local-stats-pixel fb-conv-api

Aion - ko tas ēd (video)35

Sveiki :) Esmu izveidojis nelielu video ieskatiņu. Tā kā esmu uztaisījis video pieļauju, ka liels ievads vajdzīgs nebūs. Teiksu tikai to, ka noteikti būs vēl video. Varu arī izveidot kaut ko konkrētu ja būs pieprasījums pēc kā tāda. Ceru, ka jums patiks .

p.s.: Visiem tiem, kas vēlēsies man dod ieteikumu, ka atrast dzīvi nebūtu slikta ideja - paldies, man tāda ir. Parulēsiet pa maniem rakstiem atradīsiet, ka man ir zemnieku saimniecība. + (to gan neeatradīsiet manos rakstos) esmu medicīnas students un strādāju P. Stradiņa KUS. Tāpēc paldies - ieteikumus par šo lietu paturiet pie sevis :)



94 7 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pc
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Es jūtu, ka mums te runā eksperts :D

1 0 atbildēt
Ja drīkst zināt, kādā serverī Jūs spēlējat? Neesmu sastapusi nevienu latvieti asmodiānu pusē. :)
0 0 atbildēt

ja godīgi tā ir diezgan idividuāla lieta, bet manuprāt vainu Gunner vai Gladiator. 

0 0 atbildēt

LordOrio pat pacentas man ielikt 5us minusus ;D pat nezinaju ka tā var izdarīt

0 0 atbildēt

Nokačā Frapsu, jo var redzēt, ka tev legālais Demo Fraps...

0 0 atbildēt

yup tātad 0 fun. pliks pvp. Varbūt tev vajag spēlēt CS 1.6? Tur arī visi ir vienādi :)

0 0 atbildēt

Esmu sieviete, idiot. ;) Bet tev mute pēc mēsliem sāks smirdēt, ja daudz runāsi ar cilvēkiem tādā tonī. Arlabunakti, bērnudārzniek. )

0 0 atbildēt

Tad tu neko nesaproti no MMORPG un neesi spēlējis neko no klasikas. Kaut vai Everquest vai veco World of Warcraft. Sorry, bet Tera ir daudz par "sausu" pat salīdzinot ar to pašu Aion. Nu nav tur ko darīt, tā spēle, tāpat kā visas jaunās ir lai idioti maksātu naudu par superīgu pirmo iespaidu. Interesanta tikai līdz brīdim, kad tu tiec līdz maksimālajam lvl-am, pēctam tu fiksi dabū visu ko vien vēlies bez mazākās piepūles un viss, game over. Varētu teikt ka paliek vēl battlegroundi un PvP, bet arī tur viņus ir pārspējuši. Iesaku Guild Wars 2, protams ja kabatas nauda atļauj kačāt ko vairāk par mmorpg "mēsliem" ;)

0 1 atbildēt

Tu man vari to nestāstīt, esmu spēlējusi Tera Online. Nekādu dižo "skilu" tur nevajag. Tikai tādēļ, ka tev nav ekrānā parādīts pretinieka HP bars (no-target, aha), tas nepadara šo spēli par īpašu. Tā pati dauzīšana pa pogām vien ir. 2-kārt ir ļoti daudz spēļu, kur vispār nav jāsreso par to, kas tev mugurā. Tajā pašā Guild Wars 2 tu no 2 vai 3 līmeņa izejot ievadu uzreiz vari iet PvP, kur nav viens vai divi pastulbi noformēti Battleground, kā bija Terā, bet milzīgas kartes, kur 24 stundas diennaktī var atrast ko darīt jebkurā stūrī. Tā kā būtu labāk klusējis, ja neko vairāk par Teru savos skolas gados nēesi īsti redzējis, slinkā pakaļa. Tādu kā tu dēļ MMO spēles tagad taisa kā priekš divgadīgiem idiotiem. 

0 1 atbildēt

Reāli pagaidām saprotu tikai vienu - tu esi atnācis, lai mums visiem pavēstītu cik nereāli foršs tu esi, jo tevi nav neviens novērtējis. =(

Un tu ļoti labi saprati, ko es biju domājusi ar HP-bars, to iekavās speciāli tev uzrakstīju. Vai tu tāds ģēnijs un nezini kas ir no-target? Sorry then, man.

MMO spēles būtība ir mans darbs, ar ko pelnu daudz vairāk par viduvēju, tā kā nu... droši vien tie, kas man algu maksā - uzskata, ka māku ko vairāk par trulu bļaustīšanos forumos. Tā kā atslābsti. Tu esi atnācis pie pieagušiem cilvēkiem, kas strādā un pelna naudu, brīžiem "kačājot itemus" spēlē, kas tev nepatīk. Un tagad centies kaut ko pierādīt neadekvātā mērkaķu valodā. Kurš tad ir "mīkstais"?

0 1 atbildēt