local-stats-pixel fb-conv-api

Dota patch 6.756

20 7

Sveiki, Spoki!

Kā jau katrs sevis cienīgs doteris, es arī interesējos par jauno atjauninājumu Dotai, kas nebūt neiznāk tik bieži kā citām spēlēm, tādēļ iedomājos, ka par to varētu arī uztaisīt rakstu.

Es pieņemu, ka rakstu lasīs cilvēki, kuri interesējas par Dotu, bet nav lasījuši pēdējā atjauninājuma piezīmes, tādēļ lūdzu, esiet saprātīgi, un atstājiet rakstu, ja jūs neko no Dotas nesaprotat, un dēļ savas neizpratnes liksiet mīnusus.

Runājot par Veikala precēm, ir jauna prece - Ēnu amulets, kas pēc 3 sekundēm tevi padara neredzamu.

Raksts tiek veikts ar nelielu novēlošanos, oficiāli atjauninājums iznāca svētdien. Neuzskatīšu visas pārmaiņas, tikai pašas svarīgākās.

Nu tad sākam!

Tika pievienoti 2 jauni varoņi - 1. no veiklības atribūta grupas, 2. no inteliģences.
Veiklības varonis, visticamāk, tiks spēlēts kā atbalsta (support) varonis, kamēr inteliģences varonis ir spēcīgs viduslīnijas cīnītājs ar spēcīgu komandu kautiņu ultimātu.

Pats satraucošākais notikums ir varoņa Alchemist(Alķīmiķis) uzlabojums, kas ļauj viņa apstulbinājumam apstulbināt nelielā rādiusā ap vietu, kur tas nolaidies.

Kentaura ''double edge'' dara kaitējumu 190 vienību rādiusā no vietas, kur to izpildījis.

Čena ''Holy Persuasion'' vairs nesūta savējos uz bāzi, to tagad dara viņa otra burvestība '' Test of Faith''.

Pāri Pulksteņa Goblina(Clockwerk Goblin) noliktajiem zobratiem vairs nav iespējams tikt pāri ar Force Staff.

Tumšais Pareģis(Dark Seer) vairs nevar izmantot burvestību ''Vacuum'' uz neievainojamiem mērķiem. Respektīvi, viņš vairs nevar vakuumot zem Nagas Sirēnas ultimāta.

Viena no labākajām ziņām no šī atjauninājuma ir tā, ka Lucifers(Doombringer) var izmantot savu pirmo burvestību ''Devour'' uz meža dzīvniekiem bez līmeņa ierobežojuma. Tas nozīmē, ka ar Luciferu ir iespējams iet mežā no pirmā līmeņa.
Vēl viens uzlabojums Luciferam ir tas, ka ar savu trešo burvestību ''Lvl Death ?'' viņš vairs nesit papildus nodarījumu noteiktā pretinieka līmenī, bet gan 20% no pretinieka kopējā veselības daudzuma.

Divgalvu pūķim(Jakiro) ir pārstrādāta viņa otrā burvestība ''Ice path'', kuras ietekmē tagad tiek radīta ledus siena, kas ilgst 2.2 sekundes, un kura apstulbina pretiniekus, kuri to šķērso.

Jurnero(Juggernaut) ultimāts nosit līnijas mošķus ar vienu sitienu no viena vēziena, lai mazinātu iespējas lēkāt tikai pa tiem, nevis pretinieku varoņiem.

Lešraka otrā burvesība ''Diabolic Edict'' tagad izmanto viņa citu burvestību lietošanas animāciju. Respektīvi, varonis izdarīs īsu animāciju, pēc kuras sekos burvestības efekts.

Vientuļā Druidā(Lone Druid) lācis vairs nespēs tikt izsaukts no jauna, ja tas saņem pretinieku varoņu kaitējumu, un atkal to spēs, 3 sekundes nesaņemot pretinieku varoņu nodarītu kaitējumu.

Nekrolīta(Necrolyte) 3 burvestība ''Sadist'' ir tikusi pārtaisīta. Tagad viņš par katru pretinieku un neitrālo mobu saņem uzlabojumu par palielinātu manas un veselības reģenerēšanos. Efekts ir 10 reizes lielāks, ja Nekrolīts nogalina preinieku varoni. Efekts ilgst 6 sekundes.

Nerūbijas slepkava(Nerubian(Nyx)Assassin) ir saņēmis savas trešās burvestības "Spiked Carapace" pārveidojumu. Tagad burvestība ļaus viņam izmantot vairogu, kas atsitīs 100% kaitējuma atpakaļ nodarītājam, nesaņems nekādu kaitējumu, un apstulbinās kaitējuma nodarītāju. Respektīvi, burvestība ir paņemta no otrās Dotas daļas, un pārnesta pirmajā.

Pandu Brūvmeistars(Pandaren Brewmaster) sava ultimāta formā tagad var tikt iesūkts varoņa Enigmas(no grieķu val. mīkla) ultimātā "Black Hole''.

Pekles Lorda(Pit Lord) ultimātam tagad ir zemburvestība, kas ļauj viņa ultimātu pārtraukt pirms tā darbība ir beigusies. Laika atskaite, lai atkal ultimātu izmantotu, būs sākusies. Viņa cita burvestība ir pārveidota, un aizstāta ar auru, kas samazina pretinieku iespējamo fizisko kaitējumu.

Fēniksa burvestība ''Supernova'' atjaunina laika atskaites viņa cita burvestībām, ja saule izdzīvo. Fēnikss ir pārtaisīts gandrīz pavisam, tādēļ droši ieejat mājaslapā, kura būs dota pie avota.

Žiletes(Razor) burvestība ''Static Link'' nepārtrūks, ja viņš zaudēs redzamību pār savu mērķi.

Ēnu Velns(Shadow Fiend) mirstot spēs palaist pusi no sava ultimāta kaitējuma, nezaudējot papildus dvēseļu un nepalaižot ultimāta laika atskaiti, bet darbosies tikai tad, ja tas jau atradīsies uz atskaites.

Garu Kāvēja(Spirit Breaker) burvestība ''Charge of Darkness'' vairs nerādīs pretiniekam redzamu buffa indikatoru. Vēl, viņa spēcīgāka sitiena burvestība''Bash'' spēs sist cauri maģiskajai imunitātei.

Tauru Virsaiša ''Senču Gars'' tagad var tikt kontrolēts, līdz tas sāk atgriezties pie tevis.

Terrorbleida atjauninājumus meklējam mājaslapā.

Koku aizstāvja(Treant Protector) aura ir aizstāta ar jaunu globālu burvestību, kas ir aktīvi izmantojama, un dod sabiedrotajam veselības reģenerēšanu un bruņas.

Ursas burvestība ''Overpower'' tagad izmanto viņa burvestību animāciju.

Ja vēlaties lasīt vairāk, lūdzu, apmeklējat šo mājaslapu.

20 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Dota 2 da best!

1 0 atbildēt

Es nespēlēju DotA, bet LoL. Bet ne par to ir runa - kādēļ latvisko tos vārdus? Briesmīgi skan.

1 1 atbildēt