local-stats-pixel fb-conv-api

Žans Klods van Damme debitēs tai-boksā13

21 0
Viens no pasaules slavenākajiem asa sižeta kino varoņiem Žans Klods van Damme nolēmis izmēģināt spēkus tai-boksā. Viņa pretinieks būs 1996. gada Atlantas Olimpisko spēļu čempions boksā pusvieglajā svarā, taivānietis Somluks Kamsings. Žana Kloda van Dammes un Somlukas Kamsinga, duelis paredzēts 2010. gada martā. Sportistu duelis notiks pēc formulas: pieci raundi pa divām minūtēm. Cīņā būs aizliegts lietot elkoņus. Kamsings Taivānas sporta vēsturē iegājis kā sportists, kurš pirmais Taivānai ieguvis Olimpisko zelta medaļu. Bokseris,lai sagatavotos šai cīņai no organizatoru puses saņems 25,000 dolāru, kā arī 150,000 dolāru par cīņu, plus Kamsinga kontā ienāks divi procenti no televīzijas translācijām.„Es nekad nebiju domājis par tādu iespēju, taču vienudien man piezvanīja Van Dammes pārstāvji, apgalvojot, ka manu telefona numuru dabūjuši no kāda man pazīstama viesnīcas darbinieka. Viņi man piedāvāja cīņu, taču, kurā nevarēs izmantot elkoņus tā kā baidās, ka sabojāšu viņu aktiera seju,” stāsta Somluks Kamsings. Kamsings arī piebilda, ka ar Žanu Klodu van Dammi ir pazīstami no K-1 šova Turcijā, kurā šogad piedalījās Kamsings. Taivānietis uzskata, ka aktierim ir pamatīgi jātrenējas, jo pretējā gadījumā viņa svara pārsvars daudz neko nedos.
21 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Beļģis zaudējis prātu... xD
9 0 atbildēt
epg avatarsepg
gan jau pažēlos veco vīru :))
8 0 atbildēt
Žans, laikam, sen nav pa rīkli dabūjis. :D
5 0 atbildēt
Īstenība viņam ir tikai 48 gadi. Ja paskatās uz MMA leģendu Rendy Couture, kam ir 46 gadi un joprojām piedalās UFC smagā svara kategorijā (tiesa pēdējās divas cīņas zaudēja), tad Žanis varētu arī kko parādīt, protams, ja viņš ir pamatīgi trenējies. Citādi, viņa pēdējās filmās kautiņi nekādi nebija..
4 0 atbildēt
Van damme uzvarēs - viņš pazīst Bondu :D
5 1 atbildēt
Nu, nu. Uz ielas ir savādāk. Rings ir Rings - nejauciet. Bet nu vispār....Muay Thai nav joka lieta emotion
4 0 atbildēt
malacis
4 1 atbildēt
Nu gan..pensionārs.. !!! Tas nekas ka pirms 25 gadiem bija kaut kāds čempions karatē vai vēl kaut kur ! Cik zinu tad vēl nesen blatoja uz miesasargu u atrāva pa ķobi..kur nu vēl ar pro saķerties !!! :D
5 2 atbildēt
Muahahah šito būs jāredz vienkārši emotion
3 1 atbildēt
tad jau redzeesim, ko jus te tizli pratojiet :D
3 1 atbildēt
Nu redzēsim ko tas Žans varēs parādīt.
1 0 atbildēt
Žans Kotlet Van Švamme :D
1 1 atbildēt
Vecais krabis :D
0 0 atbildēt