local-stats-pixel fb-conv-api

Vienmēr šarmantais Džonijs Deps...28

39 7
Džons Kristofers Deps II piedzima 1963.gada 9.jūnijā mazajā Ovensboro pilsētiņā Kentuki štatā. Džonija tēvs Džons Kristofers bija neveiksmīgs inženieris. Savās nedienās viņš vainoja Džonija māti Betiju Sjū. Viņa bieži cieta no tēva greizsirdības lēkmēm. Tēvs daudz dzēra, rīkoja skandālus, kāvās. Betija jau sen būtu aizgājusi savu ceļu, taču baidījās, ka nespēs viena audzināt Džoniju, viņa brāli Daniju un māsas Debiju un Kristiju. Cilvēks, kurš sevi labprāt dēvē par Misteru Smirdoņu, ir uzaudzis Floridā.

Skolā Džonijs bija ierāvies sevī. Viņam nepatika ne draugi, ne mācības. Viņam radās tieksme mocīt savu miesu, un vēl tagad viņa rokas klāj vairākas pusaudža gados iegūtas rētas. Džonijs dievina arī tetovēšanos, kas arī ir savdabīga pašnicinājuma izpausme. Patreiz (ja nemaldos), viņa ķermeni klāj 14 dažādi tetovējumi.

Smags trieciens Džonijam bija vecāku šķiršanās. Depam tolaik bija 15 gadu, un viņš atbildēja ar narkotiku lietošanu. Par to viņu padzina no skolas. Tādā situācijā viņam radās patiesa aizraušanās-mūzika. Tieši pankroks bija tā mūzika, pa kuru pulcējās dažādi no dzīves izmestie pusaudži, tāpēc nebija arī brīnums, ka viņiem piebiedrojās Džonijs ar savu garāžā izveidoto grupu "The Kids". Vietējā sabiedrībā tā kļuva ļoti pupulāra. Protams, ar pagrīdes grupas niecīgajiem ienākumiem Džonijs nevarēja uzturēt sevi, tāpēc strādāja par sargu, krāvēju, celtnieku un citus gadījuma darbus.

Pie 18 gadu veca zēna patstāvīgās privātās dzīves piederēja arī ideja par sievu. Tā Džonija dzīvē ienāca Lorija Anna Elisone. Viņa bija topošā grimetāja un stiliste un ātri vien iekļuva Holivudas elitē. Taču viņi bija precēti vien pavisam īsu laiciņu, jo Lorija saprata, ka būt neveiksmīga mūziķa sievai un uzturēties labās aprindās ir nesavienojami. Tomēr aizejot Lorija izdarīja arī labu darbu- iepazīstināja Džoniju ar Nikolasu Keidžu, kurš ieteica viņu savam aģentam un Džonijs nonāca savā pirmajā filmā "Elmstrītas murgi".

Tagad kopskaitā Džonijs Deps ir filmējies aptuveni 40 filmās, taču vēl nekad nav saņēmis Oskara balvu. Droši vien tāpēc, ka viņu nekad nav saistījušas kulta filmas (izņēmums- "Karību jūras pirāti", kur viņš filmējās savu bērnu dēļ). Viņam patīk spēlēt dīvaiņus un izvēlēties pašas ekscentriskākās filmas. Un tāpēc viņš nevar apnikt. :)

Viņš ir bijis kopā ar tādām sabiedrības dāmām, kā Keitu Mosu un Vinonu Raideri, taču 1998.gadā viņš iepazinās ar valdzinošo franču dziedātāju un aktrisi Vanesu Paradī. Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Un tagad Džonijs jau brīvi runā franciski un kopā ar savu draudzeni (nu teorētiski, jo abi vēl nav precējušies) dzīvo laukos Francijas dienvidos, kur audzina abu bērnus Liliju Rozi Melodiju un Džeku Kristoferu III. Reiz Džonijs izteicās, ka meitas piedzimšana pilnībā mainījusi viņa dzīvi. Kā arī viņš ir izteicies, ka vienīgās radībiņas, ko var mīlēt, ir bērni un suņi.
« 1  2  3  4 »
39 7 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
bez winja ...shajaa pasaulee kkaa truuktu!!!
4 0 atbildēt
Neesmu nekāda viņa fane,bet šeit tiešām ir bildes kuras man patīk! emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
Neesmu princesite Bang un vsp uzskatu ka milestiba tads iss prataaptumshums vien ir, bet Dzonijs Deps ir Dzonijs Deps emotion Izcils aktieris, labs tevs, un burvigs virietis. Ak ka man vinsh patik! ^^
4 1 atbildēt
MMMM...Skaists vīrietis:))
3 0 atbildēt
pat man vinš patiik :) simpaķaga
2 0 atbildēt
dieviigs.... neviens nestav vinjam blakus emotion
2 0 atbildēt
domaaju ka vinjs ir jaunaaks... ..bet nu ok... Vinja acis emotion emotion emotion
2 0 atbildēt
murr murr murrrr emotion kaapeec Latvijaa nav taadu viirieshu emotion
2 0 atbildēt
nu šarms viņam ir smeļas ārā pa visiem galiem ;D emotion
2 0 atbildēt
tāds ža saldais emotion
2 1 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
Dievinu :)
1 0 atbildēt
Viņš ir ideālākais aktieris! emotion emotion emotion emotion Dievinu..mana aizraušanās! emotion
1 0 atbildēt

es viņu tiešām mīlu kaugan esmu vairākas reizes jaunāka!emotion emotion

1 0 atbildēt
laba filam bija svīnijs tods. :)
0 0 atbildēt
nu kaa aktieris jau labs.. par parejo dzili poh, lai par to interesejas meitenites kuram milestiba tik ceela ka lido ar duujas sparniem lidz pat zvaigzneeem...^^ HA
0 0 atbildēt
Nenoskaud, Bang, princeses un Depinju!
0 0 atbildēt
slinkums lasīt bet labs aktieris !!!
0 0 atbildēt
Bang neviens neteica ka vina esmu iemilejusies. Runa ka citi sheit ir berna limeni. Pats tu runa ka no dzemdibu nama tikko atvests. Pieaudz vienreiz. Iemilejusies meitenite, princesites bla bla bla. repertuars tas pats un pirdejs ari. Ka jau vienreiz teicu ar tevi runat ir ka ar sienu. Jegas nekadas. Vienmer ienem galva vienu domu un ar to ari atspeko visu citu, tik zel ka tas izskatas truli un neinteresanti.
0 0 atbildēt
cik jauki ka tu par princesitem panemi personigi :D vairak neko nevajadzeja^^ protams ka es krasas brizhiem sabiezinu, bet pff.. tu tak tika burtiski visu spej saprast
0 0 atbildēt