local-stats-pixel fb-conv-api

2003. gada spēļu apbalvojumi.9

42 3

Čau! Tagad jau ieraugat (nesaku par visiem) šo rakstu un zinat, ka jāieliek mīnusiņš. Tagad, atbildēšu visiem tiem, kas prasa - kāda jēga? 

1) Mani pašu tas interesē, tādat vēl kādu.

2) Ja nebūtu NHL 2003, iespējams, nebūtu arī NHL 2010. 

3) Daži saka, ka ja nav ko rakstīt, labāk neraksti vispār. Tad jau sanāk, ka gandrīz nevienam rakstam, kas nav orģinālraksts nav jēgas. 

4) Ir jāizbauda klasika. Gribēju sākt no 89. gada, bet spēles bija grūti atrast. Jūs domājat, ka tikai 2009. gada un uz augšu spēles ir krutas?  Nē, čaļi. Esmu spēlējis tādas spēles un ticiet man. Daudzas no šīm ir daudz interesantākas, gan pēc sižeta, gan vispār.

Paldies tiem, kas izlasīja un pārdomāja!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
42 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

1,3,12 - Nu tiešām labas , arī pirmās daļas

2 0 atbildēt

Rise of Nations. Tā tiešām ir laba! :)

0 0 atbildēt

Mīlu tavus rakstus :P +

0 0 atbildēt

kur ir halo?

0 0 atbildēt

esmu spēlējis visas,uhh uzdzen atpakaļ apetīti,*downloads call of duty*

0 0 atbildēt

kur Halo?

0 0 atbildēt

mmm Call of Duty.... 1. esmu izspēlējis 6 reizes, 2. - 4 reizes, vienvārdsakot - atspēlējies līdz tam, ka zinu visas misijas no galvas (kur parādās pretinieks, kā pēc iespējas ātrāk nokļūt līdz objective novācot vismazāk pretinieku, utt.) :D SW: KotoR arī ļoti laba. Ēeee, kur gan Max Payne 2?

0 0 atbildēt

kotor ir ideala spele :D es 1. dalu sodien saku jau atkal no jauna iet, un ka spele ta viss savadak, jo ir tik daudz variantu ka speli izpelet (laikam kautkadi 5-9) un beigas un talakas misijas varteikt katra iepriekseja misija ietekme, vnk awesome :D atrak pavasari gribu sw:tor (kotor mmorpg)

0 0 atbildēt

call of duty un call of duty united offencive tas ir labakas speles kas vien var but

1 2 atbildēt