local-stats-pixel fb-conv-api

Gh34

24 4

Sveiki visiem! Šoreiz MaSSiWE piedāvā jums aplūkot kādu visai muzikālu spēli =]

 

Guitar Hero III [legends of rock]. Spēle diezgan vienkārša - Izveido tēlu un ar savu tēlu spēlējot aizraujošas roka un metāla dziesmas kāp pa savām karjeras kāpnēm un uzstājies koncertos. Es gan nezinu vai relīze pieejama uc PC platformas, tomēr tie, kam ir XboX 360 vai PS3 var izbaudīt labu laiku kopā ar šo spēli.

Tā kā esmu Hip-Hop pārstāvis un maz orientējos metāl un roka žanru apvidū, tad dziesmu sarakst uz aizmugurējā vāka man īpaši neko neizteica. Vienīgi biju mēģinājis pie drauga šo spēli. Tā mani aizrāva, un tas bij vienīgais iemsls kādēļi tā tika nopirkta. Lai gan ar Metālu un Roku esum uz JŪS, tomēr dziesmas spēles gaitā iepatikās un ir vēlēšanās spēlēt vēl un vēl.

Par grafiku. Tākā visa spēle ir +/- vienāda tad arī grafika nav salīdzināma nearkādu ši brīža top spēli, tomēr viss, kas ir redzams , ir diezgan labi apstrādāts. Iespējama visāda tēla apģerba un ģitāru modificēšana. un uz skatuves izskatās diezgan labi, kau arī no tā jūs neko nespēsiet novērtēt, jo visa jūsu uzmanība būs koncentrēta notīm =]

Atkarībā no jūsu prasmēm , spēlei ir pieejamas dažādas grūtību pakāpes, ar katru līmeni būs jāspaida lielāks daudzums nošu un arī stīgu vairāk būs =] Lai pārietu uz nākamo skatuvi,  būs jāpieveis kāda roka leģenda [ tas tiešām ir mazliet grūtāk, nekā parastais koncerts].

Daudz vēl neesmu izstāstijis un labi ka tā, jo savādāk es visu pateiktu un prieks spēlēt izzustu. Tapēc nav ko lieki ūdeni liet, labāk ņemiet un novērtējiet video un ja patīk, tad iesaku arī paņemt pulti rokās un uzspēlēt pašiem =]





24 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Jā spēle laba! Uz PC viņa arī ir! Pats arī viņu spēlēju, diezgan laba, iesaku pameģināt visiem! emotion

1 0 atbildēt

esmu uz pc ko līdzīgu spēlējusi un ir i founa

1 0 atbildēt

ir = uz XD

1 0 atbildēt

atbildot uz treshdiena komentāru " ir interesanta. Lasīju interviju ar Slash n... " un ko šis atbildēja ?? =]

1 0 atbildēt