local-stats-pixel fb-conv-api

Cod Black Ops 2 EDITS17

30 1

Sveiki!

es shodien pie jums griezhos ar jaunu video. Plus bilde ka projekts izskataas un saliidzinaajumu kaa izskataas parasts klips un kaa es vinu parveidoju. Un protams es piedalos kaarteejaa OCE Contesta ceru ka shoreiz pirmo vietu dabuushu jo taisiiju editu 6h RAW. dziesmas kas tur ir : The Prodigy - smack my bitch up (noisia remix)

es taa nemtu orginaalo bet zheel ka youtube ir copyright sisteema un bushu prieciigs uzsklausiit ko veelaties redzeet naakamaa pamaaciibaa.

kaa arii gribu piebilst neskataties uz gameplay bet skataties uz :Flow(plusma) Sync(muzikas ritms) 3d Txt un veel uz daudziem effektiem kas ir sakombineeti lai video reaali buutu muuzikas ritma un pat lai ne tikai geimeriem acis prieceetu :)

pirmais ir mans gabals

otrais pats gameplay





30 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
hzT avatarshzT

+ par centibu

1 0 atbildēt

Nu jau sāk palikt skatāmāki tavi video! Lai veicas! :)

1 0 atbildēt
xd avatarsxd

emotion 

0 0 atbildēt

Ar kādām programmām tu edito ?

0 0 atbildēt

Man patika. Ceru ka uzvarēsi konkursā :)

0 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=OIj5Z9wzANY

apsties šito video, man ļoti patīk kā viņš ir ticis izveidots, sākums ir superīgs ar tām līnijā un mūzikas izvēle ir perfekta, Tev ir arī labi video, bet nesaprotu kādēļ tiek izkropļota skaņa un tiek likti efekti, ka neko īpaši nevar saprast. Nu es neesmu profiņš un nezinu kas un kā sīkumos ir ar šādu video rediģēšanu, bet šis video ar quake manuprāt ir ļoti profesionāls.

0 0 atbildēt

 Neskatāmi video. emotion

1 6 atbildēt