local-stats-pixel fb-conv-api

Iznāks Tony Hawk's Pro Skater 1 un 2 atjaunotā versija0

8 0

Ļoti drīz būs no jauna iespējams iejusties Tonija Hauka un viņa draugu lomās. Activision paziņoja par atjaunotu kolekciju, kas apvieno pirmās divas Tony Hawk's Pro Skater spēles vienā modernā paketē ar jaunām funkcijām. 4. septembrī tas iznāks uz PS4, Xbox One un PC (izmantojot Epic Games Store).

Atjaunotajā kolekcijā būs uzlaboti vizuālie skati, būs pieejami visi sākotnējie līmeņi, lomas un triki un papildu uzdevumi. Būs iespējams izveidot sarežģītākus skeitparkus, ar kuriem varēs dalīties tiešsaistē. Papildus lokālajai vairāku spēlētāju versijai tagad būs pieejams arī pilnīgi jauns tiešsaistes vairāku spēlētāju režīms. Turklāt spēle ietvers lielāko daļu no ikoniskā THPS skaņu celiņa, lai gan dažas dziesmas nebūs pieejamas licencēšanas jautājumu dēļ.

Atjaunoto versiju veidojis Vicarious Visions, kam ir zināma vēsture gan ar skeitborda franšīzi, gan spēļu pārtaisīšanu. Daži no studijas iepriekšējiem projektiem bija pārsteidzoši lieliskās THPS portatīvās versijas. Savukārt viņu nesenākais projekts ir Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, kas arī ir atjaunota PlayStation klasika.

Video ar spēles treileri.

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000