local-stats-pixel fb-conv-api

vēl viena zvaigzne pacēlusies debesīs..3

24 0

27.maijā 60. gadu vecumā mūžibā ir aizgājis 1950. gada 5. oktobrī, Ņujorkā dzimušais amerikāņu aktieris Džefs Konevijs (Jeff Conaway) pilnā vārdā Džefs Čārlzs Viljamss Maikls Konevijs. Vislabāk atpazīstams pēc lomas filmā "Grease" un ASV Tv sērijās "Taxi" un "Babilona 5".

80to gadu vidū, pēc piedzīvotās krīzes Džefs nāca klajā ar paziņojumu, ka ir atkarīgs no narkotikām un alkohola. 2008 gada sākumā viņš ar citām slavenībām parādījās VH1 veidotajās realitātes sērijās "Celebrity Rehab with Dr. Drew". Šovs atklāja, ka Džefam bijusi atkarība no koka, alkohola un pretsāpniekiem un lietojis opiātus..

Principā visas problēmas viņam sākās tad, kad uzņēma "Greased Lightning", Džefs guva nopietnu muguras traumu filmēšanas arēnā, kas tikai saasinājās, pēc kastu celšanas viņa mājās.... tā nu laika posmā no 2008. - 2011. gada viņa veselību, dzīvi pamatīgi ietekmēja tieši šī muguras trauma.

2008.gadā sarunā ar Hovardu Sternu (Howard Stern) Džefs minējis, ka ir centies izdarīt pašnāvību 21 reizi, galvenokārt ar tabletēm.

2009. gada augustā Džefu intervēja Entertainmant Tonight, kur aktieris atklāja, ka jūtoties daudz labāk pēc piektās muguras operācijas, kaut arī atzina, ka nākas lietot atkal pretsāpju līdzekļus.

2011.gada 11.maijā Džefs tika atrast bezsamaņā, kas sākotnēji tika uzskatīta par pretsāpju zāļu pārdozēšanu, tad viņu nogādāja uz vienu no Kalifornijas slimnīcām, kur konstatēja, ka viņš esot kritiskā stāvoklī un komā.

2011. gada 26. maijā Džefa Konevija ģimene noņēma viņu no dzīvības atbalsta, pēc tam, kad ārsti paziņoja, ka viņi nespēj neko vairs darīt lai atdzīvinātu viņu. Džefs mira nākamajā rītā 60 gadu vecumā. Dr. Drū (Dr. Drew), kurš ārstēja Koneviju, kad viņš bija atkarīgs no koka, alkohola un opiātiem, būtībā norakstīja viņa nāves iemeslu uz viņa atkarību, norādot, ka lielākā daļa opiātu atkarīgie, visbiežāk paņem par daudz...tas uzsūcas, būtībā, kas ir viņu mutēs - tas arī nonāk viņu plaušās...tas ir tas, kas arī notika ar Džefu.

24 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

21 REIZI!! tad jau laikam apmierinaats tagad... lai vieglas smiltis!

3 0 atbildēt

Kaadam,gan loham piedodiet ir jaabuut,lai taisiitu pašnāvību 21 reizi pēc kārtas un neuztaisiit!!! Bet izskataas calis nebija padevies un izdariija liidz galam!!! Laikam beidzot miers!!!

1 0 atbildēt