local-stats-pixel fb-conv-api

Ballīšu spēles 120

254 7

Katrā ballītē notiek vairāk vai mazāk kādas spēles, tāpēc lai jūsu ballītes padarītu vēl aizraujošākas un trakākas aprakstīšu spēles, kas jau kļuvušas populāras manās ballītēs.

254 7 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

spēles "akmens seja" un "vasaras raibumi" ir pašas labākās ballīšu spēles. emotion Ja kādam interesē, kā viņas spēlē, rakstiet, un drīzumā taps šo spēļu instrukcija, bet gan jau, ka sadaļā "Tīņiem +" emotion

24 1 atbildēt

Labāk sastāties aplī un mest gaisā cirvi. Kam trāpa tas izstājas. emotion

23 2 atbildēt

Vēl viena interesanta spēle ar vairākām versijām :)

Spēle brīvā laika pavadīšanai "Igaunis skapī" Dalībnieki: 1 līdz 5 Spēles: 5 Vieta: jebkur, galvenais, lai būtu skapis Laiks: vislabākais laiks ir pirms pilnmēness Palīgmateriāli: ir piemēroti visi meditēšanu veicinošie šķīdumi Uzvarēšanas iespēja: 100%, ja izdodas nepārdzert jēgu Pirmā spēle. Pieci igauņi izdzer desmit pudeles šņabja.. Viens no viņiem tiek izvēlēts, lai noslēptos skapī. Pārējiem ir jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. Otrā spēle (pirmās spēles variants profesionāļiem). Trīs igauņi izdzer trīs pudeles šņabja un deviņas pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Pārējie dzer tālāk. Dienas beigās tiek mēģināts uzminēt, kas notika dienas sākumā un kāpēc viens no viņiem atrodas skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. Trešā spēle (viegls variants). Divi igauņi izdzer piecas pudeles šņabja. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. Ceturtā spēle (īstiem vīriem). Divi igauņi izdzer četras pudeles šņabja un četras pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram ir jāuzmin, kur atrodas skapis. Apspriesties var tikai katrs pats ar sevi. Piektā spēle (pirms spēles ir ieteicams apspriesties ar savu ģimenes ārstu). Viens igaunis izdzer divas pudeles šņabja. Tad viņam ir jāuzmin vai viņš ir skapī vai nav. Šis ir visgrūtākais variants, jo šajā spēlē nevar ne ar vienu apspriesties.

9 0 atbildēt

foršas idejas,

bet kur būs ballīte? emotion 

10 3 atbildēt

Labāk izvēlēties kādu transportu(tramvajs,autobuss,vilciens utt.) un sekot kustības sarakstam kā tikai pienāk kāda pieturā DZERAM! uzvarējis tas kurš vistālāk aizbraucis!  emotion

8 1 atbildēt

1.Visi apstājas aplī ap galdu. Galdam pa vidu kāds noliek normālu kluci. Tad ar pusplatu dēli viens sit pa sūdu. Kuram vairāk trāpa, tā ir Pepija.

2.Iedirs zeķē, visi apstājas pa apli. Vidū kāds griež zeķi normālā ātrumā pa riņķi. Kam visvairāk trāpa sūdi, tas atkal ir Pepija.

7 0 atbildēt

Spēle CEPUMS. nostājas aplīti ap cepumu čaļi un sāk sist kulakā, kurš pēdējais nobeidzis uz cepuma apēd cepumu. 

8 2 atbildēt

ēdamā spēle (var arī būt baterijas vai fiškas).. apēd bateriju, un esi miris.

3 0 atbildēt

kas pie velna ir šotiņi?

1 1 atbildēt

un kā tad ar alkoholiskajām galda spēlēm?emotion

0 0 atbildēt

Mana speele- piedzeries cik vari, noturies kajas cik ilgi iespejams! :D

1 2 atbildēt

Deju cīņa , tas ir labs , piedzīvots . +4

Neņēm to seltyselty biāču galvā , viņš ir mūsu jaunais mazatālāknezinu radinieks , spriežot pēc komentāriem :/ 

0 1 atbildēt

un kur palika spēle - kas dārzā?

0 3 atbildēt

NOT FUNNY BITCH! Kas pie cūkas ānusa šo sarakstīja?

2 29 atbildēt