local-stats-pixel fb-conv-api

Datorspēles #316

Jau trešais raksts. Lūgšu tiem, kas tikai raksta, ka man nav laikam dzīves, savu komentāru šeit neatstāt. Paldies par sapratni. Bet ar prieku uzklausīšu ieteikumus par to par ko vajadzētu taisīt vēl..http://www.spoki.lv/speles/Datorspeles/213537 http://www.spoki.lv/speles/Datorspeles-2/213706

Reklāma
Reklāma
Reklāma
44 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

es GTA 4 uz XBOX 360  divreizz izgāju ,1mo reizi ļoti interesanta, bet otro jau sāka apnikt!

3 0 atbildēt

Es to MU esmu spēlējis, tikai DRAUSMĪGI ātri apnīk ( es kādas 2 dienas paspēlēju- viss)

1 0 atbildēt

Lielākā daļa no visām spēlēm labas , bet uz manu kompi neiet lielākā daļa emotion

0 0 atbildēt

Grid moš driving assist biji izslēdzis ? nu tur jāpiešaujās, no sākuma es pie katras uzbraukšanas uz zāles biju ārā no trases, bet pēc tam jau ir tā pat, kā ar riteni - ja iemācīsies braukt , tad neaizmirsīsi kā to darīt.

Par TF2 - the best thing ever, nekad neapniks, jo spēli visu laiku uzlabo, liek klāt jaunus ieročus, mantas, eventus un pat ja uz doto brīdi apnīk, tad pēc pusgada tā jau ir pavisam cita spēle, tik jānopērk, jo nosteam versijā nav 90 % no tā, kas ir orģinālajā - tas pats, kas ja CSS tu varētu nopirkt tikai pistoles un viss pārējais būtu slēgts, ja vien nav orģinālā spēle

0 0 atbildēt

1. Ideāla spēle, tikai jāizslēdz visi assist un jābūt logitech stūrei :D (jo ar logitech vienkārši ir interesantāk braukt). 2. Meh... Ragdolli jautri, pārējais viduvēji (storyline kādus 20 % izgāju un apnika). 4. Stāsts labs, šaušana ciešama, SP pārāk īss. 6. Daudz gļuku un pat piekrītu par to, ka citas sērijā bija labākas. 9. Sūds. 10. Ideāli. 11. Sūdu sūds.

2 2 atbildēt

Iesaku uzspeeleet, Globalo Mu, tagad vismaz nav jamaksa par to un papilnam jaunu fiichu ir. jau 1 levela jums buus quest. tagad ir vismaz ko darit, nevis ka kadreiz.

0 0 atbildēt

11. emotion

0 0 atbildēt

ja godiigi,tad man gta4 vadiiba liekas vislabāka no visiem gta..var frezet ka negudrs ar tjip domato chargeru :D un grid es iesledzu,jutos vilies,nepatika...bet tapec jau spele nav suds,gaumes lieta.

0 0 atbildēt

cs- njā, man liekas, ka nav cilvēku kuri to nezinātu [ iemsls kapēc tādā topā laikam ir tas, ka prasa maz resursus un tpc ir liels online, jo laukos kur vēl padomju datori, cilvēki sēž un kapā cs] :)

MU => atceros , interesanti, bet nu jau ir apnicis

TF2 => norauj jumtu, it īpaši ja ir orģinālā spēle ar visiem updeitiem :) nopirku un nenožēloju vēl šodien, kaut spēle jau divus gadus ir iznākusi :)

0 0 atbildēt

njaa es vecs RPG krabis un nesmu iechekojis Gothic .. buus jaalabo tas

0 0 atbildēt

GTA IV baigi apniciiga..... un vispas paareejas inj*t race driver grid smird! ;)

4 6 atbildēt

Diezgan sakarīgs raksts.  Uztaisi arī rakstus par, piemēram, spēlēm, kuras tikai iznāks.

0 2 atbildēt