local-stats-pixel

Assassins Creed 3 Main Characters.12

0 39

Desmonds Mails

Piedzimis pie Teksasas štata Vietā ar vārdu "Ferma".Savos tīņu gados aizbēdzis no Assassinu nometnes un saticis meitenes kas brauc uz Čikāgu.Kaut kādā veidā ticis uz Njūjorku un sācis strādāt naktsklubā kur ieviesis dzērienu "Shirley Templar".25 gados nolaupīts un aizvests uz Abstergo Industries kur ticis iekšā "Animusā".Pēc dažām dienām ticis izvests ārā no "Abstergo" un atkal kļuvis par Assassinu.

Altairs Ibns La'Ahads

Dzimis 1165 gadā māte nomirusi kad Altaīrs dzimis.10 gados Viņa tēvu nodevis Abbasssa Sofiana tēvs kurš pārgriezis savu rīkli aiz kauna.Nogalinājis savu Meistaru. Ieņēmis viņa vietu Altairs sācis rakstīt Kodeksu un ceļojumā cauri Cīprusam atradis 5 atslēgas .Atslēgas viņš izmantoja kad būvēja savu bibliotēku un tur tās licis.Savas bruņas Kodeksu un atslēgas atstājis Nikollo Polo bet Kodekss nākošā dienā ticis nozagts cīņā pret bandītiem.

Ezio Auditore Da Firenze

Dēls Meistara Assassinam Giovanni.1476 gadā pats negribot sācis savu Assassina karjeru kad viņa tēvs un brāļi pakārti.Caur savu dzīvi ir dzīvojis 5 vietās-1.Pallazzo Auditore.2.Villa Auditore.3.Rome Assassin Hideout.4.Constantiniopole Assassin guild.5.Unnamed Villa.Arī savācis 3 gandrīz neizjaucamas bruņas.

1.Armor of Altair.2.Armor of Brutus.3.Issac Pasha Armor.

Un viņam bijuši 2 zobeni ko viņš biežāk nekā citus ņēmis kaujā

1.Common Sword.2.Sword of Altair.

Daudzi nebija pieminēti,Ja gribat liekat -.

0 39 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

šādiem rakstiem cilvēki parasti liek mīnusus

3 0 atbildēt

Cipa nezinu 

0 0 atbildēt

Kāda jēga no šitā raksta man tas pilnīgi neko nedod 

0 0 atbildēt

Ew pag pag kā tu to zini? tu kk Codemasters vai ks tur galvenais geimu meikers? kad zinās tad visi zinās

0 0 atbildēt

assassins creed 3 izies tikai 2012 gadā, un tur nebūs ne Altaīrs, ne Ezio, tur būs Desmonds un kāds vēl viens viņa sencis

0 1 atbildēt