local-stats-pixel fb-conv-api

Spēles jaunā izpildījumā: PlayStation 5 piedāvā elpu aizraujošu grafiku0

4 0

Pagājušajā mēnesī kompānija Sony nāca klajā ar ilgi gaidīto PlayStation 5 konsoli, kas piedāvā elpu aizraujošu jaunās paaudzes video spēļu pieredzi. PS5 pamatā ir revolucionāras tehnoloģijas ar pārsteidzošu ātrumu, izteiktu vizuālo precizitāti un vēl nebijušu jaudu, kas panākta, pateicoties tā ātrgaitas diskdzinim (SSD), Ray Tracing tehnoloģijām, kā arī izcilai 4K izšķirtspējai. Jaunās konsoles sniegtās iespējas jau šobrīd apbrīno tūkstošiem tehnoloģiju entuziastu visā pasaulē, tās pārdošanas rādītājiem pārsniedzot visus līdzšinējos rekordus.

Viena no PlayStation 5 veiksmes atslēgām nenoliedzami ir arī plašais jaunākās paaudzes spēļu klāsts, kas piedāvā neierobežotas izvēles iespējas katrai gaumei, ieskaitot tādus populārus nosaukumus kā Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Call of Duty: Black Ops Cold War, NBA 2K21, Assassin’s Creed Valhalla un virkni citu kulta spēļu, kas neprasa komentārus. Turklāt jau drīzumā tām pievienosies vairāk nekā 30 jaunu spēļu, tostarp tādas ļoti gaidītas partneru izdevēju spēles kā Fortnite (Epic Games), FIFA 21 (EA), Godfall (Gearbox Publishing) un Watch Dogs: Legion, ko papildinās arī iespaidīgās Ratchet un Clank: Rift Apart, Returnal, Destruction AllStars, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, kā arī jaunā God of War un daudzas citas fanu iecienītas spēles ar nu jau kulta statusu iematojušiem galveno varoņu tēliem vēl nebijušā izpildījumā.

Un, lai vēl uzskatāmāk salīdzinātu PlayStation 5 nākotnes tehnoloģijas ar līdzšinējām konsolēm un to grafiku, piedāvājam aplūkot kadrus ar dažām no spēlētāju iecienītākajām PlayStation spēlēm, ko iepazinām pirms 15 un vairāk gadiem un kas aizvien nav zaudējušas savu popularitāti. Tā piemēram, Gran Turismo 7 ir viena no senākajām PlayStation kulta spēlēm, kas iznāca tālajā 1997. gadā PS1 platformā, kamēr Ratchet & Clank: Rift Apart savu uzvaras gājienu sāka 2002. gadā, bet God of War: Ragnarok – 2005. gadā, kļūstot par īsteniem PS2 konsoles grāvējiem. Tagad tās augstākā līmeņa kvalitātē atgriežas arī PS5 spēļu pasaulē, lai no jauna aizrautu lielus un mazus video spēļu cienītājus Latvijā un citviet pasaulē.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000