local-stats-pixel fb-conv-api

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight1

Vakar, pēc grūtas darba dienas, biju ļoti noguris, tāpēc diez gan ātri aizmigu. Labs miegs, labs rīts, protams arī redzēju sapni. Nē, tas nebija sapnis, ka man pieder spoki.lv., vai arī Megan Fox, bet žēl. Sapnī redzēju ko citu, spēli. Precīzāk kārtējais turnīrs Command & Conquer 4, dalībnieks, slēgtā beta testēšanas versijā, kurā es nokļuvu. Kāpēc tieši šī stratēģijas spēle, bet nevis cita? Laikam tāpēc, ka atvedu no Īrijas veco versiju Command & Conquer. Tātad, turpināšu par turnīru. 5×5, krīt milzum daudz sniega. Mēs sarosamies. Aizsargājamie punkti 3 un 4- mūsu līdzdalībnieki, kuri izvēlējās aizsarga stratēģiju. Savukārt mēs, uzbrucēji, cītīgi mēģinam pārņemt punktu 1 sev. Palika vēl mazliet un mēs to paveiksim, bet piepešu dzirdu balsi, kura saka: ‘’Celies, skolu nogulēsi’’, dzirdu to vairākas reizes, un tad piepeši mani pakrata, es pamodos, bet ļoti neapmierināts.

Es pamodos un esmu gatavs doties uz skolu. Man ir gan bail, gan smieklīgi. Bail, tāpēc, ka es pirmo reiz ilgi nogulēju un vai tas tā turpināsies. Smieklīgi, kāpēc tieši šī stratēģijas spēle, man mājās taču daudz spēļu un tik daudz par tām nedomāju, lai redzētu sapnī. Bet fakts paliek fakts, ka Command & Conquer 4, kaut kādā veidā, piespieda mani redzēt sapni. Krāsainu un spilgtu. Tagad, tikai paliek jums uzrakstīt par šo spēli.

Spēles stāsts, notikums.

Pašreiz valda 2062. gads. Cilvēcība faktiski palika uz izmiršanas robežas. Tibērijs- ne mūsu zemes izcelsmes kristāliska viela, turpina iekarot mūsu planētu. Kilometru aiz kilometra, aug pļavas, kuras iznīcina visu, kas pagadās tai ceļā. Šajā, priekš pasaules bīstamajā periodā, parodas slavenais Keins, kurš mums ir pazīstams, vecajās spēles daļās. Viņš sekmīgi pierunā karojošos pulkus apvienoties kopīgiem spēkiem, mūsu planētas labā. Valda neilgs klusums.

Lakam ejot, izveidojās divas lielas organizācijas, GDI un brālība Nod, kuri sapņoja atgriezt naidu, karošanu uz planētas un iegūt plašākas teritorijas sev. Kamēr planētais vēl draudēja iznīcināšana, pie šīm organizācijām, reti kāds ieklausījās. Nu bet še tev bija, tibērija vairošanos izdevās kontrolēt un tauta sagribēja asinis, daudz asiņu, jeb kā tur saka, kam pieder kaut kas varens, tas arī vēlēsies iegūt visu ko vien iespējams.

Tā un sākās jaunais karš, kuru scenāristi prata pasniegt divās kompānijās jeb organizācijās. Pirmā, kura tiks veltīta GDI, bet otrā brālība Nod. Diemžēl, beta testēšanas laikā, spēles izgatavotāji, nesniedza nekādu informāciju žurnālistiem par spēles misijām, tāpēc spriest nākamos notikumus mēs, diemžēl nevaram.

Spēles noteikumi.

Spēlējot Command & Conquer 4, nogalinot pretinieku, ieņemot bāzi vai vinnējot cīņu, jums dodas klāt iemaņas punkti. Bet zaudējot, tie atņemas. Sakrājot pietiekami daudz iemaņas punktus, jeb XP, tu tiec uz nākamo līmeni. Tiekot jaunajā līmenī, tev atveras vairāk iespēju un tā ar katru līmeni kļūst interesantāk.

Autors, pareizi sakomponēja gan GDI spēkus, gan Nod spēkus. Beta testēšanas laikā, bija pieejami tikai 20 līmeņi. Pateikšu uzreiz, ka līdz 7 vai 8 līmenim, gāja diez gan ātri, te pat nav tik potenciāli vai tu vinnēsi, vai zaudēsi. Tā un tā, iemaņas punkti dāsni ies jums kabatā. Bet sākot spēlēt no 10 līmeņa, daudz koordināli mainās. Pirmkārt, ja jūs zaudēsiet cīņu, kādas glupības dēļ, jūs krietni zaudēsiet XP.

Otrkārt.Pirmajos līmeņos ir tā, tu atrodies, kā smilšu kastē- dari ko gribi, bet rezultāts būs. Bet atrodoties jau pie 10 līmeņa, tā nebūs, jo augstāks līmenis, jo grūtāk paliek, tev vajadzēs uzmanīgi un pareizi rīkoties, aizmirsti par smilšu kasti.

Pēdējie vārdi.

Gribēju piebilst, ka tas ir tas pats Command & Conquer, kuru mēs jau sen pazīstam un mīlam. Pazīstamas misijas, visiem zināmās privilēģijas un jaunumi un satriecošs, vizuāls priekšnesums. Bet toties, tā atškiras ar savu jauno scenāriju un spēlēšanu, kaujas par tibērija iegūšanu ir beigušās. Tagad šī jocīgā viela, kura draudēja visai planētai, ir pakļauta un tā kalpo, kā enerģijas piegādātājs armijām.

Galvenais jaunajā daļā, paliks tas, ka jums vajadzēs izdzīvot starp šīm divām lielajām organizācijām. Viņi sapņo vien par viena otra iznīcināšanu, no pasaules virsmas. Viņi cīnās par varu un ietekmi, aizmirstot par to, ka kopā cīnījās pret tibēriju.

 

 

Rakstu sagatavoja Crunk Juice. :)



20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Izskatās labi :)

0 0 atbildēt