local-stats-pixel fb-conv-api

Kā summonot Yu-Gi-Oh! monstrus0

4 2

Pašlaik Yu-Gi-Oh! TCG (trading card game), kas tiek spēlēta ārpus Āzijas (Āzijā spēle OCG). Līdz šim ir 5 dažādas ekstra decka summoning metodes - Fusion, Synchro, XYZ, Pendulum un Link summoning. Es pastāstīšu par katru no šiem, un izskaidrošu kā to var izmantot. Visām no šīm metodēm ir monstri, kurus summonot nevar tāpat kā visus.

1.Fusion Monstri.

Fusion monstrus var viegli atpazīt, jo tiem ir tumši zilas malas. Tie bija pirmie ekstra decka monstri, kuri tiek spēlēti diezgan bieži. Lielākoties, lai dabūtu savu fusion monstru uz lauka, tev vajadzēs kādu Fusion kārti (tā var būt Polymerization, Archetype specifiska kārts, vai to vajag summonot citā veidā). Līdz ar Master Rules 2020 fusion monstrus var spēlēt arī parastajā monstru zonā.

2. Synchro Monstri.

Synchro monstri ir daudz komplicētāki nekā Fusion monstri. Lielākoties, lai tos summonotu tev vajadzēs 1 tuner monstru un vismaz vienu ne-tuner monstru. Šo monstru līmeņi tad ir jāsaskaita kopā, un ja rezultāts ir vienāds ar tava Synchro monstra līmeni, tad tu tos vari summonot. Ja tev būs 2 līmeņa tuner monstrs- ''Krebons'' un 6 līmeņa ne-tuner monstrs Destiny HERO - Malicious, tad izmantojot šos divus monstrus varēs summonot 8 līmeņa Synchro monstru. Visvarīgākais ir lasīt šīs kārts summoning nosacījumus.

3.XYZ monstri

Lai gan XYZ monstri šķiet ļoti elementāri, tie ir ļoti komplicēti. Monstriem kurus tu izmantosi, lai izsauktu savu XYZ monstru jabūt vienādam līmenim. Monstri, kurus tu izmanto lai izsauktu XYZ monstru nedodas uz graveyardu, kā visos pārējos gadījumos, tā vietā tev tie būs jānoliek zem paša XYZ monstra. Monstri kas ir zem XYZ monstra saucās ''XYZ Material'' (nesen jaunajām kārtīm tas tika nomainīts vienkārši uz ''Material''), tos tev bieži vien vajadzēs sūtīt uz gy (graveyardu) lai izmantotu sava XYZ monstra efektu. XYZ materiāli neskaitās, ka būtu uz lauka, tādēļ, ja tu negribi zaudēt savu Destiny HERO - Drawhand (ja tas ir GY, tas var sevi summonot, bet ja tas pazūd no lauka, tas tiek banishots.) tu vari summonot Rank 4 XYZ monstru. XYZ monstriem līmeņu nav (ir tikai viena kārts pašlaik TCG kas var dot XYZ monstriem līmeni), tā vietā tiem ir RANK. Bieži vien monstra RANK ir vienāds ar monstru līmeni, kuri tika izmantoti lai to izsauktu. RANK 4 Utopiai vajadzīgi ir 2 monstri, kuriem ir 4 līmenis. Number 9: Dyson Sphere vajadzīgi 2 monstri, kuriem abiem ir 9 līmenis, tādēļ tas ir RANK 9.

4. Pendulum monstri.

Pendulum monstri skaitās kā gan spell kārts, gan arī kā monstrs. Lai Pendulum summonotu, tavās pendulum skalās (vistālāk pa labi un pa kreisi spell un trap kāršu zonas) vajadzīgs ir pa vienam monstram. Tu vari summonot monstrus kuru līmeņi ir starp tiem diviem cipariem (ja tev ir pendulum skala 2 un 9, tu varēsi summonot monstrus starp 3 un 8 līmeni). Pendulum monstri kas tiek iznīcināti dodas uz ekstra decku. Tad tos var summonot vēlreiz (pašlaik ir jāsummono ekstra monstru zonā). Pendulum summonot var tikai vienreiz gājiena laikā.

5. Link monstri.

Link monstri ir jaunākie. Tiem ir kaut kas ko sauc par link arrows. Link monstriem ir Link reitings starp 1-6. Tiem arī ir minimālais kāršu vajadzības, kas nozīme ja tu vēlēsies summonot Link 5 monstru, kuram vajadzīgi 3+ monstri ar dažādiem nosaukumiem, tu varēsi izmantot divus Link 2 monstrus ar dažādiem nosaukumiem un vēl citu vienu monstru ar atšķirīgu nosaukumu no pārējiem. Tos var tikai summonot ekstra monstru zonā, bet to Link bultas rāda uz zonām, kurās tagad varēs summonot Link monstrus. Link monstri nekad nevar būt vērsti uz leju, vai aizsardzības pozīcijā, jo tiem nekad nevar būt aizsardzības punktu.

4 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000