local-stats-pixel

E-sim4

2 6

Platforma: PC

Žanrs: MMOG interneta pārlūka

Izdota: 05.09.11

Izstrādātājs: www.e-sim.org/staff.html

Oficiālā mājaslapa: www.e-sim.org

E-Sim


Šajā spēlē tu vari būt biznesmenis, militārpersona, kongresmenis, partijas priekšsēdētājs vai pat valsts prezidents. Taču vissvarīgākā šīs spēles daļa ir sabiedriskā saskarsme starp daudziem cilvēkiem no dažādām valstīm. E-Sim strādā kā Erepublik - strādā, cīnies un trenējies un pāri tam visam ir vēl politika. Nereti šāda veida interneta spēlēs īstās dzīve problēmas arī atrod vietu. Šī spēlē ikvienam spēlētājam dos iespēju dot dalību novatirisku ideju radīšanai, kuras strādās nevien spēlē, bet noderēs arī dzīvē.

E-Sim no Erepublik padara atšķirīgu tik ļoti mazais apjoms. Kaut arī mazs, tas spēli padara baudāmāku, jo E-Sim veidotāji ir vēltījušo pilnīgu uzmanību tieši spēlētājiem. Kā arī mēneša laikā nav un neplāno ieviest sms veikalu, kurš spēli padarītu neinteresantu un ar nevienlīdzīgu konkurenci.

Spēle oficiāli strādā tikai mēnesi un tas arī ir iemesls tam, ka spēle ir pilna ar defektiem.

E-Sim Latvija un iespējas

E-Sim kartē atrodas arī Latvija. Sim-Latvijai pagaidām nav īpaši veicies, jo liela daļa valsts teritorijas ir okupējusi Sim-Lietuva, bet tas neliedz veikt jebkuru no E-Sim iespējām.

E-Sim valstis:
Bulgārija, Lietuva, Polija, Serbija, Indonēzija, Turcija, Maķedonijas Republika, Krievija, Izraēla, Grieķija, Horvātija, Latvija, Slovēnija, Brazīlija, Argentīna, Irāna, Vācija, Rumānija, Ukraina, ASV, Zviedrija, Lielbritānija, Spānija, Francija, Ķīna,
Bosnija un Hercogiste, Taivāna, Kanāda, Ungārija, Itālija, Dienvidkoreja, Portugāle.

Kā jau iepriekš tika minēts galvenās spēles iespējas ir:

Dalība politikā; Biznesa uzsākšana vai strādāšana esošā kompānija; Militārās karjeras uzsākšana; Mēdij. Avīžrakstu veidošana; Un būtībā vēl daudz ar to saistītas lietas.

Kaut arī ar laiku spēle varētu palikt vienmuļa, vēl ir ļoti daudz vietas dažādiem atjauninājumiem, kuri regulāri uzturēs spēli interesantu.

E-Sim ļoti lielu lomu ieņem karš. Tas iedala spēlētājus aliancēs un veido to viedokli.

Reklāma
Reklāma
2 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://e-sim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

tikai menesi stradaa? are you fucking kidding me? pec sita teikuma var saprast ka sito visu kkur kopeeji.

vismaz vareji pats kko uzrakstiit.  e-sim iet  113 dienas!

0 0 atbildēt

meesls

1 1 atbildēt