local-stats-pixel fb-conv-api

Dragon Age 211

22 2

Atcerieties pagājušā gada nogali? Novembrī relīzi piedzīvoja Dragon Age: Origins, kuru augstu novērtēja gan kritiķi, gan mirstīgie spēlētāji, kuri salīdzinoši lielā skaitā devās uz vietējiem supermārketiem, lai spēli iegūtu savā īpašumā. Ņemot vērā visu iepriekš minēto, protams, spēles izstrādātājiem vajadzēja izveidot arī ekspansiju, kura veikalos nonāca šī gada martā. Nu, kad tas ir cauri, BioWare ir ķērušies pie pilntiesīga turpinājuma veidošanas.

Skaidrs, ka uz doto brīdi informācija par Dragon Age II ir diezgan skopa. Mums tiek solīts jauns vizuālais stils un jauna cīņu mehānika ikvienai no spēles trīs tēlu klasēm. BioWare arī minēja kaut ko par “pavisam jaunu, kinematogrāfisku pieredzi”. Lai arī ko tas nozīmētu. Lai nu kā, par topošo RPG vairāk uzzināsim tuvāk nākot spēles iznākšanas datumam, kas ir 2011. gada 8. martā. Kā jau ierasts, Dragon Age II būs pieejama uz Xbox 360, Playstation 3 un personālā datora.



22 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

normalna

0 0 atbildēt

bliin shito jau tgd gribaas !

0 0 atbildēt

Pirmo dragon age izgaaju, shitas izskataas arii labi, bet iznaaks tikai 8.martaa ... njaa...

0 0 atbildēt

gaidu ar nepacietibu, pirma bija vnk shedevrs

0 0 atbildēt

Izskatās vnk top stuff.

Pirmais bija izcils un Awakening ar bija labs.

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Ir jau vēl Dragon Age: Awaking.... " 1kārt. Tā nāv spēle tas ir expansion pack! emotion 2kārt. Ko tu aar to vispār gribēji pateikt? :D

0 0 atbildēt

Bioware ir idioti, nu piedodiet, bet gan massefect, gan dragonage, pārāk daudz runāšanas, nekāds fighting innteractions, un tas ir kindaf cute ka viņi sevi sauc par dark RPG <3 bet visā visumā paspēlēju dragon age un pleisīša, un massefect uz xboxa, tiešām velti tērēta nauda, bioware vajadzētu uzsprizināt dē''l tām spēlēm.

0 1 atbildēt

Šitas būs awesome. Par spēles kvalitāti nevajadzētu šaubīties. BioWare...

0 4 atbildēt