local-stats-pixel fb-conv-api

Conter Strike8

4 8

 

Counter Strike ir ļoti populāra datorspēle. Tas ir populārākais Half-Life mods. Counter Strike ilgu laiku bija populārākā tīkla FPS Latvijā.[1] To var spēlēt pret mākslīgo intelektu (botiem), bet daudz interesantāk ir spēlēt internetā pret īstiem cilvēkiem, jo boti ir pārāk prognozējami. Pret botiem parasti spēlē, ja nav pieejams internets. Pirmā spēles versija iznāca 1999. gadā un tā bija bāzēta uz Half-Life. Pēc tam, kad 2004. gadā iznāca Half-Life 2, tika izstrādāta uz šīs spēles bāzēta Counter Strike versija Counter Strike: Source (CS:S). Šai versijai ir lielākas sistēmas prasības. Ir arī versija Counter Strike Wos (WOS CS.).

Spēles būtība: ir divas komandas - teroristi un pretteroristi. Ir daudz dažādu karšu, kurās ir dots kāds uzdevums, piemēram, atbrīvot ķīlniekus, uzstādīt spridzekli (C4), nogādāt VIP personu drošībā, vai vienkārši - kura komanda paliks dzīva. Viena komanda mēģina izpildīt doto uzdevumu, bet otra komanda viņus mēģina apturēt. Kartēs kur jāuzstāda C4, uzdevums ir abām komandām. Teroristiem jāuzstāda C4, bet pretteroristiem C4 ir jaatmīnē. Savkārt kartēs kur jaatbrīvo ķīlnieki vai jānogādā VIP uz drošu vietu, pretteroristiem ir jaizpilda uzdevums, bet teroristiem jaaptur pretteroristi. Atšķirība ir tāda ka VIP nav bots, bet ķīlnieki ir boti. VIP nevar nopirkt ieroci.

Ir arī tādi serveri kur spelē kā zombija modā, kur tiek spelēts, ka viens pārvēšas par zombiju nejauši un pārējie, kas netiek pārvēsti par zombijiem tie cenšās palikt dzīvi. Kā populārākā karšu veids ir tāds kur ir vairāk slepenu eju un slepenu istabu,kurus zin tikai daži. Zombiju uzdevums ir ar nazi iegriezt palikušajam dzīvos 1 reizi lai tas arī kļūtu par zombiju. Zombiju ieroču arsenālā ir tikai nazis, bet cilvēku arsenālā ir visi ieroči,ko tikai var nopirkt. Spēlētājs var nopirkt ieroci sākot ar (glock) līdz (mashine gun). Zombijiem ir vien lieta, kas palīdz viņiem izpildīt savu misiju tas ir dzīvību daudzums un ātrums. Spelētājiem,kas ir palikuši dzīvi ir divu veidu spēles grūtības pakāpes pirmā ir tas ka spelētājam ir jāpaliek dzīvam noteiktā laika garumu un ja mods ir uzlikts tāds, ka nevajaga pārlādēt ieroci tad lodes nekad nevar beigties.

4 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Wikipedija
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

ja reli kadreiz speleju! bet sapratu ka tur neka nav bezjedziga saudishanas 

1 0 atbildēt

atbildot uz Tavs komentāru " ja reli kadreiz speleju! bet sapratu ka tur n... " tiesi taa

1 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

atbildot uz lol komentāru " ta jau labaak MW 2 vai world at war tur visma... " Man jāiztiek ar CoD 4 MW (tur arī xp un lvl) :( labāks neiet (videokarte neder)

Par pašu rakstu - kāpēc tu pilnīgi visu nokopēji no wikipēdijas? Copy -> Paste raksti nav tik interesanti kā paštaisītie :)

0 0 atbildēt

Es saku kad spēle ir normāla pats arī spēlēju un man nav slikts dators !!! Par gaumēm nav jāstrīdas!

0 0 atbildēt

atbildot uz marchello95 komentāru " Man jāiztiek ar CoD 4 MW (tur arī xp un lvl... " neniidi :D tev iet ari cod 6 mw 2 .. ta spele ir taisita pavisam uz citas speles baazes .. ja iet cod 4 jaiet ir cod 6 ..

man vispar cod 4 gaja pasvaki bet cod 6 labak .. :D

un cs .. da suuds nekas cits ta spele .. nesaprotu kp vina vel tik populara .. un vel tas suda krievs usakivs maksas 10 000 lai izmegjinatu to speli . vai ari ka tur bija neatceros ..

0 0 atbildēt

source ir 10x labaks par parasto.

0 0 atbildēt

man tada spele ir bez botiem

0 0 atbildēt

Lamers!

0 0 atbildēt