local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl 7 veidi, kā uzlabot telefona baterijas laiku!29

859 6

Sveiki Spoki , šoreiz vēl pāris veidi kā nedaudz ietaupīt viedtālruņa baterijas darbības laiku, kurš ne vienmēr ir pietiekošs.

Pirmā daļa -> Šeit .



Pārsvarā viss domāts priekš Android ierīcēm.

859 6 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Kā uzlabot telefona baterijas laiku: IZSLĒDZ TELEFONU, NOLIEC MALĀ UN EJ PADARI KAUT KO LIETDERĪGU! emotion

24 1 atbildēt

Mazliet tehnisks viedoklis no manas puses:

1. Uztaisīt ciklu, ladēt, tikai tad, kad parādās kāds paziņojums, proti, 4% utml, pēc izvēles, un kad lādē, tad lādē lidz 100% nevis pārtrauc uz 30% kā daži to dara. Ciklu var veidot kādu nedēļu, varbūt divas, tad pārtraukt (lādē kā vēlas) un atkal pēc kāda mēneša uzsist šo ciklu. Baterija vienkārši pierod pie tās ātrās neveselīgās izlādes, neatkarīgi no tā, ka baterija ir litija vai nē.

2. Izvairīties no "Deep Sleep", tā ir dziļa izlāde, protams, var izlādēt līdz 0%, ka telefons izslēdzās, bet tomēr, nevajag turēt viņu mirušu pārāk ilgi, jo ar laiku iestājas tā dziļā izlāde un telefons ir galīgi sauss, pēc tam viņu ir grūti atdzīvināt un tā nabaga baterija būs "traumēta".

3. Ieteicams nolādēt kaut kādu DU Battery appu, kas man pašam ir iecienīta dēļ pilnās uzlādes, varbūt telefons mazliet ilgāk lādējās, bet vai ir grūti pagaidīt pusotru stundu nepilnas stundas vietā? DU Battery appam ir tāda fīča, ka uz kaut kādiem 80%(?) tiek palēnināta telefona lādēšanās, lai sniegtu pilnīgu uzlādi, proti, tas ir tas pats, kas ierakstīt disku uz zemāku ātrumu - viss ir kvalitatīvāk, nekas nav palaists garām un ir aizpildīts katrs caurums.

22 0 atbildēt

iemesli kā uzlabot ?   Vai varbūt tomēr fīčas kā uzlabot?

9 0 atbildēt

Neredzu problēmu ar savu nokia 3310 emotion

8 0 atbildēt

man patik izmantot telefonu uz visiem 100 % tad kads tolks no telefona...

tak noperkat arejo ladetaju un visas problemas atrisinats 

6 1 atbildēt

Vai iPhoniem tas ir saistīts ar 4000 bilžu daudzumu?

5 0 atbildēt

Tev nav norādīts links uz tavu pirmo lapu, kur biji iecerējis.

3 0 atbildēt

Es savējo Nokia Lumia 625 lādēju trešdienās un svētdienās,zvani,sms,šad tad spēlīte kāda,telefons lietojas intensīvi.........telefonam gads jau riņķī........

3 0 atbildēt

LED indikators tērē baterijas laiku?

3 0 atbildēt

samsung xcover2 sēdi neta vai skaities un spele speles paterē daudz bateriju....Bet kad wifi islēgts tad 4.dienas tur,ja vel stāv daudz programas uz galvenā ekrāna tas neko šim nepatēre...Un arī nevajag nekādas batery saver programas....Mūziku var klausities 24.stundas no vietas,bet kā citiem es nezinu...Iesaku xcover2 bateriju vins ēd maz nekā citi samung jaunie modeļi,,,,

1 0 atbildēt

9.varbut vienkarshi izveleties ,,agregatus,, ar specigaku bateriju ...

1 0 atbildēt

Tad jāpērk kautkas vienkāršāks. Tāpat norubī visas funkcijas nost. Uzreiz nopērc Nokia 105 kam oficiāli izsludināja ka baterija tur gandrīz mēnesi no vietas

1 0 atbildēt

Šī daļa jau bija daudz labāka. Likšu +. emotion

1 0 atbildēt

vardu sakot sitie krutie telefoni ir pedejais suds 

1 0 atbildēt
Man pofig, man powerbanka emotion 20000 mAh un kādam laikam pietiek xD
1 0 atbildēt
Es jau zināju par spilgtumu,bet pārējos gan nē!
1 0 atbildēt

Iemsls ir mērķis kādēļ to darīt. Veids vai metodes, bet ne jau iemesls.

1 0 atbildēt

Mans ieprekšējais telefons - Huawei U8500 tika cikliski uzlādēts, kad baterjā bija tikai 5-9%, telefons arī netika daļēji uzlādēts, un telefons arī pēc 3 gadu intensīvas lietošanas var izturēt veselu dienu to intensīvi lietojot vai pat vairāk, kā arī uzlādes ir kļuvušas īsākas, iespējams tas ir arī daļēji pateicoties dažādiem Android(Linux) init.d skriptiem un pielāgotiem Linux kodoliem(kernel). Tāpēc iesaku cikliskas uzlādes no vismaz 15% vai mazāk, savādāk var ātri nobeigt bateriju, kā arī uzturēt tālruni normālās temperatūras robežās, jo karstums samazina Litija bateriju mūžu un ietilpību!!!

0 0 atbildēt

Paldies, strādā emotion

0 0 atbildēt

muļķības

0 0 atbildēt