local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par Final Fantasy XV0

4 0

Pateicoties negaidītajam brīvajam laikam, šomēnes esam pamanījušies nosegt visas lielās spēļu relīzes, sākot ar Doom Eternal līdz pat Ori and the Will of the Wisps. Nākamais loģiskais solis protams ir backloga tīrīšana, jeb spēles, kuras vajadzētu uzspēlēt… uzspēlēšana.

Vienā no Sidekāstiem izteicos, ka mana pieredze ar Final Fantasy ir bijusi visai bēdīga. Tā sākās un beidzās ar Final Fantasy XIII. Iegādājos visu triloģiju, lai uzspēlētu aptuveni 50% no pirmās spēles. Vairāk es tai neesmu pieskāries. Problēma ar FFXIII ir tieši tāda pati, kā ar vairumu JRPG žanru. Personāži ir nenopietni, neinteresanti. Spēles mehānismi ir visai novecojuši. Tu reāllaikā izvēlies uzbrukumus un tad vienkārši vēro ainas, kā tie izpildās, paralēli ejot pa lineāriem koridoriem un izdzīvojot visai garlaicīgu stāstu ar tiem pašiem garlaicīgajiem personāžiem. Stāsts pat nebija tik ļoti garlaicīgs, kā nesaprotams. Mani pilnīgi neuztrauca, kas notiek ar spēles varoņiem, ja es līdz galam neizpratu iemeslu, kādēļ viņi vispār ir tur un dara to, ko dara. Tā nu es spēli pametu.

Final Fantasy VII rīmeiks vairs nav aiz kalniem un ņemot vērā, ka spēli nāksies apskatīt, nolēmu dot FF franšīzei vēl vienu iespēju.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000