local-stats-pixel fb-conv-api

Battlefield Heroes14

38 2

Takā daudzi nemaz nezin latvijā šo spēli iedomājos ielikt viņu šeit, jo spēle ir diezgan interesanta un gribētos redzēt nedaudz vairāk latviešu spēlētājus tajā ... :)

 

 

 

Battlefield Heroes spēle ir kārtējā no battlefield spēļu sērijas, taču jaunie personāži, Transportlīdzeķli un karalauki visi ir animēti un daudz krāsaināki kā iepriekšējajām battlefield daļām. Tākā spēli mēs varam spēlēt nemaksājot ne kapeiku “Electronic Arts” ir izdomājuši veidu kā ar šo spēli nopelnīt. Ir ieviesta Bonussu sistēma, kur par attiecīgu samaksu var dabūt “redeem code” lai to ievadītu mājaslapā un iegūtu sevis izvēlēto Balvu / Mantu, protams tas vēl nau viss. Doma pelnīt ir arī no mājaslapā izvietotajām reklāmām.

Varoņu apraksts

Spēlē ir 3 veidu varoņi, kuri krasi atšķiras ar savām spējām.
Commando – Izveicīgs karavīrs, kurš var pielavīties citiem spēlātājiem no mugurpuses un nogalināt ar nazi, šim varoņdarbam palīdzēs spēja palikt neredzamam, bet ja pretinieks nebūs rokas stiepiena attālumā varēsim izmantot snaipera šauteni. Snaipera šautenei nebūs īpaši daudz patronu un pretinieku nevarēs nogalināt ar vienu šāvienu, takā tas dos pretiniekam iespēju izvairīties no tevis un noslēpties. Šim varonim nebūs tik daudz dzīvību kā parējiem varoņiem, bet to visu kompensēs spēja maskēties un izlikt dažādu veidu lamatas.
Gunner – karotājs, kura galvenais ekipējums ir ložmetējs un raķešmetējs.Šis varonis kustēsies lēnāk, kā visi parējie toties tā ipašās spējas būs mest vairākas granātas vienlaicīgi un sviest atpakaļ pretinieku raidītos spridzekļus, kā arī varēs aizlidināt pa gaisu visus transportlīdzekļus.
Soldier –  karavīrs veidots līdzvērtīgi abiem iepriekšminētajiem varoņiem. Šī varoņa ekipējumā būs klasiskais automāts un bise. Šim varonim būs spēja šaut degošas lodes un izdedzināt pretiniekus no savām slēptuvēm, un pat uz īsu brīdi saskatīt pretiniekus, kaut arī tie būs aiz mājas vai sienas.

Karošanas apskats

Karošanas vajadzībām mums koplietošanā būs pieejams arī bruņu transports un lidmašīnas, kuras parasti mētāsies kaut kur kara laukā un būs brīvi pieejamas. Varēsim pabraukāt ar kādu no Otrā pasaules kara laika Amerikāņu tankiem, džipiem un Vācu Panzer stilizēto versiju. Un arī lidaparāti, protams būs ieturēti Otrā pasaules kara tehnoloģiju stilistikā.
Varoņus varēsim ģērbt 12 dažādās kategorijās tās būtu “galva, seja, sejas apmatojums, kakls, rokas… un tā līdz pat pēdām”. Protams par samaksu varēsim iegādāties spilgtākus abģērba gabalus, kā arī jostas , brilles, apsējus un tetovējumus. Laikam ejot apģērbu klāsts tiek papildināts un uzlabots.
Lai cilvēkus noturētu pie ekrāniem ilgāk, spēles veidotāji ir parūpējušies par aktivitāti kaujas laukā, smieklīgajām animācijām un spēlātāju spējām pārspēt pretiniekus.

Spēļu veidošana ar mērķi trāpīt pēc iespējas plašākai auditorijai nereti beidzas ar garlaicīgu spēles procesu, vai pat  nespēlējamu projektu. Krāsainais noformējums un vienkāršā spēles mehānika varētu būt lielisks izklaides piedāvājums. Atliek cerēt, ka automātiskā spēlētāju sadalīšana pa klasēm darbosies kā iecerēts un geimplejs nepārvērtīsies haotiskā krāsainu klaunu skrējienā, ko pavada bezmērķīgs granātu salūts.

Vairāk info -  www.battlefieldheroes.com

Manas domas par šo spēli.

Spēle ir diezgan interesanta un tai pašā laikā ir “action” Lai gan spēlei nav nekāds īpaši kvalitatīvais grafiks, bet to visu atsver krāsainais kara lauks un interesantie personāži, kuri atškiras ar savām spējām un ieročīem.Interesanti ir arī tas, ka spēle nav balstīta uz misijām, bet gan uz līmeņiem, jo vairāk punktus savāksi, jo ātrāk pienāks nākošais līmenis.  Sagaidot nākošo līmeni tu iegūsti vienu “spēju” punktu un izejot ārā no spēles vari izvēlēties spēju kurai to pielikt. Pieliekot šo spēju punktu tu vari atklāt jaunas spējas, vai arī uzlabot jau esošās.



38 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

tev kompis nevelk, tāpec ari lago

2 0 atbildēt

nu tipa noka4aju spiezhu play now, nekas nenotiek, kas pa hujnju?

1 0 atbildēt

Nu šo spēli spēlēju jau vismaz gadu un Lagojis nu gan nav !!!

0 0 atbildēt

ha ha, par video toč sasmējos, tas labs uztaisīts

0 0 atbildēt

kad speleju betu vnk nezeligi lagoja pashi iclvecini neibja viniem ustibas normalas nevareja paredzet kur locekli ies vnk kautka nepatika un tas ka pa naudu tur mantas japerk tas visp smird

0 0 atbildēt

mm... šito spēlēju kādu laiku atpakaļ, biju Commando (btw, tie labākie!! :D ) Tā jau forša, tikai vajadzētu vairāk kaujas lauku ^^

0 0 atbildēt

Lietas pamatā varētu būt šādas lietas.... Tev nav microsoft netframework virs 2.0 un, vai tev nav visi jaunākie draiveri tavai kastei...

0 0 atbildēt

Tā neko spēle

0 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Izskatās interesanti. 

0 0 atbildēt

labka ej team fortress spele tur vismaz na vlagi un bugi

2 3 atbildēt

Spele ir nedaudz garlaiciiga jo parsvaraa atkartojas kadas 4 mapes VISU laiku

0 1 atbildēt

man dators nevelk pff smejies bet laikam taja laika internets vareja nevilkt.

0 2 atbildēt