local-stats-pixel fb-conv-api

Assassins Creed 28

8 14

Es uztaisju aprakstu par speli daudz vairak neka citi palasat emotion

Assassin's Creed II ir trešo personu rīcība, piedzīvojumu video spēli, ko izstrādājusi Ubisoft Montreal un publicēja Ubisoft Microsoft Windows, PlayStation 3 un Xbox 360. Tas ir otrais videospēļu daļu Assassin's Creed sērija un ir tiešs turpinājums 2007 video spēles Assassin's Creed. Spēle tika izlaists uz videospēļu konsolēm 2009 gada novembrī, un palaiž Windows 2010 gada martā. [8] [12]

Spēle ir noteikts 2012 ar spēlētāju kontrolēts varonis Desmond Miles izkļūt no Abstergo Industries ar darbinieku, Lucy Stillman pēc tam, kad spiesti relive ģenētiskās atmiņas senču slepkavu Altair ibn La-Ahad ar mašīnu pazīstama kā "Animus. " Pēc tam, kad bēg no Abstergo, Desmond ievada ierīci, kas ir augstāks nekā sākotnējais Animus, 2,0 Animus, un relives ģenētiskās atmiņas senču augstmanis Ezio Auditore da Firenze, kurš dzīvoja laikā renesanses perioda beigām piecpadsmitajā gadsimtā Itālijā. Spēlētājs kontrolē Ezio, kurš kļūst par Assassin pēc viņa tēvs un brāļi ir noslepkavoti ar nodevējs uz Auditore ģimeni. Kaut arī kontrolēt Ezio, spēlētājs var izpētīt spēle renditions Itālijas pilsētās, reģionos un orientierus atvērtā pasaulē spēle.

Assassin's Creed II tika izpildīts ar plašu atzinību, garnering apkopotie rādītāji par 91% attiecībā uz PlayStation 3 un Xbox 360, un 85% PC, no pārskata aggregator Metacritic. Spēle bija uzteica par tās stingrāku uzsvaru uz atvērtā pasaules izpētes un mijiedarbību, nelineāro spēle un lielāks komandējumu šķirnes, salīdzinot ar pirmo Assassin's Creed. Spēle tika ieskaitīta ar uzlabotām nav atskaņotājs raksturs AI un apkarot mehāniķi, un savu jauno ekonomisko sistēmu, kas ļauj dalībniekiem iegādāties piederumi, bruņas un uzlabot ieročus, izmantojot gaitā spēles

Spēles spēlēšana

Assassin's Creed II notiek atvērta pasaulei ar nelineāra spēle, kas ļauj spēlētājam klīst brīvi vairākus reģionus visā vēlu piecpadsmitajā gadsimtā Itālijā, piemēram, Venēcija, Florence, un Toskānas laukiem. 2,0 Animus, jaunā versija mašīna ar tādu pašu nosaukumu atrodas Assassin's Creed, paredz spēļu kontekstā izmaiņas un papildinājumus vairāki spēles elementi. Datu bāze ir pieejama arī, sniedzot papildu vēsturisku informāciju par galvenajiem orientieriem, rakstzīmes un pakalpojumus, spēlētājs tikšanās. Veselības aprūpes sistēma ir jāpadara dinamiska, ar sinhronizāciju Animus un rada raksturs atgūt tikai no viegliem ievainojumiem. [1] Vēl smagi ievainojumi nepieciešams apmeklēt ielas malā ārstam vai lietot zāles, kas var iegādāties no ārstiem vai kas atrasti miris struktūrām.

Spēlētājs var tagad peldēt ūdenī, un ērglis redzes spēju identificēt konkrētu personu un orientieriem, tagad var izmantot trešās personas viedokli un kustības laikā [1]. Jauniešu Leonardo da Vinci ir klāt spēlē, palīdzot spēlētājs, radot jaunus ieročus no tulkoto "Codex lapas", ka Altair, sākotnējā spēles galvenais varonis, pa kreisi aiz nākotnes slepkavas ", analīze un izpratne. [1] Saskaņā spēle, spēlētājs varēs izmantot Leonardo's peld mašīna (pamatojoties uz reālās dzīves plānus Leonardo), bet vienā misijā. Spēlētājs ir arī iespēja kontrolēt pārvadājumiem vienā līmenī, bet rindu gondolas, kā arī izjādes ar zirgiem jebkurā spēlē, ja tie ir pieejami [1], kurā dažādās vietās spēlētājs. Var iet uz Ir veikti salīdzinoši daudz detalizētu un padziļinātu. Civiliedzīvotāji var pārvadāt priekšmetus un dažreiz šķaudīt. Vēl svarīgāk NPC, piemēram, prostitūtas jūs varat īrēt, var arī šķaudīt

Apkarotu sistēma ir sarežģītāka nekā tā priekšgājējs, ar iespēju atbruņoties pretinieki, izmantojot counter uzbrukumu laikā neapbruņots. Ja spēlētājs nozog ienaidnieka ieroci, ir iespējams sekot līdzi ar uzbrukumu, kas uzreiz nogalina [1] Leonardo da Vinci. Sniedz atskaņotājs ar specializētiem ieročus, piemēram, slēptās divējāda lāpstiņas, inde asmens un miniatūru šaujamieroča. Generic zobenu, cutlasses, maces, cirvji, Spears un daggers visus var iegādāties no pārdevējiem katrā pilsētā vai kā citādi izlaupīja no līķu. Bez tam, spēlētāji var iegādāties mākslas darbus par saviem villa, iegūt jaunas bruņas, jo spēle gaitā un pat krāsu Ezio apģērbs ar virkni dažādu krāsu. Cits aprīkojums ietver: lielāks maisiņi pārvadāt vairāk throwing naži un medicīnā. Seši papildu ieročus, var atslēgt, savienojot PSP ar Assassin's Creed: Bloodlines uz PSP

Auditore ģimenes lauku villa darbojas kā Ezio galvenā mītne, un apkārtējo īpašumu var uzlabot, izmantojot ienākumu spēlētāja izmantošanu. Ir vairāki noieta tirgu, izmantojot valūtu, ar pārdevējiem pārdošanas objektus, piemēram, medicīna, indes, ieročus, remontu, modernizāciju, gleznas un krāsainas krāsas maiņai krāsu Ezio's apģērbs. Kad šie veikali ir atjaunotas, Ezio saņem atlaides par precēm, kuras tās pārdod veikalos.

Tagad ir plašāks klāsts metodes slēpjas vai sajaukšanas jomā. Var nirt zem ūdens, lai izjauktu sargiem "redzamības līniju, un sajaukšanu var veikt ar jebkuru cilvēku grupu, nevis tikai īpaša veida, kā pirmajā Assassin's Creed [1]. Spēle iezīmes slikta slava sistēma, ar Ezio kļūst atpazīstama atkarībā no viņa uzvedības, atrašanās vietu, un pašreizējo misiju. Šī kauns var samazināt ar kukuļošanu, novēršot gribēja plakāti, vai assassinating korumpētām amatpersonām [1]. Diena un nakts cikls ir pievienots, lai spēli, kurā spēle vairāk laika izjūtu, papildus nosakot uzdevumus un notikumi dažas reizes dienā. [1] Ir daudzi veidi, kā sadarboties ar ne-atskaņotājs rakstzīmes, daži NPC pieejami komercpārvadājumus, ir prostitūtas, lai kalpotu par uzmanību, un grupas zagļiem, lai cīnītos kopā ar atskaņotāju. Naudu izmet uz zemes, var arī kalpot kā uzmanību. Ir arī vairāku veidu ienaidniekiem, daži vairāk elastīgs vai stiprāka nekā citiem.

Šajā spēlē misijas tagad ir paplašināts šķirnes ar atšķirīgu strukturēšanu. Piemēram, uzdevums varētu būt mērķis, lai pavadītu kādam, bet var mainīt uz medīšanas un slepkavības. Izmeklēšana ir mazāk skaidra, un tā vietā misijas var sekot cilvēku un / vai stāstījuma. Ir aptuveni 200 misijās šajā spēlē, apmēram puse ir daļa no galvenā sižeta, bet pārējie ir pusē quests. Pilsētas saturēt arī slēptās vietās, piemēram, catacombs un alas, dizainu, kas tika salīdzinātas ar izstrādātājiem, lai of Persia sērijas, ja mērķis ir, lai virzītos platība Prince. Pētot šīs vietas iespējams atlīdzības atskaņotājs ar Assassin's simbolu, sešas kas ļauj spēlētājam, lai atraisītu bruņas no Altair.

Tāpat kā Assassin's Creed, rakstzīmes balstoties uz vēsturiskiem datiem ir atrodami spēlē arī Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli, Caterina Sforza, Lorenzo de 'Medici, Pazzi ģimenes, un pāvests Aleksandrs VI [14].

Vietas spēle ietver Toskānas reģionā [1] (Florence, Monteriggioni un San Gimignano [15]), Apenīnu kalni, Romanjas reģiona (Forlì [15]), Venēcija un Roma. Īpašos orientierus ietver St Mark's Basilica, [1], Grand Canal, Little Canal, Rialto tilts, [1], Santa Maria del Fiore, Sistine Chapel, Santa Croce, Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio un Santa Maria Novella.

Gabals

Spēle turpinās neilgi pēc tam, kad Assassin's Creed, kur 2012, Desmond Miles (Nolan North) vēl ieslodzītais ir Abstergo Industries pēc meklēšanas atmiņas par viņa sencis slepkavu Altair, notikumiem Animus. Abstergo, mūsdienu bruņinieku, bija izmantojot Desmond izvietot spēcīgu out-of-vieta artifacts sauc par "gabalus Eden". Izmantojot "Eagle Vision" spēja viņš ieguva kā rezultātā "asiņošanas efekts" (no pārmērīga iedarbība uz Animus), Desmonds ir iespēja redzēt ziņas un simbolus raksta asinīs par viņa guļamistaba sienas, raksta bijušais testa objekta, nosaukts "Ievērojot 16 (Cam Clarke)". Lucy Stillman (Kristen Bell), bijušais pētnieks Abstergo un slepkavu, atbrīvo Desmonds un sniedz viņam slepens slēptuve, ko izmanto sev un divas citas Assassins, vēsturnieks Shaun Hastings (Danny Wallace) un datoru eksperts Rebecca Crane (Eliza Schneider). Ar savu versiju Animus, dublēt "Animus 2,0", viņi aicinās Desmond, lai palīdzētu viņiem atklāt atmiņas par viņa sencis, Ezio Auditore da Firenze, divu iemeslu dēļ: lai apmācītu Desmond ar Assassin prasmes ar asiņošanu spēkā, un lai atrast citus gabalus Eden.

Ezio, kas dzīvo Itālijā laikā renesanses in the late 15 gadsimtā, uzskata ģimeni Florencē upuri politisku gabals, un ir spējīgs novērst karājas viņa tēvs un divi brāļi. Tēva gala instrukcijas novest Ezio uz krūtīs, kas satur Assassin apģērbu un instrumentus. Ezio's tēvoci Mario ļauj Ezio un viņa māte un māsa, kas patvērumu viņa laukos villa, un vilcieni Ezio mākslā kaujas. Mario turklāt paredz, noved pie tiem, kas par viņa ģimenes nodevība, un Ezio izriet taka versijām, kā rezultātā no Florences uz San Gimignano, Forlì, Venēcijā un galu galā uz Romu. Gar ceļu, viņš sastopas ar vairākiem sabiedrotajiem, kas palīdz viņa veikšanu, tostarp Leonardo da Vinci, kas spēj palīdzēt dekodēt lapas no Altair's Codex, radot jaunas iekārtas. Pēc assassinating daudzi cilvēki iesaistīti gabals, Ezio spēj identificēt Rodrigo Borgia kā līderis sazvērestība ar mērķi pazemināt Medici ģimenes Florence ar Pazzi ģimenes palīdzību un Venēcijas Doge. Borgia vēlāk ierodas Venēcijā ar "Apple" Ēdenes gabals ka Altair sākotnēji konstatēja. Borgia uzskata sevi par "Pravietis", kas novestu pie atklāšanu "Vault", domājams, satur vairāk gabalus Ēdenes un citu zināšanu Templiešu meklēt. Ezio, apvienoties ar savu sabiedroto, bremžu Borgia, kurš pamet bez Apple. Viņa sabiedrotie, ieskaitot Niccolò Machiavelli, atklāj tie visi dalībnieki Assassins, un stājas viņu rindās Ezio, stāsta viņam, ka viņi uzskata, viņam ir pareģis, kas liek tiem Vault.

Vienā pārtraukums izmantot 2,0 Animus, Desmond cieš halucinācijas, kas atgriež viņu ķermeņa Altair ar Acre, un padara mīlestību ar Maria, Templar viņš bija agrāk saudzējuši (pievilinātāju Robertu de Sable ir Assassin's Creed kuru Altair veidojas saistība ar šajā Bloodlines), kad Altair atšķiras, Desmonds atrod atmiņas uzturas ar Maria, un atstāj viņu sajaukt kad viņš atgūst. Viņš arī uzzina, ja 16 Ievērojot, viens no vairākiem iepriekšējiem testa jautājumiem, ko izmanto Abstergo, un atbildīgā persona rakstveidā attēlu viņš redzēja savā istabā pie Abstergo. 16 Ievērojot ir izdevies sacirst Animus un vietu divdesmit glyphs, ka var aplūkot vienīgi, un dekodēt ar Animus lietotājs, atklājot video vīrietis un sieviete, apgalvo, ka Ādams un Ieva, kas "Apple of Eden", darbojas caur futūristisks identificē iestatījumu, ar flash no binārā koda, kas Eden

Kad Desmond atgriežas Ezio atmiņā pēc tam, kad viņš cīnījās off Borgia, viņi atrod vairākus bojāts atmiņas, un ir tikai spēj atgriezties Desmond uz Ezio atmiņās gadā 1499 (atmiņas sastāv no daļēji vēsturiskā aplenkuma Forli ar Orsini ģimenes un ugunskurs no Vanities), kur Borgia kopš tā laika kļuvusi Pope Alexander VI pie Vatikāns. Ezio atmiņās atklāj, ka viņam un viņa sabiedrotajiem ir pabeiguši Pārtikas un atklāja, ka "Vault" atrodas Romā, un saprast, ka pāvesta Personāla ir vēl viens gabals no Ēdenes, Borgia plānu, pēc uzkrāšanos Medici ģimenes, kas ļautu viņam kļūt Pope un piekļūt darbinieki un Vault

Ezio dodas uz Romu, bet viņa sabiedrotajiem atraut pārējo pilsētu, Ezio diskrēti ieiet Vatikānu un mēģina nogalināt Borgia iekšpusē Sistine Chapel (kamēr viņš sludina Nicaean Creed latīņu). Borgia izdodas aizbēgt ar gan Apple un personāls, un centieni izmantot tos, lai atvērtu Vault, bet Ezio nozveju un sakāves viņam, bet ne nogalināt Borgia, jo atriebība nedos atpakaļ viņa ģimene. In Ezio rokās, Apple un personāla atvērt Vault, iekšā, viņš atrod hologrāfisku skaitlis, kas identificē viņu kā pareģis, kas ir celta Desmonds un 21.gadsimtā novērotājiem Vault, daudz Ezio's apjukumu. Skaitlis, aicinot pati "Minerva" un risinot spēlētājs tieši, atklāj, ka viņa un citi viņas veids bija daļa no daudz modernu sabiedrību (Tie, kas nāca līdz), kas dzīvoja uz Zemes un radīja cilvēku savā attēlu (tas ir mājienu vairākas reizes visā spēle, ka cilvēki tika izveidoti kā vergu rase). Galu galā abas sacīkstes devās uz kara pret vienu citu, drīz apturēja dabas debess katastrofa iesaistīti masveida saules uzliesmojums, kas izraisīja iznīcināšanu, visvairāk dzīvību uz Zemes. Atlikušie iedzīvotāji abās sacīkstēs pārbūvēta sabiedrībā. Dažus atlikušos tie, kas bija pirms uzbūvēja dažādas "tempļi" visā pasaulē (no kuriem viens ir atrodas Vatikāna), kas palīdzētu cilvēcei, lai novērstu tā pati katastrofa no reoccurring kad tie, kas nāca pirms kļuva izmiris. Minerva insinuates, ka ieraksti par to, ka tie, kas nāca līdz, kā arī brīdinājums, tika pārprasts un bija laika gaitā kļuvuši par dažādiem mītiem, leģendām un reliģiju visā mūsdienu pasaulē. Tā kā hologramma izzūd, Minerva saka "pārējais ir atkarīgs no jums, Desmonds", sajaucot Ezio.

Tā kā atmiņas galiem, Desmond mostas, lai atrastu, ka Abstergo ir atklājuši to slēptuve, un ar viņa pielīdzina prasmes no Ezio un Altair, viņam izdodas aizbēgt ar Lucy.

Lejupielādējamu saturu

Gada 1, 2009, Ubisoft paziņoja, pirmo vairāku lejupielādējamu saturu (DLC) paplašināšanās uz PlayStation 3 un Xbox 360 versijas Assassin's Creed II. Pirmais ar nosaukumu Battle for Forlì, turpina stāstu par Caterina Sforza un tika izlaists January 28, 2010. Tā ietver arī īpašu atmiņu, kas ļauj lietotājiem pilota Leonardo da Vinci's peld ar mašīnu pāri Forlì. Otrais paplašināšana ar nosaukumu Ugunskura no Vanities, attiecas uz masu grēcīgs objektu Florence dedzināšana, un tika izlaists 18.februārī, 2010. [16] Šie abi sākotnēji plānots iekļaut kā daļu no galveno spēli, bet vēlāk tika sagriezti laika trūkuma dēļ [17]. mazumtirdzniecības PC versijā ir iekļautas šādas paketes, kā daļu no galvenās sižeta [18].

Kauja Forlì

The two downloadable content packs feature the corrupted memory sequences, which Rebecca is able to repair with a computer patch. Sequence 12, "Forlì Under Attack" (released as The Battle for Forli) is set in 1488, just after Ezio has recovered the Apple of Eden. Machiavelli, Mario Auditore, Ezio and Leonardo da Vinci meet to discuss what to do to protect the Apple, and it is decided that it will be sent to Romagna to be defended by Catarina Sforza. When Ezio arrives however, he finds that the city is under attack from the Orsi Brothers, who have been hired by Borgia to take a map featuring the locations of the Codex pages, made by Sforza's late husband. In an attempt to force Sforza to hand over the map the brothers kidnap her children. Ezio leaves the Apple in Sforza's protection; he rescues her children and kills one brother. When he returns, he discovers that Checco, the other brother, used the distraction to steal the Apple. Ezio gives chase, and kills Checco. As he stands over Checco's body, Checco stabs Ezio. Ezio falls to the floor bleeding, and before he passes out, he sees a man missing a finger and wearing monastic robes take the Apple.

Ezio wakes up with Sforza at his side. He sets out to reclaim the Apple, and Sforza gives him the map of the Codex page locations. He travels to a monastery in the wetlands, where he is sent to Forli's monastery. He attempts to speak to the abbot, but the abbot recognizes him as the assassin who killed Brother Stefano (one of the Pazzi conspirators) and flees. When Ezio catches him, the abbot names the monk who stole the Apple as Girolamo Savonarola.

The Pack also includes a bonus memory in which Ezio can pilot Leonardo's Flying Machine arcoss the Forli area. Unlike regular memories the player is allowed to play this memory an unlimited number of times.

Ugunskurs no Vanities

13 secība sākas 1497, divus gadus pirms secība 14 un deviņus gadus pēc 12 secība. Ezio ir kāpurķēžu Savonarola uz Florenci, kur spēlētājs tagad var izpētīt dienvidu provincē pilsētas. Pēc tikšanās ar Makjavelli, Ezio ietaises, ka, apvienojot nemieru līdz pilsētas liks Savonarola iznākt un nokārtot nemieru. Lai panāktu šo nemieru, Ezio assassinates deviņas Savonarola's lieutenants kas sludina pilsētā. Cilvēki kļūst dusmīgs un mob veidiem ārpus plaza kur Savonarola sludina uz mob noplakt. Viņš pakļauj Apple uz apburt mob, bet Ezio ātri met nazi pie Ēdenes gabals un Savonarola pilienus to. Mob ieņēmumus, lai mūku prom, bet Templar ātri meldri, lai ielādētu Apple. Ezio meldri pēc aizsargu un reclaims to. Pēc tam, mob ņem Savonarola uz dienvidu provincē, lai sadedzinātu viņam runa, bet Ezio, uzskatot, neviens pelnījis šādu sāpīgs liktenis, assassinates mūks rezerves viņam sāpes. Ezio stendi pirms sajaukt pūļa un deklarē, ka visiem vajadzētu sekot viņu pašu ceļu.

Attīstība

Ubisoft ir Yves Guillemot oficiāli apstiprināts, ka Assassin's Creed II bija attīstības 26.novembrī, 2008, laikā, uzņēmuma finansiālās darbības pārskatu. [20] Tam sekoja Michael Pächter spekulējot ar GameTrailers "" Bonus Round ", kas spēles varētu mainīties tā iestatījumu, lai notikumi Franču revolūcijas, kas izrādījās nepatiesa [21].

Reklāmas video tika izlaists ar Ubisoft gada 6 parādot galvaskauss, dažas slēptās asmens dizainu, un Leonardo's peld ar mašīnu uz ritiniet [22]. Gada 16 aprīlī Game informatora atbrīvo ziņas par spēli, ieskaitot attēlus Ezio, [23] jaunu teaser piekabi [24] tika izlaists, un spēle bija "oficiāli" paziņoja Ubisoft [25].

Intervijā, 2009 maijā, Sebastien Puel norādīja, ka attīstības komandas strādā pie Assassin's Creed II bija pieaudzis līdz 450 biedriem, un attīstības komandas lielums ir trīskāršojies kopš pirmā spēle [26].

Gada 1, 2009, Ubisoft izlaidusi jaunu četru minūšu kino Assassin's Creed II piekabi pie E3. [27] 2.jūnijā, 2009, Ubisoft atklāja pirmo dzīvot spēle demo, kas ilga 6 minūtes, pēc Sony preses konferencē. [28 ] GameTrailers iezīmes ekskluzīvas attīstītājs walkthrough no 2009 E3. In intervija ar GameTrailers Ubisoft Montreal radošais direktors Patrice Desilets paziņoja Desmond būtu darīt vairāk, nekā staigā un atklāt clues [29].

Tika paziņots pie Assassin's Creed panelī pie Comic Con 2009, ka mini-series trīs epizodes, Assassin's Creed: Lineage, tiktu atbrīvota rāda notikumus, kas noveda pie spēles un Ezio un viņa tēvs vēsturi.

Tika arī atklāts, ka humorists Danny Wallace varētu izteikt jaunā raksturs Assassin's Creed II nosaukumu Shaun Hastings, sarkastisks vēsturnieks palīdzēt Desmond. Raksturs seja bija arī modelēta pēc viņa [30]. Aktrise Kristen Bell atpakaļ uz raksturu Lucy Stillman [31].

Spēle sākotnēji dēļ izlaiž vienlaicīgi uz visām trim platformām, bet Ubisoft paziņoja, 24.septembrī, izmantojot Twitter 2009, ka PC versija tiks atlikta uz pirmajā ceturksnī 2010, lai būtu "mazliet vairāk laika par dev komanda, lai sniegtu vislabākās kvalitātes spēli "[32] gaitā marta Ubisoft nosūtīja e-pastu uz saviem PC-klientiem atvainoties par problēmām ar DRM (lai gan dažiem cilvēkiem nekad nav bijušas problēmas)., un piešķir tās kodu, lai atbloķētu trīs Templar Lairs, kas bija spēlei Melnajā izdevums par konsoli.

Mūzika

Līdz Assassin's Creed II punktu skaits bija sastāvā Jesper Kyd. Tas bija reģistrēti Capitol Records ar 35-gabala stīgu ansamblis un 13 personu koris un Featured vokāls ar Melissa Kaplan [33]. Skaņu tika izlaists caur digitālās lejupielādes gada 16, 2009. 14 dziesmas no skaņu arī tika izlaista spēle disks pieejams ar īpašiem iepriekš pasūtīt Black izdevums Assassin's Creed II. [Parādīt]
Assassin's Creed II Original Soundtrack

Veicināšana

Gada 20 oktobris 2009, Ubisoft paziņoja virkni īsu video, kas raidīti caur YouTube, kas sniegtu papildu atpakaļ stāsts un dažu rakstzīmes ieviešanas atrast spēli. Šorti, ko sauc Assassin's Creed: Lineage, nāca trīs daļās, un ir izstrādājusi Ubisoft's Hybride Technologies, kurš agrāk strādāja par filmu 300 un Sin City. Sērija koncentrējas uz Ezio tēvs, Giovanni Auditore, un kas dzīvo darbību un ģenerējot ar datoru attēliem. Par filmu pirmais tika izlaists 27.oktobrī, 2009, ar atlikušajām divām atbrīvota gada 13, 2009.

On November 12, 2009, Ubisoft atbrīvo Assassin's Creed II tēmu virtuālā preces par PlayStation Home, lai veicinātu atbrīvot no spēles, kā arī spēle Assassin's Creed: Bloodlines PSP [34] Assassin's Creed II virtuālo objektus. Un Ezio kostīms bija arī izlaista Xbox Live Marketplace par Xbox 360 Avatars [35] on November 19, 2009, vairāk Assassin's Creed II virtuālā preces tika izlaists PlayStation Home, kā arī kostīms par Ezio, kas tika izdots 26.novembrī, 2009.. [36] on December 3, 2009, vairāk 15.gs. itāļu renesanses tēmu posteņi tika izlaists Mājas [37]. Ezio's "White Assassin" kostīms ir pieejama lejupielādei par LittleBigPlanet, sākot ar 8 Dec 2009 par PlayStation Network. [ nepieciešama atsauce]

Assassin's Creed II ir pirmā spēle, kas saistīta ar Ubisoft's Uplay iezīme. [38] Progression caur spēli ļauj Uplay dalībniekiem iegūt punktus, kurus var izņemt gratifikācijām izmantošanai spēli, ieskaitot jaunu kapenes, lai izpētītu un Altair kostīms . [39]

Jauna, balstoties uz spēli, ko sauc par Assassin's Creed: Renesanses ar Oliver Bowden publicēja Jumava 2009 novembris

Uzņemšana

Pēc presei, Assassin's Creed II garnered plašu atzinību no kritiķu. Pārskats aggregator lapu Metacritic deva Xbox 360 un PlayStation 3 versijas rezultātu 91.

In ekskluzīvu pārskata Oficiālā Xbox Magazine, Assassin's Creed II ieguva 10/09 [44] Tās otrais pārskatu ideāls rādītājs no Oficiālajā PlayStation Magazine ASV, bet Oficiālais PlayStation Magazine UK ieguva spēle ir 9 / 10.. [45 ]

Vācu žurnāls, Computer Bild Spiele, ziņoja, ka spēles izdevējiem piedāvājusi pirmsizlaides kopija spēli, ja žurnāls būtu nodrošināta pārskatu rādītājs "ļoti labi". Žurnāls noraidīja lūgumu un tā vietā izvēlējās atlikt to pārskatīšanā. [57] [58]

GameSpot kas pārskata PC versija, spēle, teica, lai gan spēle ir "jautri un skaists", tas bija grūti pamatot augstāku cenu. Tika arī minēts, ka spēle bija kavē Ubisoft's DRM un spēles "pelnījis labāk. Attiecībā uz šo jautājumu, PC Gamers pelnījusi labāku pārāk" [59.] [60]

Saskaņā ar iepriekš oficiālajām tirdzniecības aplēses, Ubisoft paziņoja, ka Assassin's Creed II pārdoti 1.600.000 kopiju visā pasaulē laikā pirmās nedēļas pārdošanas, kas pārstāv 32 procentiem vairāk nekā pirmajā nedēļā mazumtirdzniecības nepārbūvēta Assassin's Creed. [61] Kā 10.februāra , 2010, spēle ir nosūtījis 8000000 eksemplāru.

Pēc 2009 Spike Video Game godalgas, Assassin's Creed II tika nosaukts Best Piedzīvojumi Rīcības Spēles un IGN nosauca to par rīcības Game of the Year Xbox 360 un Xbox 360 spēle gadu. Spēle informatora sauc arī par to, kā Xbox 360 spēles no gada. Tā arī saņēma Game of the Year no GamePro, Eurogamer un New York Times. Assassin's Creed II ir nominēta "izciliem sasniegumiem Animation", "izciliem sasniegumiem mākslas virziens", "izciliem sasniegumiem Visual Engineering", "izciliem sasniegumiem Game Play Engineering", "izciliem sasniegumiem Original Story", "Nenokārtots sasniegumu Original Music Kompozīcija "," izciliem sasniegumiem Sound Design "," izciliem sasniegumiem Game Direction "," Piedzīvojumi Game of the Year "un" Kopumā Game of the Year "Interactive Achievement Awards no Interactive Arts & Sciences akadēmijā. [62] spēle tika nominēta vairākām Game Developers Choice Awards tostarp "Best Game Design", "Labākais vizuālā māksla", "Best Technology" un "Game of the Year". [

Izdevumi

Pastāv vairākas atšķirīgas ierobežotas izdevumi Assassin's Creed II. Black Edition ir Ezio statuetes garbed ar melnu apģērbs un tika izlaists Eiropā un Austrālijā. Iekļauti arī trīs bonusa jomas un misijas, mākslas grāmatas, un DVD ar daļu no spēles skaņu, viena piemaksa PS3 tēmu, aiz ainas video un 2 darbvirsmas tapetes. White Edition satur vienu bonusu platību / misijas un Ezio statuetes viņa baltā apģērbā. [64] Master Assassin's Edition ir Ziemeļamerikas ierobežots izdevums, kurā Ezio statuetes, divas prēmiju jomās, mākslas grāmatas un Blu-ray ar mūziku, un aiz ainas video.

Domstarpības un kritika

PC versija, spēle ir DRM sistēmu, kas paredz, ka visi lietotāji ir savienots ar internetu, bet spēlē. Sākotnējā mazumtirdzniecības versija, jebkurš progresu pēc pēdējā kontrolpunktā tika zaudēta, ja interneta pieslēgums ir atdalīta. Ubisoft paziņoja, ka gadījumā, ja pārtraukšanas bija pagaidu, spēle būs pauzes. Turklāt uzņēmums apgalvoja, ka bija daudz kontrolpunktiem izplatīties visā Assassin's Creed II [66] uzņēmumam arī kritizēja Aizjūras locekļi ASV bruņoto spēku, kurš nevarēja spēlēt spēli, bet vietās ar sporādisku un dārgu pieslēgumu.. [ 67] Ubisoft Kopš publicēta plāksteris grozīt DRM: pēc atsākt to savienojumu ar internetu, spēlētāji tagad var atsākt spēli no tieši tādu pašu punktu. [68]

Drīz pēc atbrīvošanas no Windows versijas, Ubisoft paziņoja, ka krekinga versija spēle nebija izveidots, un tika apstiprināts ar vismaz vienu portālu. Nākamajā nedēļas nogalē, DRM serveriem Silent Hunter 5 un Assassin's Creed II bija, saskaņā ar Ubisoft, ko skārusi noliegšanu-of-pakalpojumu uzbrukums. Ubisoft vēlāk paziņoja, ka "95 procenti no spēlētājiem netika ietekmēta, bet neliela grupa spēlētāju cenšoties atvērt spēli sesijas saņēma atteikumu pakalpojumu kļūdas".. [69] [70] [71] servera emulators, lai pārvarētu DRM ir izstrādāta. Krekinga izpildāmā apejot savienojums prasība pilnībā tika izlaists vēlu aprīlī. [72] [73] [74]

Pēc sērijas serveru dīkstāves, Ubisoft piedāvāja īpašnieki Windows versiju visi DLC no Assassin's Creed II Black Edition, vai bezmaksas kopiju Heroes Over Europe, Tom Clancy's EndWar, Tom Clancy's HAWX, vai Persijas princis (2008)

P.S Mana mīļākā spēle







8 14 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

riktiigi ahujenna esi tulkojis,galotnes riktiigi labas :D :D

bet speele jaa,ahujekj

2 0 atbildēt

uz xbox vienkarsi ideali bilde ariiloti laba stasts ari intresants kautgan nesmu izgajis! patik tas kad ir japerk ieroci brunas. loti laba un tas pirdiens kas tur uzrakstijis kad mesls laikam vajadzetu labaku kompi nopirkt un tad runat!  

2 0 atbildēt

Yu neesi taisijis šo aprakstu, un pat visticamāk neesi spēlējis, ja tu būtu spēlējis tad vismaz būtu iemācijies uzrakstīt pareizi viņa vārdu //Ezio Auditore da Firenze// es sparastu ja tu nevarētu iemācīties altaira pilno vārdu//Altaïr ibn La-Ahad// spēle ir pilna ar bagiem, viens no tiem kas man prasija kādas 13h lai pārspēlētu, jo beigās kad jāsavāc codex page, es biju dažus atradis pirms dabūju hidden knife, un pie codex page tie neuzskaitijās un es nevarēju pabeigt story, bet vismaz Web battle man retais stāv klāt.

2 1 atbildēt

izskatas pec kaut kada taada ko vareetu uzspeeleet :D

0 0 atbildēt

nu nesen izgaju baigi labaa spele intresanta neviena vieta nepalika garlaicigi visu laiku kautkadi prokoli . tikai speles beigas ermotas ar tiem citplanetiesiem vai kas vini tadi? nu 3 dala bus vainu baigi labaa vai nu bus pedejais suds! man jau liekas kad 3 varetu but  kautkas arii pa musdienam! 

0 0 atbildēt

Mēsls

2 6 atbildēt