local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal jau Ferma12

30 41

Draugiem.lv populārākā spēle Ferma manuprāt ir zināma visiem. Vissmieklīgākais ir tas ka daudi cilvēki speciāli ceļās ļoti agri no rīta lai tik varētu novākt ražu un arī ir gadijumi bijuši ka nobasto skolā stundas lai novāktu ražu :D . Pats esmu dzirdējis pat  kā saka:Vēlvienreiz redzēšu ka apspēri mani fermā tad dabūsi pa galvu.Manuprāt šī ir pati populārākā spēle kas Latvijai jebkad ir bijusi :D. Fermu spēlē tik daudz ka lielākā daļa serveru ir tā pārslogoti ka vairs pat nejiet.

30 41 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
FaQ avatarsFaQ

eu nu davaj pietiks to fermu te bāzt cik var ?

17 0 atbildēt

Stulbs raksts liels "-" no manis!!

8 1 atbildēt

es aizspeeleeju liidz 8 liimenim un noriebaas,man vnk zeel savu briivo laiku teereet shaadaam mulkjiibaam. nju nevelk mani kkaa staadiit un novaakt virtuaalos daarzenjus,+ veel ir taadi,kas reaali teeree naudu pasuutot visaadas fignjas fermai-nee,paldies,nav prieksh manis.

5 0 atbildēt

visiem, izņ*t 25845 ir nospļauties par to fermu :)

3 0 atbildēt

Es labāk savu brīvo laiku veltu savai dzīvei, nevis to izšķiežot kkādā tizlā spēlē, kur nedz materiālu,  nedz morālu labumu nevar gūt. Tikai kkādus virtuālus "līmeņus", lai citiem palielītos, redz - es esmu krutāks.

Paaudzējat īstus dārzeņus, izveidojat īstu saimniecību. Varbūt Latvija tādā veidā tiks ārā no krīzes! Pie tam, redzēs, ka nav tas pats, kas spaidīt pogas, toties lielāks gandarījums par īstu ievāktu ražu. Un par šo ražu iegūt īstu naudu. Nu jā - bet tie jau lauki. Ko tad mēs - visi pilsētnieki... Ielu deldētāji, vārgie spēka mitriķi, picu ēdāji un bembisti. Mums jau lauki ir kā paralēlā dimensija or something :DDD

5 2 atbildēt

atbildot uz kamazs112 komentāru " Stulbs raksts liels "-" no manis!! " no manis arii.... tgd visiem tiem te fermeriem lieku minusus par to vnk ka vinji vel sho teemu cilaa neskatoties uz raxtu kursh tapat parasti ir galiigi tizls................

2 0 atbildēt

Tagad rodas jautājums: 'Kas ir slimāki- Fermas atkarīgie vai tie, kuri taisa rakstus par Fermu?'

2 0 atbildēt

būtībā sūds vien ir tā ferma..... man pazīstams calis uztaisīja progu ,kura  automaatiski apvaac visu ko var apvaakt =D

2 0 atbildēt

Un turpinām Fermas reklāmu… LoL

1 0 atbildēt

Tas jau paliek slimi ...

1 0 atbildēt

īemaacies pareizi rakstiit ... :P

1 0 atbildēt

apnicis ...

0 0 atbildēt