local-stats-pixel fb-conv-api

4 veidi, kā uzlabot telefona baterijas darbību!62

916 11

Sveiki Spoki, šoreiz pāris veidi kā nedaudz ietaupīt viedtālruņa baterijas darbības laiku, kurš ne vienmēr ir pietiekošs.

2. daļa -> Šeit.

Pārsvarā viss domāts Android ierīcēm.

916 11 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000
1 0 atbildēt
Meh.. Ja tur 12h, tad ar to man arī pietiek emotion
1 0 atbildēt

Ehh, laikam jau jāsaka, ka labākais baterijas taupīšanas veids ir tikšana vaļā no ražotāja uzstādītajām Android modifikācijām (90% telefonu tādas ir) - Samsung touchwiz, HTC Sense, LG "kadstolaizinkāviņsauc". Kopš Samsung Galaxy S2 uzliku nestandarta ROM jeb nestandarta Android - Cyanogenmod11 - man ir daudz jaunāks Android kā piedāvā Samsung, baterija pie normālas lietošanas tur 2-3 dienas, telefons ir daudz atsaucīgāks un viss notiek raitāk.

2 1 atbildēt

Backgrounds jāliek melns, lai neizgaismotu ekrānu tik daudz, kādus 10% ietaupīt var.

Reti kurš vispār to akumulatoru izmanto pareizi. Ja kāds pēc nopirkšanas tik tiešam patrenētu akumulatoru ( pilnas izlādes-pilnas uzlādes un ne lādēšana no USB), tad kalpošanas laiks būtu arī par kādu 1/3 lielāks. USB pie 5.5V jonus vispār minimāli kustina!

1 0 atbildēt

21. gadsimts, man liekas, ka visi, kas lasa šo rakstu jau saprot , kas ir custom ROM, bet varbūt...varbūt emotion

1 0 atbildēt

Varu pateikt ka pdejais suds, ir viena apikacija kura lauj tavu telefona frekvenci samazinat lidz 600hz ja nemaldos, no 1600 , tie ir veselus 1khz nomest, bet tad telefons lago ka suds, un tad iespejams ari ietaupisiet, es biju sakachajis visadus veidus imeginajis ar power saver utt, mesli, tikai vairak rij baterijas un viss. Lietoju Note 2 ar 3100mAh bateriju, sakuma tureja 3dienas, pec pus gada jau knapi dienu tur, ( KNAPI), izturet praktiski nereali vairak, tadiem milzigiem telefoniem vajadzigs ap 10000mAh, bet tas ir praktiski nereali emotion.

1 0 atbildēt

nuu man asus fonepad 7 neaiztiekot tur 10dienas .... neaizraujoties ar zvaniishanu 7 dienas ... ar internetu  .. apllikacijam un zvanishanu 4-5 dienas  ... 

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries

Negribu strīdēties, palasi pats. Vispār batt. nemirst, tās var atdzīvināt ar nelielu impulsu virs nomināla!

1 0 atbildēt

Un aizmirsi vēl polimēru jonu acc.! emotion

1 0 atbildēt

A portable device must be turned off during charge. This allows the battery to reach the set threshold voltage unhindered, and enables terminating charge on low current. A parasitic load confuses the charger by depressing the battery voltage and preventing the current in the saturation stage to drop low. A battery may be fully charged, but the prevailing conditions prompt a continued charge. This causes undue battery stress and compromises safety.

Varu arī tev pārtulkot emotion

1 0 atbildēt

Un es nerunāju par to ka ierīce ir jātur sausa gadu ( tad tik tiešam acc. aizies safe režīmā, bet pat tad to ir iespējams atdzīvināt)

1 0 atbildēt

Tas ir tādā gadījumā, ja acc ir bijis sauss un ierīce ir stāvējusi bez lādēšanās, tad ir iespējams tavs gadījums! Li-on acc ieteicams uzglabājot neatstāt sausu, bet ne pilnībā lādējot!

1 0 atbildēt

Vajadzīgs lādētājs ar overcharg režīmu. No pieredzes, esmu atdzīvinājis  tel. acc. noņemot strāvas regulētāju un pievienojot lādētāju ar vadiem pa taisno (bīstams manevrs)! emotion

1 0 atbildēt

emotion 

1 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

, kas batt. veido stresu un krītās spriegums batt.! Tapēc arī bieži pēc tel. atvienošanas un pievienošanas pie lādētāja, tas atkal rāda, ka lādē batt.!

Tīrākā batt. bojāšana, tā pat kā notebook turēt visu laiku pie strāvas mājās

1 1 atbildēt
Pirmais solis: noņemt sūda touchwiz Otrais solis- greenify vai amplify Trešais solis izdzēst gapps no sistēmas kuras neizmanto
1 1 atbildēt

Ultra power saving mode ir arī 4.4.4  emotion Manuprāt, vislielākais baterijas ēdājs ir mobilie dati. Kādreiz es viņus atstāju ieslēgtus 25/8, bet tagad pa nakti slēdzu arā. Jo, ja aizgāgu gulēt ar pilnībā uzlādētu telefonu un mobilie dati bija ieslēgti, tad dažkārt pa nakti tika nograuzti pat 50%, bet, kopš slēdzu tos ārā, maksimāli noēdās varbūt 1 vai 2% Taču domāju, ka visi Tevis minētie varianti neko daudz nemaina. Izņemot Ultra power saving mode, protams.  emotion

3 3 atbildēt

Enerģijas taupīšana ir visiem androīdiem( varbūt izņemot 2.1) emotion un vienīgais, ko tā taupīšana dara, ir noņem ekrāna spožumu, izslēdz wifi,data,kā arī attīra ramu... to visu var pats pāris sekundēs izdarīt tākā lielu jēgu no tā nesaskatu..

3 3 atbildēt