local-stats-pixel fb-conv-api

Prognozē, ka pēc diviem gadiem bezmaksas spēles izzudīs6

52 2

"Bezmaksas spēles" - šeit domātas tās, kuras "nopērkamas" torrentu lielveikalos. Ķīnas pirātu grupējums 3DM sūdzas, ka pēc tam, kad pie DRM aizsardzības ķērusies Austrijas firma Denuvo Software Solutions GmbH, uzlauzt videospēles kļuvis ļoti problemātiski. Daudzi atceras laikus, kad uzhakotā produkcija parādījās internetā vēl pirms tās oficiālās relīzes, vai reizē ar to. 2014. gada beigās iznākusī spēle Dragon Age ar Denuvo DRM noturējās veselu mēnesi, kamēr to uzlauza.

Tāpat lielas mokas prasīja FIFA 15, Dragon Age: Inquisition un Lords of the Fallen. FIFA 2016 tā arī vēl nav izdevies uzlauzt. Acīmredzot atbilstoši Reddit forumam visi hakeru spēki šobrīd veltīti Just Cause 3 uzhakošanai. Konkrēti izsakās grupējuma 3DM dibinātājs ar nickname Bird Sister: "Pēdējā laikā daudzi mums prasa uzlauzt Just Cause 3. Atbildu visiem - pēdējais etaps mums devās ļoti grūti, un mūsu krakeris Jun gandrīz padevās. Bet pagājušā trešdienā man izdevās viņu iedvesmot turpināt darbu. Es ticu, ka konkrēto spēlīti uzlauzīs. Tomēr attīstoties jaunākajām kriptēšanas tendencēm, es paredzu, ka pēc diviem gadiem vairs nepaliks spēļu, kuras varēs uzspēlēt bez maksas."

Cerēsim, ka tik traki nebūs. Sakāmvārdu «Unum facit – aliud vastat» neviens vēl nav atcēlis. Latviski tas skan - ko cilvēks radījis, cilvēks var arī iznīcināt.

52 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Totāli pie dirsas jau trīs gadus pērku spēles emotion

6 2 atbildēt
Nja spēles paliek arvien prasigakas grafikas un izdomas un meistarības ziņā. Protams hakeri paliek gudraki. Tie kas taisa tās speles vsp ir baigie umniki
2 0 atbildēt
Ir dažām spēlem, kurās nolāde no torrentiem ir sava aizsardzība. Piemēram Mirror's edge, (pirmās personas parkour spēle) kad pietuvojās tuvāk lielajam lēcienam, tad nevar pārlekt pāri, jo automātiski pazūd ātrums, vai citā spēle - šaušanas - tad ložu vietā šauj vistas.
2 0 atbildēt

Chill, nav tik traki, tad kad iznāca Assasins creed 2, tad gadu bija jāgaida kamēr uzlauzīs, plus daudziem nepatīk sistēma, ka tev ir jābūt onlainā lai spēlētu singleplayer spēles. Un vēl, ir daudzas bezmaksas spēles kā World Of Tanks, World Of Warships, Leauge Of Legends utt, viņiem neiet slikti.

2 0 atbildēt

kā tad, paies kāds laiks un sāks pierast pie jaunajām aizsardzībām un tāpat krekos uz vella paraušanu.

1 0 atbildēt

Kruti.

0 0 atbildēt