātu kabīnes skatu. Gran Turismo 5 atbalstīs gan vienspēlētāja režīmu, gan daudzpēlātāju režīmu. gran turismo spēles režimā būs pieejama pasaules karte, garāža, licenzes tests, auto veikals un pat čempionāti.Spēles režīms “online” piedāvās izveidot pašam savu istabu , bals – teksta čatus, personīgo galeriju un privātās istabas. Savus skaistākos atkārtojumus varēs konvertēt uz “youtube.com” neizejot no spēles. Domāju, ka pašiem 5 gadiem, ko “Polyphony Digital” ir pavadījuši pie jaun Kad pavērsies tāda iespēja ievietosim vairāk info par spēli!



40 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

atbildot uz Trix komentāru " Jāsāk krāt xboxam " vai tad tas nav uz ps3?

2 0 atbildēt

Piedāvā vairāk nekā 950 auto modeļus, 20 dažādas trases

kautkas pa daudz, kautkas pa maz...

2 0 atbildēt

atbildot uz rokeris komentāru " taka nav uz datora tatad nav laba...ne nu pro... " tev laikam smadzenju nav,lai aizdomaatos,kapec vinji netaisa uz PC...  ja taisiitu uz pc, tad reaali, -80% cilveeku to speeli noka4ato no kaut kurienes-taatad,hren vinjiem ienaakumi,lol. Beeet, uz konsoleem nav tik vienkaarsi. uz ps3-100% visi pirks,jo ps3 nav atkodeets. Uz xboxu- ~90% pirktu.  tagad skaidrs,kapec uz  pc netaisa? P:

1 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " Es arī visas spēles spēlēju uz PC. Neuzskat... " ja bet tomer spel;u taisitaji ir sakushi saprast ka visas speles kuras tiek izlaistais uz pc tiek mometali nokachatas ~90% gadijumos , vienigi vini var ta ka izdod speli uz kaut kadas konsoles un pec tam izlaist speli uz datora pec paris meneshiem. man liekas vini to darija resident evil 5  

1 0 atbildēt

taka nav uz datora tatad nav laba...ne nu protams ir laba bet netaisos teret savu naudu perkot citas konsoles man ir ljoti jaudigs dators ar to man pietiek pashi vainigi ka ntaisa uz datora!butu lielaks pieprasijums!vairak pelnitu!

2 1 atbildēt

Es arī gaidu, manuprāt superīga spēle :)

1 0 atbildēt

atbildot uz nevertell komentāru " Khem, lai jums uz kompja šitādu pavilktu, vaj... " pastasti gan kapec vini uz pc speles nevienmer labi optimizee piemeram EA galigi slinko

0 0 atbildēt

uz pc nav jo spele pieder playstation un viņi to neizlaidis uz nevienu citu konsuli. žēl gan

0 0 atbildēt

atbildot uz Stone komentāru " tev laikam smadzenju nav,lai aizdomaatos,ka... " Zelta vārdi..

0 0 atbildēt

Khem, lai jums uz kompja šitādu pavilktu, vajadzētu daudz lielākas summas par 2x pleisteišenu cenu iebāzt iekšā. Varētu ilgi un pareizi stāstīt par to, kapēc ir konsoļu ekskluzīvās spēles, kapēc portēt ir sūdīgi un par to, kapēc uz datora spēles ne vienmēr ir tik nostrādātas, cik uz konsoles.

0 0 atbildēt

zel ka tikai uz konsolem!

0 0 atbildēt

bet trailers labs emotion

0 0 atbildēt

man bija GT4 no sakuma ka daudzas speles interessanti bija bet pec laika vienkarsi garlaiciigi emotion

0 0 atbildēt

1.-2. uz ps baigi patika

0 0 atbildēt

Makten stulbi ka PS ekskluzīvs :/ uz PS un PS2 bija mīļākās spēles kad vēl tie brīnumi bija, uz PS3 neesmu testējis, bet izskatās ka vēljoprojām turās līmenī.

0 0 atbildēt

atbildot uz aWare komentāru " Piedāvā vairāk nekā 950 auto modeļus, 20 dažā... "

grand turismo 4 apmeram varetu but tik daudz :) 5 ganjau vairāk  

0 0 atbildēt

atbildot uz rokeris komentāru " taka nav uz datora tatad nav laba...ne nu pro... " Es arī visas spēles spēlēju uz PC. Neuzskatu konsoles par nepieciešamām. Labāk labs dators !

1 1 atbildēt

Jāsāk krāt xboxam

0 2 atbildēt