local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis, kurš šķietami ir atklājis mūžīgās jaunības avotu19

155 3

Vai tu jau sakravāji koferi uz Singapūru?

Vai spēj noticēt, ka viņam ir 51 gads???

Šo vīrieti sauc Chuando Tan, un viņš ir dzimis 1967.gadā. Astoņdesmitajos gados viņš strādāja par modeli un deviņdesmitajos par kļuva par popzvaigzni. Ar to arī viss beidzās, tādēļ viņš nolēma pievērsties fotografēšanas mākslai.

Kādā brīdī viņš publicēja arī pats savas bildes un pat izveidoja Instagram kontu, lai popularizētu savus darbus. Cilvēki ievēroja to, ka viņš izskatās stipri jaunāks par saviem gadiem. Daži domā, ka viss atkarīgs no ģenētikas, daži – ka no dzīvesvietas, jo Singapūrā gaiss ir tīrāks, turklāt ir augsti attīstīta medicīna un labāka pārtika.

Dažas lietas, kas, viņaprāt, palīdzējušas saglabāt tik jauneklīgu izskatu:

Chuando brokastīs apēd 6 olas. Interesanti, ka olām jābūt cieti vārītām un ka, lai gan olas ir sešas, dzeltenumus drīkst apēst tikai divus. Brokastīs viņš arī izdzer glāzi piena un apēd avokado ar ogām. Viņš saka, ka tas esot lielisks proteīna un enerģijas lādiņš dienas iesākumam.

90 minūtes dienā tiek veltītas treniņiem

Spēka vingrinājumi 4 reizes nedēļā (vismaz 30 minūtes), tad kardio treniņš. Chuando arī cenšas katru dienu doties uz peldbaseinu un pavadīt tur stundu.

Viņš dara tikai to, ko vēlas

Varbūt tieši šis arī ir mūžīgās jaunības noslēpums, ko mēs nekad neatklāsim, jo mums jādara lietas, ko negribam darīt. Viss, ko tu dari vai nedari, ietekmē tavu psihi un tas, savukārt, ietekmē tavu ķermeni.

Viņš neaizraujas ar sejas kopšanas līdzekļiem

Lai gan daži uzskata, ka pie vainas noteikti ir plastiskās operācijas un kosmētikas kārta, pats Tans saka, ka lieto tikai divas lietas – sejas mazgāšanas želeju un mitrinošo krēmu.

Reiz viņam tika uzdāvināta Botoksa procedūra, bet viņam neesot paticis efekts, tādēļ to viņš nav atkārtojis. Singapūrietis gan atzīst, ka lieto matu krāsu, jo mati tomēŗ esot sirmi.

Neiet vannā vēlu vakarā

Chuando cenšas neiet gulēt pēc plkst. 23:00 un mostas agri. Viņš ir pārliecināts, ka strādāšana un seriālu skatīšanās vēlu naktī nenāk par labu veselībai. Viņš arī neēd 5-6 stunds pirms došanās gulēt.

‘’Ticiet man – labs miegs ir tā vērts. Labi izgulējušies jūs spēsiet paveikt vairāk nekā tad, ja būsiet visu nakti strādājuši.’’

155 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Viss atkarīgs no dzīvesveida. Nav stresa, sporto, nekad nav smēķējis un lietojis alkoholu. Tas viss dara brīnumus. Bet tikai ar izskatu, kam ir maza nozīme, ja nekad neesi tā pa īstam mīlējis, dzīvojis bez robežām un redzējis bērnus uzaugam.

13 0 atbildēt
Kas tur īpašs? Pediņš-baltrocītis, kuram naudas kā spaļi. Iedodiet naudu pensionāram un viņš arī lieliski izskatīsies.
13 0 atbildēt

Palasījos par brīnumpuisi, it kā neesot nekādas privātās dzīves, kas arī varētu būt par iemeslu tika labam izskatam. Celibāts dod milzu impulsu testosterona ražošanai, kas dod enerģiju aktīvai dzīvei, arī sportam. Piemēram, budistu mūki, kas dzīvo celibātā, un trenējas cīņu mākslās, saglabā teicamu fizisko formu līdz sirmam vecumam, un izskatās jaunāki par saviem gadiem. Katoļi gan nedaudz padevušies - vairs nav mūku - karotāju, kas bija pulcējušies Teitoņu, Livonijas u.c. ordeņos, un bija lieliski cīnītāji ar apskaužamu aktivitāti.

11 0 atbildēt

Katram savs, bet izskatās viņš tiešām labi.  emotion 

7 0 atbildēt
Tad nu gan viņam dzīve,viss tik stingri jāievēro,lai tikai labi izskatītos bildēs.Kam tas viss vajadzīgs,dzīvo tak vienreiz,tik pat labi viņš var iet pāri ielai un še tev, autobus notriec.Vajag dzīvot dzīvi ar tādu pohu*u kā es un man ar jautā,kā es tik labi izskatos,neviens nevar iedot tik gadus,cik man ir patiesībā.
6 0 atbildēt

Sasodīta būšana!!! Sākšu ēst olas!!!

4 0 atbildēt
Ar to sistēmu kāda mums ir Latvijā,tā izskatīties var tikai fitnesa treneri. Pārējiem ofisa darbiniekiem vienkārši spēka un laika nav tam visam,ja vien neizslēdz sociālo dzīvi. emotion
4 1 atbildēt

Bilžu lenķis un apstrāde- visa māksla.

Paskatoties viņa instagram, daudzās bildēs tomēr var redzēt to +40 piesitienu.

2 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

Tik pat ticami kā tas, ka man ir 88 gadi.

1 0 atbildēt

katru dienu skriet uz baseinu un tur stundu pavadīt var vai nu miljonārs vai nu zilais, jo tiem nav jāuztraucas par to, kas notiek mājās.

1 0 atbildēt

Man ir 24, bet pārdevējas nedod pat 18 piektdienas vakaros emotion 

1 0 atbildēt

Tas tak mūsu Maskačkas zēns, ar „Abibas" krekliņu!

0 0 atbildēt
Mūžīgās jaunības noslēpums ir regulārs sekss ar šīmeilīti! /// emotion \
2 3 atbildēt