local-stats-pixel fb-conv-api

Bad Company 2 squad deathmatch11

48 5

Mans trešais video par Bad Company 2


Pirmais video ir atrodams http://uoc.lv/1442/vblog-bad-company-2-multiplayer/

Otrais video ir atrodams http://uoc.lv/1532/vblog-bad-company-2-deathmatch/



48 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Es sameklēju vairākus saitus, vari pateikt no kura tu tieši pirki  ? Paldies :)

0 0 atbildēt

labs video :)

ceru arii driiz nopirkt batlefield

0 0 atbildēt

es neieiteiktu nevineam prikt itnerneta bet ja dzivo riga aizej uz tuvako 636 veikalu noperc pa 13Ls krievu versija. JA krievu. Aizej majas ieej torenta nokacha anglu valoda un ieliec savu cd-key un spele gatavs uz anglu versijas. Ja vienigi patik krievu raksti ieghsa ar dirsku. Par pašu spēli. Neesmu tik daudz spēlējis knapi tik 15 līmenis. Bet spēle vnk super parasti apnik jo nav draugi online. Bet kad savacamies tad ir rubaks ilgi un stundam kopa var nospelet un ja vel runajam pa skype vnk perfekti. It ipashi Squad Rush vai Squad Deathmatch. A un viens jautajums video taisitajam KAPEC TU NESPELE AR m16 VAI ARI AR KADU CITU KLASI PIEMERAM MEDIC VAI ENGENIER?

0 0 atbildēt

 watewer, asult klase ir visspēcīgāka un tas pats par automātu.

0 0 atbildēt

nu nezinu man kautka m16 vairka patik pa to AN un ar m16 var skriet bez magnum ammo jo ierocis ir pietiekami specigs. Bet medic manleikas vislabakais, jo vnk intresantak ir skraidit un revivot

0 0 atbildēt

watewer, atšķirīgs kāds ir tavs spēles mērķis un mods, spēlēju ar medicu parasti kad mana komanda zaudē. Un ilgstoši spēlēju ar m16, bet vienozīmīgi abacan ir spēcīgāks.

0 0 atbildēt

nu nezinu ne nu katram sava gaume un ari speles stils. un nu es aprasti speleju rush un tur visi mirst daudz tape ar mediku viegli revivot un healot ari patik tas ka lodes nekad nebeidzas jo vnk tas 500lodes izshaut neapspesi ja nu hard nekemposi. bet parasti kads assault no metis lodes un vis bus kartiba

0 0 atbildēt

Ej novilku anglu versiju + limited editionu kur ir ekskluziivaas fiichas, un nopirku pa leeto 13Ls krievu versiju tikai delj CDkeya, ljoti apmierina spele, vienmer ir patikushi battlefieldi un visus esmu picris tikai delj MP.

0 0 atbildēt

Laba spēle. Esmu spēlejis uz Xbox360 online. Ieteiktu visiem pirmās personu šūteru faniem.

0 0 atbildēt

Nopērciet steamā un viss...

 

Es pieturos pie MW2. Kapēc? Grafika atsver to, ka nevar jaukt mājas. BC2 ir tieši otrādāk

0 0 atbildēt

noladeju english versiju .. nopirku neta pa 10 ls cd key .... pec 20 min jau speleju ..

un si ir forsa spele .. ar mw2 salidzinat nevar .. jo si ir domasanas spele nevis kkada debila skraidisana un rembo telosana ..

0 0 atbildēt