local-stats-pixel fb-conv-api

Gada Spēle 2011, II daļa15

168 8

Nu, kad ir pagājusi nedaudz vairāk nekā nedēļa kopš pirmās raksta daļas, ir pienācis brīdis ķerties klāt nākošām kategorijām un turpināt sumināt 2011. gada labākās videospēles. Gluži kā iepriekš, arī ar šīs daļas nominācijām un uzvarētājiem, protams, vari iepazīties šajā rakstā, taču, ir iespējams ar to visu iepazīties arī audio formātā LevelUp.lv podkāstā.

Gada Spēle 2011, I daļa

Gada Spēle 2011, III daļa gaidāma nākošnedēļ.

Labākais šūteris:

Bulletstorm

Ir divi veidi, kā pieiet jebkam - pieturēties pie nostiprinātas formulas vai arī riskēt un mēģināt rast savu pieeju. Otrais variants raksturo Bulletstorm ne tikai kā projektu kopumā, bet arī pašu spēles procesu, kas tā vietā, lai piedāvātu bezgalīgu kareivju baru, kuriem pēc kārtas šaut galvā, attalgoja mūs par radošu pieeju vājprātīgo pretinieku nogādāšanai Dieva valstībā. Unikālā pieeja žanram, kā arī lieliski ieroči, pretinieki un neskaitāmi daudz nogalināšanas veidi apkopojumā ar lielisku ideju izpildījumu padara Bulletstorm par mūsu gada šūteri.

Atzinība: Gears of War 3, Battlefield 3

Labākā šausmu spēle:

Dead Space 2

Šis gads nav bijis ļoti dāsns ar patiešām izcilām šausmu spēlēm…vai arī mēs neko no tā gala neesam spēlējuši. Jebkurā gadījumā Dead Space 2 ir ļoti atmosfēristiska, baisa un, pats galvenais, spraiga video spēle, kas veiksmīgi turpina to, ko aizsāka iepriekšējā spēle, kļūstot arī par mūsu gada šausmu spēli. Ir maz tādu spēļu, kas piedāvā to, ko mums pasniedz Dead Space 2 – klaustrofobiskas šausmas un daudz, daudz citplanētiešu gaļas.

Atzinība: Shadows of the Damned, F.E.A.R. 3

Labākā stratēģijas spēle:

Tropico 4

Jā, jā – šis gads stratēģijas žanram nebija tas labākais, un Shogun 2 mēs tā arī nespēlējām, taču Tropico 4, lai arī tā īsti ar neko neizcēlās (salīdzinājumā ar iepriekšējām Tropico spēlēm), tik un tā ir pelnījusi šo godu, jo tā ir patīkama ekonomiskā stratēģija, kura nepiedāvā vien pliku pilsētu celtniecību, bet gan plašas banānu republikas pārvaldes iespējas, sākot no valsts reformām līdz pieminekļu celšanām par godu…sev. Šarmantais spēles skaņu celiņš, protams, arī palīdz radīt lielisko spēles noskaņu.

Atzinība: Toy Soldiers: Cold War, Age of Empires Online

Labākā sporta spēle:

FIFA 12

Lai arī šogad relīzi piedzīvoja daudzas veiksmīgas sporta spēles ikgadējās sērijās, kā NHL, NBA un Tiger Woods, neviena no spēlēm nepiedāvāja tādu inovācijas līmeni kā FIFA 12, kurā piedāvātie jauninājumi izmainīja visu spēles procesu, turklāt uz labo pusi. Jaunās aizsardzības un bumbas kontroles mehānikas padara šo par, iespējams, visu laiku labāko futbola spēli, neaizmirstot arī par lieliski izstrādātajām tiešsaistes komponentēm.

Atzinība: F1 2011, NBA 2K12

Labākais vizuālais izpildījums:

Alice: Madness Returns

Kaut arī šogad bija ne mazums vizuāli patīkamu un interesantu spēļu, neviena no tām uz mums neatstāja tik spilgtu iespaidu, kā Alice: Madness Returns. Neviena cita spēle šogad nepiedāvāja tik neticami radošu un mūžīgi mainīgu spēles vidi, tik skaistus efektus un unikālu tēlu dizainu, kā Alises neprāta piedzīvojumi. Citiem vārdiem – vienkārši skaisti!

Atzinība: Bastion, LittleBigPlanet 2

Labākā grafika:

Battlefield 3

Šajā kategorijā par uzvarētāju izvēlējāmies spēli, kura izskatās patiešām skaisti arī uz datoriem, kuru iegādei nevajag ieķīlāt sievasmātes dzīvokli – Battlefield 3. Visi spēles režīmi grafiski ir nopulēti līdz pēdējam, spēles apgaismojuma sistēma ir iespaidīga, turklāt Battlefield 3 spēj augstākās klases grafiskos priekus saglabāt arī 64 spēlētāju tiešsaistes mačos.

Atzinība: Rage, Uncharted 3: Drake’s Deception

Labākā spēles pasaule:

The Elder Scrolls V: Skyrim

Detalizētāku, daudzveidīgiem tēliem un lokācijām bagātāku spēles vidi šogad neatrast nekur citur, The Elder Scrolls V: Skyrim ar savu milzīgo spēles pasauli pārspēj visu, tāpēc nav brīnums, ka šī spēle var atņemt pārsimt stundas no tavas dzīves. Skairimas reģionā teju katram tēlam, katrai alai, templim un pilsētai ir savs stāsts, sava nozīme, un tas padara to par neaizmirstamu. Tas un arī dejojoši zirgi. Protams, vizuāli šī varbūt nav gada iespaidīgākā spēle, taču jaunākā Elder Scrolls patiešām ir detalizētākā spēles pasaule, kāda šogad redzēta.

Atzinība: Deus Ex: Human Revolution, Saints Row: The Third

Interesantākais spēles tēls:

Wheatley (Portal 2)

Lai arī cik ļoti ikoniska nebūtu ļaunā robotiene GLaDOSa, tieši Vītlijs, kuru ierunā lieliskais britu komiķis Stīvens Merčants, padarīja Portal 2 par tik neaizmirstamu spēli. Mēs, protams, labprāt šo balvu piešķirtu visam Portal 2 trīs tēlu ansamblim, taču, ja jāizvēlas par labu vienam no tiem, tad tas pavisam noteikti ir šis bumbveidīgais robotiņš ar personības dalīšanās problēmām, kurš mūsu atmiņās ar saviem izteicieniem un netradicionālo rīcību dažādās spēles situācijās paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Atzinība: GLaDOS (Portal 2), Joker (Batman: Arkham City)

168 8 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.levelup.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Būtu labāk ja tu peliktu bildes!!emotion

27 0 atbildēt

pfff ,bulletstorm jau nu točna nebija labākais šūteris :D

13 0 atbildēt

Nu par Skyrim un Alice: Madness Returns pilnīgi piekrītu :) Bulletstorm gan neliekas gada labākais šūteris, kaut arī spēle neslikta.

6 0 atbildēt

Njāāāāā Dead Space 2 čista nebija labākā šausmene, man liekas visi zin kas bija :D

1 1 atbildēt

vari ieteikt, kādu maz apjomīgu spēli, ko pakapāt?? ;S

0 0 atbildēt

Ar videospēlēm, cik saprotu, domāts bija ... konsoles? Vai arī iekļauta platforma tiem, kas tupus nečurā? Citādāk, tas tops tāds ... nu, jā. Īsti nevar saprast, pēc kādiem [noteicošajiem] principiem veidots, maigi sakot.

0 0 atbildēt

gribu zinaat cik cilveeku zinaaja oblivion pirms skyrim

0 0 atbildēt

Kads ir spelejis tropico 4  es meginu bet nesanak varbut kads var palidzet man ar anglu valodu pasvaki  bet nekadi nesanak  uztaisit stabilu  pilsetu  ??

0 0 atbildēt