local-stats-pixel fb-conv-api

Cīnamies par Latviju ePasaulē!7

10 3
Jau diezgan ilgu laiku pastāv tāds projekts kā eRepublika, pašlaik tas uzņem straujus apgriezienus. Tā ir interneta pārlūkprogrammas spēle, kas kļūst neticamos ātrumos populāra visā pasaulē. Spēles pamatā ir politiska, ekonomiska un militāra stratēģija. Tāpat kā reālajā dzīvē, arī šeit ir darbs, treniņš, armija, politika, bizness, masu mediji utt utt
eLatvija uz kartes parādījās salīdzinoši nesen, ārzemnieki pārņēma varu un izlaupīja visu, kas bija laupīšanas vērts. Tad somi uzbruka un okupēja Latgali un Zemgali, par laimi, pateicoties sabiedrotajiem, šie reģioni tika atgūti. Šobrīd eLatvijai pievienojas vidēji 100 jauni iedzīvotāji katru dienu. Valstī valda krīze gluži kā reālajā dzīvē. Tiek atvērti jauni uzņēmumi, kompānija, eLatvijas banka un kongress mēģina atjaunot ekonomiku, tas arī kaut cik izdodas. eLatvija ir augšanas stadijā un šeit paveras arī iespēja Jums! Šajā spēlē var ideāli redzēt Latvijas sabiedrības psiholoģisko attēlu kā spogulī.
Vai tiešām latvieši ir tādi nevarīgi čīkstuļi? Jā, tā nav bērnu spēlīte, jo te ir jāpakustina smadzenītes krietni, kad tiek sasniegts kaut cik nopietns pakāpiens. BET līdz tam nopietnajam pakāpienam ir jātiek! Tiek veidotas entās pamācības jaunajiem spēlētājiem ko un kā darīt, bet vienalga lielākā puse ir kā appuņķojušies zīdainīši, kas skatās uz augšu nevainīgām acīm un saka: "Bet, mammu, es nesaprotu!" Vai arī citi- tā arī nesagaidījuši šaušalīgi interesanto action, pamet novārtā savu e-pilsoni. Bet izlasiet vēlreiz- kas šī ir par spēli!
Tie, kurus ieinteresēja šis raksts- palīdzēsim eLatvijai vismaz virtuālajā pasaulē kļūt par nopietnu spēku! Bet pārējiem- ko gan jūs varat teikt par reālās Latvijas politiķiem, ja paši esat tik nevarīgi pat ePasaulē?!
Links, ar kuru reģistrēties
http://www.erepublik.com/en/referrer/Svolo4
Ja izmantojat šo linku, tad es automātiski pievienošos jūsu draugu listei un varēšu palīdzēt ar kādu padomu. Kā arī tas ir ekonomiski izdevīgi gan man, gan eLatvijai.
http://www.erepublik.com/en/article/guide-to-first-week-lv--834359/1/20
Šeit ir viss tik maksimāli vienkārši izskaidrots, ka vairāk nav kur!
Ceru, ka Jums izdosies! Par lielu Latviju! sākumā gan- eLatviju! :)

10 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
da na ...
1 0 atbildēt
boorings....
1 0 atbildēt
tā jau ir norm. taču tā kā es spēlēju tur nav ko darit :P man ir 14lvl. un 10 gold un bla bla bla. :D nu man vajag tikai reizi dienā ieiet lai tur visu izdarītu. ja negribi kandidēt par prezidentu vai dibināt firmu tur nav ko darīt.
1 1 atbildēt
Super man patiik pats ari esmu !
0 0 atbildēt
Visi te spamoja. Piereģistrējos. Neko nesaprotu. Vismaz liekas sarežģīti.
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Bro avatarsBro
Links, ar kuru reģistrēties http://www.erepublik.com/en/referrer/Svolo4 Uztaisijis rakstu vai dabuutu zeltu vairak aicinot cilveekus viss raksts ir liels spams
0 1 atbildēt