local-stats-pixel fb-conv-api

Bethesda Softworks brīnumbērns- Fallout 316

64 6

2008. gada 30. oktobrī Bethesda Softworks izdeva ko tādu, ko nevarēs aizmirst vēl ilgi - Fallout 3. Tā ir Open world action RPG/survival horror žanra spēle. Atšķirībā no iepriekšējām daļām tai ir Havok dzinis. Spēles darbība norisinās pēc kodolkara laikā. Stāsts sākas jau no brīža kad tu piedzimsti. Tālāk tev ir šis un tas jāizdara Vaultā un tad tu esi brīvs, un vari darīt ko vien gribi. Fallout 3 ir viena no brīvākajām sandbox spēlēm, ne tikai tādēļ, ka tu vari sakačāt sev visdažādākās prasmes, bet gan tādēļ, ka neviens tev nespiež nekur iet, tu vari brīvi izvēlēties ko darīt, kā iegūt informāciju, kuru šaut, kuru nē u.t.t. Karte tur ir milzīga, un piebāzta ar visādām mazām pilsētām, vai vietām, kur pārsvarā atrodas tie saucamie "sidequest". Lai izpētītu visu, ko vien Fallout 3 spēlē var atrast, vajag daudz prasmes un savu acu nežēlošanu. Daudzveidība ir protams arī ieročos un bruņās. Viena no ietekmīgākajām lietām tajā spēlē ir VATS jeb pilnā nosaukumā Vault-Tec Assisted Targeting System, kas ir cīņas veids, izmantojot neparastu ierīci. Tā apstādina laiku, un tev parādās tāda kā tava pretinieka ķermeņa daļu izvēle, pie kuras ir pierakstīta tās dzīvība un procentu skaits, ka tu trāpīsi. Kad tu izvēlies, ir parādīts palēninājumā, kā lode ķer vai neķer izvēlēto ķermeņa daļu. Ja ķer, tad bieži vien ķermeņa daļa vai nu nokrīt vai arī izšķīst ļoti detalizētos gaļas gabalos. Vienīgais, kas varētu būt uzlabots nenormāli milzīgajā kartē ir attālumi, kas jāmēro skrienot ar 3 km/h. Nopietni tas ir krietni pa lēnu. Lai savā veidā mazinātu stresu atkarīgajiem ir izgudrots "fast traveling". Dažiem vārdiem - kur esi bijis, uz turieni tu vari teleportēties. Dažreiz traucē arī vietas, kur tu vari iesprūst, un lai tiktu ārā tev ir vai nu jāatsāk no iepriekšējās saglabātās vietas, vai arī jāizmanto "fast traveling". Bieži gadās arī visādi dīvaini gļuki, bet viss pārējais, ko tu tur vari darīt, šos gļukus padara pa sīkumiem. Šī spēle tiešām labi parāda kā varētu būt pēckodolkara laikā. Plusi par:

Vizuālo noformējumu;

Iespējām;

VATS;

Karti;

Spēlei lieku mīnusu par:

Dažiem gļukiem;

Neapstrādātām vietām, kur tu vari iesprūst;

Visā visumā šī ir viena no labākajām spēlēm, kuru esmu spēlējis. Iesaku arī jums.

P.s. Spēles prasības:

Windows XP vai Vista (Uz 7 vispār neiet).

CPU- min. Pentium 4 2.40 GHz, recom. Core 2 duo vai AMD equivalent.

7 GB HDD vieta.

Videokarte- min. Nvidia Geforce 6800 256 MB recom.Nvidia Geforce 8800 512mb.

64 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

šo spēli nekad neaizmirsīšu.

10 1 atbildēt

Nez, kaut kā Elder scrolls sērija labāk patīk, it kā šis ir labs, bet kaut kā nepatīk tas, ka viss liekas tik nenormāli netīrs.

3 0 atbildēt

man uz W7 gāja bes problēmām! :))

2 0 atbildēt

Spēle laba un man uz win 7 ultimate 64x gāja bez problēmām

2 2 atbildēt

vnk episka speele- bet uz 7 win iet gan tik ne  uz augtako grafiku-tad gluko !!!!!

0 0 atbildēt

nesen bija ielikta...vareetu paņemt

0 0 atbildēt

aha. brīvā pasaule. tikai čo to ja tiešām mēģini freeroam tad izkrīti no kartes.

pilsētās free roam iespējams nav.

vispār tā spēle ir laba bet man šķiet ka vareja būt arī labāka.

ja ieviesa šādu FPS engine tad vajadzēja to arī pielietot.

0 0 atbildēt

Uz 7 iet tikai gļuko :D

0 0 atbildēt

varēji labāk ielikt spēles pašu stāstu nevis to f***g vats

Un jā šo spēli nekad neaizmirsīšu.Vēl atceros kā vazājos pa wasteland kad 50 gadu džezam fonā skanot šāvu supermutantus...Šī ir un paliksmana mīļākā spēle!

0 0 atbildēt

Nu nez man ir w7 un man iet kā mincītis !

0 0 atbildēt

laba manta..bet skyrim the best..

1 3 atbildēt

you fucking suck.......... 

1 13 atbildēt