local-stats-pixel fb-conv-api

Biohazard (aka Resident evil) 432

46 5

Tātad, apskatīsim vienu no maniem visu laiku favorītiem, jeb Resident evil 4. Vispirms – kāpēc tieši ceturtā daļa? Tāpēc, ka piektā ir ar drausmīgu vadības sistēmu, bet visas iepriekšējās ir jau tā kā drusku novecojušas, vai ne? :)

Resident evil 4 ir action/šausmu spēle, kas, lai gan domāta Playstation faniem, (bet vai tad mūsdienu tehnoloģijas kāds apturēs?) tai ir pieejams arī mouse support patch.

Tātad, par plusiem un mīnusiem. Man nenāk prātā neviens mīnuss(ja nu vienīgi Ešlijas apnicīgā kliegšana – tie, kas ir spēlējuši, mani sapratīs) , bet īsti kritiķi šoreiz paši izdomās, kas īsti viņiem nepatīk, tādēļ...

Kāpēc jums būtu jāspēlē Resident evil:

Joprojām aktuāla tēma; Laba grafika (ņemot vērā, ka tā ir 2005(?) gada spēle); Spēlei ir dažādas nodaļas: paralēli galvenajai spēlei ir iespēja spēlēt gandrīz ar jebkuru no varoņiem „mazajās”izdzīvošanas misijās, kā arī iziet visu spēli (nedaudz saīsinātā variantā) kā Ada, kuras mērķis ir palīdzēt izdzīvot galvenajam varonim un savākt vīrusa paraugus. Izejot uz jebkura grūtības līmeņa, atveras jaunas iespējas un ieroči, parādās iespēja piekļūt jaunām vietām, tādēļ spēle nekad nekļūs garlaicīga. Sakrājot vairāk (dāaaudz vairāk) naudas, būs iespēja nopirkt kādu no bezgalīgajiem ieročiem, kas atveras, izejot spēli, taču nesteidzaties šķirties no ierastās pistolītes vai snaiperenes – jums tie vēl noderēs!

Pievienoju nedaudz geimpleja un kko jautrāku - Biohazarda īstiem cienītājiem! Enjoy! :)







46 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Labs!! :D +

1 0 atbildēt

Spele izieta vairaakas reizes,arii nav kur piesieties shai speelei.

1 0 atbildēt

O-ja, RE4 juprojam labas atminas- grafika, skana un sizets. Bet par to Eslijas apnicigo klieksanu isti nevaru piekrist, protams no sakuma bija kaitinosi, bet ar laiku man patikas glabt vinu.

0 0 atbildēt

jeap man ar patika :) + tev

vieniigais kad 1x gaju tad bija stulbi ar bazniicas kodu :/

0 0 atbildēt

ak dievs man ir bouneris... šo spēli izgāju piecas reizes. izcila. 

0 0 atbildēt

ōōō'!!! es spēlēju tikai ar red9 un riotgun =))) ak dievs tuuliit pat iešu uzrubīt :D

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Nu man kaut kaa preteeji vajag tieshi grafiku,jo ar labu grafiku var tik izbaudiit speeli.

0 1 atbildēt