local-stats-pixel fb-conv-api

Counter-Strike Community4

16 3

Sveiki, spoki! Nešaubos, ka diezgan daudzi šejienieši laika kavēšanai vai vienkārši aiz patikas spēlē Counter-Strike 1.6. Gribu piedāvāt to darīt manā projektā, jo es to loloju gandrīz 5 mēnešus un atvērāmies tikai pirms dažām dienām. Tomēr tas nenozīmē, ka mums nav potenciāls. Esam noīrējuši 3 serverus un reģistrējuši domēna vārdu, kas Latvija apstākļos nav slikti. Esam iecerējuši arī dižus nākotnes plānus, kā piemēram, pašu PC iegādi, lai varētu turēt daudzāk serverus un kvalitatīvākā gaisotnē, vīzītkaršu ievietošana mājas lapā, virtuālā veikala izveide u.t.t. Tātad kā mēs radāmies un ko mēs piedāvājam:

CRUSADE pirmssākumi

Viss, protams, sākas ar ideju. Arī mums tāda radās un kā redzat ir tikusi īstenota. Kas esam mēs? Crusade komanda jeb -=ThQ=-, Tong, imu un krevzy. Ideja tapa šādi... Tong agrāk bieži vazājoties pa Latvijas saitiem meklējot savu ideālo komūnu atrada kādu interesantu personu. Tas bija -=ThQ=-. Zinādams, ka -=ThQ=- prot daudz noderīgas lietas, lai taptu komūna un zinādams arī to, ka pašam -=ThQ=- nav sava komūna, Tong izteica piedāvājumu izveidot tādu. Tas notika 2009. gada vasaras vidū un kā redzat ir turpinājies vairāk kā 4 mēnešus. Tas viss dēļ tā, ka bija gan tehniskas problēmas, gan piroritātes, gan tas, ka vēlējāmies jums - lietotāji - sniegt labu pirmo iespaidu, lai jums rastos uzticība pret mums un jūs paliktu kopā ar mums, līdz erors mūs šķirs. Tā nu laika gaitā ar sīkiem darbiņiem ripojām uz priekšu, lai beidzot pienāk šī laimīgā diena, kad varam aicināt cilvēkus. Šo mēnešu laikā 2 reizes tika nomainīts vizuālais komūnas izskatas un sikumi tika mainīti nepārtraukti, jo visam taču bija jābūt ideāli.
Pirmās nopietnās grūtības radās pēc gandrīz mēneša pauzes, kad it kā visi bija kaut kur paklīduši un par tiem nekas nebija dzirdēts. -=ThQ=- bija ārzemēs un pēc ceļojuma viņam vēl radās tehniskas problēmas ar PC, savukārt Tong izbaudīja stipendijas iespējas katru piektdienu. Tomēr... MĒS ATKOPĀMIES! Un uzsākām darbu ar jaunu sparu un nopietnāku skatu uz to. Bet tas nav viss. Otrās problēmas radās finansiālās, jo es neesmu bagātu vecāku izlutināts bērns un nestrādāju, kā arī stipendijas nebija tik viegli dabūt, jo matemātika un fizika ir mani "mīļākie" priekšmeti. Domāju arī -=ThQ=- nav miljonārs tāpēc radās šaubas vai vispār kaut kas notiks tuvāko mēnešu laikā!? Tad mums pievienojās imu un krevzy gluži kā sūtņi. Beigu beigās kad visi parakājās makos mums izdevās noīrēt pat 3 serverus un domēna vārdu, taču par to vislielākais paldies jāsaka imu, kurš uzupurējās kā strādājošais un finansiāli mūs visvairāk atbalstīja. Tāpēc... PALDIES IMU, ES TO MŪŽAM ATCERĒŠOS! Tā tapa CRUSADE...

Kas ir paveikts mūsu tapšanas laikā

Esam izdarījuši visas primārās lietas, lai radītu patīkamu 1. iespaidu jums - lietotājiem! Ceru, ka esam snieguši tiešām redzamu potenciālu un mēs vēlamies, lai jūs ticētu tam, ko mēs solam, jo tas tiešām VAR piepildīties. Tātad, ko esam izdarījuši. Esam noīrējuši 3 serverus DD2, ZM, WAR3 un reģistrējuši domēna vārdu. Serveros ir sastādīts sākuma maplists jeb karšu saraksts, lai nebūtu jāspēlē def kartēs. Bez tā ir pievienoti arī daži plugini, lai varētu pilnvērtīgi spēlēt. Pagaidām serveri darbojas testa režīmā un tiks optimizēti gan jūsu vēlmēm, gan mūsu iespējām, lai visiem ir labi. Mājas lapā esam uzstādījuši reklāmu sistēmas, SMS veikalu, banu sarakstu un burvīgu forumu, kur nosist laiku un pačatot. SMS veikalā pagaidām ir iespēja iegādāties preces serveriem, kā piemēram, pieredzi (exp), reģistrēt vietu serverī (slot) un iespēju noņemt sev banu, ja esi uzvedies nerātni un vēlies laboties. Esam arī iztulkojuši forumu latviešu valodā, bet pagaidām ieteicams lietot angļu valodas versiju, jo transportējot forumu uz hostingu radās tehniskas ķibelītes, kas tiks novērstas tuvākajā laikā. Valodu var nomainīt foruma lejas daļā zem statistikas. Par mūsu personālu. Pagaidām esam mēs galvenie, kuri jūs pieskatīs gan forumā, gan serveros, bet drīz tiks ieviesti arī citu jomu darbinieki, kas atbildēs par sūdzībām, kārtību serverī un citur. Vēl mums ir izveidota tāda lieta kā C STUDIO, kur mēs par attiecīgam darbam paredzētām cenām veidojam daudzveidīgus pasūtījumus sākot ar bildītes izveidošanu un beidzot ar jaunu individuālu Counter-Strike moda radīšanu. Par visu vairāk forumā.


Ja tev ir radusies interese un tiešām ceru, ka ir, tad apmeklē mūsu mājas lapu - http://www.crusade.lv , kā arī serverus - zm.crusade.lv, war3.crusade.lv, dd2.crusade.lv. Ja rodas jautājumi par kaut ko varat rakstīt man Skype - capalipis.

16 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.crusade.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Te kāds arī pārbauda rakstus pirms apstiprināšanas? Tīrais spams!

Varējāt savu laiku kautkā lietderīgāk izniekot, jo šādu komūnu ir jau bez gala daudz un jūsējā ne ar ko neizceļas.

0 0 atbildēt

Izceļas gan. Mums ir pārtaisīts ZM mods, War3 serveris mums ir paštaisīta Season 4 un būs pēc dažiem mēnešiem Season 5 ar jaunām rasēm un iespējām. :)

0 0 atbildēt

apmeklee arii www.identy.lv

0 1 atbildēt

nobrain.dk  labāks emotion

0 1 atbildēt