local-stats-pixel fb-conv-api

Watch Dogs: Legion - Prologue0

Nodaļa: Priekšvārds. Pirmā misija - Operācija Vestminstera, Otrā misija - DedSec restartēšana.

Es šobrīd secīgi izeju spēles galvenā pamata stāsta misijas.

Lūdzu, sekojiet manam YouTube kanālam, lai nepalaistu garām jaunus videoklipus (tiešraides) vai arī, lai redzētu turpinājumu video spēlei, bet bez izsmeloša apraksta.

Spēle sākas ar ielaušanos Vestminsteras pilī Londonā, Anglijā. Šī pirmā misija liek jums uzņemties "DedSec" dalībnieka Daltona lomu, ieejot pils sānu durvīs un mērķis ir noskaidrot vai parlamenta ēkā tiek gatavots terorakts. Iekļūstot ēkas pagrabā, mēs apmācamies cīņā ar rokām pret pirmo ienaidnieku - visus nākamos ienaidniekus var novērst nemanot no aizmugures. Atlaužot durvis, nākamajā zālē redzēsim, ka visi ēkas balsti ir mīnēti. Nezināmi cilvēki vēlas uzspridzināt ēku un pie visa vainot "DedSec" hakerus. Mūsu uzdevums ir deaktivizēt detonatoru galvenajā zālē. Pašā Apakšpalātas centrā ir portfelis ar detonatoru. Diemzel, viņu pārtrauc vairāk vīriešu grupa melnā drēbju krāsā. Baglijs pārņem procesu un iznīcina bumbas, kamēr Daltons atvaira ļaundarus. Kad ļaundari ir uzvarēti, tad Daltons tuvojas datoram un izvelk vadu, veiksmīgi, novēršot spādzienus. Tomēr datoru uzlauza "Nulles diena", kas informē Daltonu un "DedSec", ka visā Londonā ir vairāk bumbu, un tās ir paredzētas uzlaist gaisā! Baglijs informē Daltonu, ka uz jumta atrodas raidītājs, kas sūta signālus citām bumbām, un, ja viņš to deaktivizē, bumbām vajadzētu deaktivizēties. Tieši tad vīrieši melnā krāsā iefiltrējas "DedSec" kamerā un atklāj uguni uz operatīvajiem darbiniekiem, dažus no viņiem nogalinot. Sabīnei neatliek nekas cits kā noslaucīt Baglija cieto disku un atmiņu, lai ļaundari viņu neuzlauztu. Daltons Volfs tiek atstāts likteņa varā un vienam pašam jaizslēdz raidītāju uz jumta, bet tas nepalīdzēs, to atkal pārtrauc "Nulles diena". Tieši tad, izmantojot bezpilota lidaparātus, Volfa priekšā tiek projicēta nezināma "Nulles dienas" dalībnieka, iespējams, līdera, milzu hologramma. Operatīvais darbinieks stāsta Volfam, ka iznīcināšana vienmēr ir bijusi atbilde, un Londonas apkārtnē sāk plosīties milzīgi sprādzieni, norādot, ka Volfa bumbu izslēgšana neizdevās. Pēdējos mirkļus Daltons pavada šausmās, vērojot, kā viņa pilsēta tiek sagrauta, un droni atklāj uguni uz Volfu, nogalinot viņu. Turpmāk Londonā notiek politiski un sociāli nemieri, protams, sprādzienos tiek vainots "DedSec", bet premjerministrs nolīgst privāto militāro organizāciju "Albionu", kuru vada Naidžels Kass, lai nogalinātu visus "DedSec" darbiniekus. Savukārt, ne visi ar jaunieviesto komandantstundas kartību ir apmierināti un tiek provocēti izraisīt masveida protestus un nemierus.

***

Nakošās misijas mērķis iekļūt datu centrā "Bloom". Ar attalināto vadību tiek kontrolēts mehāniskais zirneklis, kāpjam lūkā, atlaužam paneli. Mēs skrienam uz pārvietojamas platformas, ieslēdzam trīs paneļus no dažādām pusēm. Griestu centrā mēs uzlaužam Londonas ctOS galveno serveri. Apskatīsim cilvēku personiskos failus, atradīsim izdzīvojušos hakerus, bet daudzi no viņiem ir pazuduši, arestēti, deportēti vai miruši. Fonā tiek atskaņots radio žurnāla BuccanEar Radio dialogs, kura vadītāja Klēra Votersa klausās Londonas civiliedzīvotāju viedokli par viņu viedokli par "DedSec". Spēles gaitā izvēlamies savu varoni. Katram ir sava profesija, savas unikālās spējas, mīļākais ierocis. Pēc veiksmīgas nokļūšanas drošā mājā, kas atrodas The Earl's Fortune, un atspējojot tās drošības sistēmu, bet pec tam nolaižoties lejā aiz slepenajām durvīm ir jāpieslēdz elektroenerģijas barošana drošības apmetnē, kā arī jāaktivizē Bagley serveri, kas bija deaktivizēti dažus mēnešus pirms "Operācija Vestminstera". Pēc tam jāatbild uz Sabīnes videozvanu, un Sabīne pierunā viņus pievienoties "DedSec". Pēc pievienošanās Baglijs "DedSec" aģentu iepazīstina ar tehnisko izvēlni. Pabeidzot abus uzdevumus, tad Sabīne uzdod uzdevumu doties uz boksa ringu, lai kopā ar Koniju Robinsoni apgūtu tuvcīņas cīņu. Pa kreisi no ieejas ir audio fails. Pašā ringā mēs mācāmies tuvcīņu - ar trīs spēcīgiem sitieniem izlaužamies aizsardzībā, veicam trīs pretuzbrukumus, uzvaram pretinieku Koniju Robinsonu. Uzzinot pamatus spēlētājs atstāj drošības māju!

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000