local-stats-pixel fb-conv-api

Bullet Storm4

20 0

People Can Fly dibinātājs Adrians Čmielars (Adrian Chmielarz ) ir teicis, ka viņam  ir pilnīgi vienalga par super-duper spēļu grafiku, bet viņš ir vairāk saistīts ar cilvēku vešanu "piedzīvojumā".


       Runājot ar CVG, Bulletstorm izstrādātājs teica, ja spēlētājs apzinās, ka spēle izskatās labāk nekā citas spēles, tas ir tomēr labi.
                "Par šo lietu mums nav  daudz ko rūpju," viņš teica, "kad jūs apskatīsiet Gears vizuālo kvalitāti – detaļu detalizēto blīvumu, manuprāt, tas nogalina Modern Warfare vieglām, bet Modern Warfare ir 60 kadri sekundē, un ainu kompozīcija Modern Warfare ir patiešām, patiešām laba. Tā ir lieliska."
       "Es domāju, ka tieši tagad spēlei ir minimālā līmeņa kvalitāte, kas  ir mums, bet ikvienam, kas vēlas būt svarīgs šajā biznesā, tā ir augsta. Vai spēlētājām tiešām tas ir nozīmīgi? Nopietni, ja tas tiešām izskatās labi, tad uzreiz ir nepieciešams pievienoties sacīkstei?"
       "Ja cilvēki saka, mūsu spēle izskatās labāk nekā citas spēles, mēs būsim priecīgi, bet tas nav mūsu mērķis. Mēs vienkārši vēlamies uzaicināt tevi uz piedzīvojumu."
       Bulletstorm tiks izdota 22. Februārī PC, PS3 un Xbox 360 versijās.




20 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Šis izskatās interesants...liekās kā tāds gears of war un borderlands krustojums.... Būs jāspēlē, sen nav nekas spēlēts un uz PC labas spēles iznāk aizvien retāk...stulbās konsoles! >_<

5 0 atbildēt

noteikti būs jāiziet

3 0 atbildēt

mja man ar besi ja iznāk kāda kruta spēle tikai uz konsolēm zb =.=

2 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt