local-stats-pixel fb-conv-api

Ventvorts Millers (Wentworth Miller)60

48 11
TRĪS VĀRDI - SEXĪGS BET GEJS.
UN ATKAL TRĪS VĀRDI - VIŅŠ IR GEJS.


Ventvorts dzimis 1972. gada 2. jūnijā. Pabeidza Prinstonu ar diplomu pa Angļu valodā.
Ventvorts Millers pirmo reizi izmēģināja sevi kā aktieri nospēlējot jūtīgā intraverta Deivida lomu ABC mini seriālā «Dinotopija» (2002/1). Roberta Halmi filmas panākumi bija rakstura lomas un specefektu mākslas būves kombinācija, tas bija stāsts par fantastisku pasauli kurā cilvēki un dinozauri dzīvoja kopā.
Pēc šīs iespaidīgās piedzīvojumu filmas, Millers nonāk jaunajā Holivudas kompānijas Miramaks 2003.gada projektā «Aptraipīta reputācija». Filmēšanas laikā Millers Monreālā saņēma izdevību pamācīties un pastrādāt ar Entoniju Hopkinsu.
Filmā ir parādītas galvenā varoņa divas puses – profesora Kolmena Silka, Millers spēlē viņu jaunu pagājušās vētrainās dzīves laikā.
Pašam Milleram mazliet kopīgs ar diženo britu Hopkinsu: kaut arī viņš izauga Bruklinā, patiesībā Millers piedzima Lielbritānijā Čiping Nortonā, Anglijā kur mācījās viņa tēvs.
Prinstona absolvents, mācību laikā koledžā aizrāvās ar dziedāšanu, kā arī ceļoja pa pasauli uzstājoties ar pazīstamo akapellas grupu The Princeton Tigertones.
Pēc cēloņiem pašam Milleram nesaprotam ,viņa ģimenei un draugiem, jaunais Prinstona absolvents aizvirzījās uz Losandželosu, lai nodarbotos ar karjeru izklaižu industrijā. Neskatoties uz to, ka viņš bija talantīgs, Millers viegli kļuva par vienkāršu internu šajā nozarē. Viņš labu laiku strādāja par palīgu atrodoties aiz kameras, kamēr viņa pāreja uz priekšplānu kļuva neizbēgama.
Ar menedžmenta palīdzību, pēc pāris gadiem saņemot nelielas lomas, kļuva zināms un piesaistīja uzmanību pēc tādiem seriāliem kā Bafija 1997.g. un 1999. gada Populārs.

Daži fakti par Ventvortu.
*Žurnāls People izvēlējas viņu par vienu no visskaistākajiem cilvēkiem 2007.
*Venvorts neskatās Prison Break.
*Viņam ir alerģija gan pret kaķiem, gan pret suņiem.
*Viņa mīļakais šovs ir Law and Oder.
*Viņš ir dzimis Anglijā, bet audzis Ņujorkā.
*Viena no viņa mīļākajām šausmu filmā ir The Shining.
*Ventvorts ir 186 cm garš.
*Ventvorts ir filmējies divos Maraijas Kerija mūzikas klipos "We Belong Together" un "It's Like That".
*Venvorts tika izvēlēts kā People Magazine's Sexiest Men Alive 2007.


« 1  2  3 »
48 11 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000
vienalgahe a
1 0 atbildēt

tas ir viens un tas pats lol emotion

0 0 atbildēt
Tavas domas kādam vismazāk interesē :D
1 1 atbildēt
damn,GEJS?? wuahahaha,yeah right! un viņš neskatoties ''Prison Break''. OK. normāla parādība.daudz dzirdēts par māksliniekiem,kuri ne skatās, ne klausās savus ''darbus,nedarbus''
0 0 atbildēt
Nu gejs viņš tiešām naw !!!!! Ne visi smukie purnini ir orientēti uz savu dzimumu ,lai nu kā viņš vienozīmīgi ir mans vīriesša ideāls ! emotion tās acis,lūpas un augums mmmmmmmmm..emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
vnk iista konfekte.. emotion un pati intervijaa dzirdeeju : nju vnk 3 vaardos.. gejs vinjs nav emotion kaut arii kaada noziime. . tik actinjas pamielot.. emotion nju taads jaukuminjs ka vnk.. emotion emotion emotion Idol emotion
0 0 atbildēt
un apskaidroshu neziniishus - vinjs nav klasisks viiriesha ideaals peec sejas vaibstiem. acis sauras, liels deguns, katraa gadiijumaa cilveekiem ir apnikushi perfektie smukuliishi, taapeec vinjaa ir kaut kas ,kas pievelk:)
0 0 atbildēt
Tik skaists vīrietis!mm.:)
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Nav vinjs gejs...vinjs esot bijis kopaa ar Nelly Furtado vinu briidi.... vinjai ir pat dziesma -all got things come the end...dziesma ir pa vinju....pa abu kopigam atminjam utt... takaa vinjs nav gejs...ko jus ar sveciti esiet stavejusi vinjam blakus? emotion emotion
0 1 atbildēt
aaaaaa dievinu šo smukuliiti.. emotion emotion
0 1 atbildēt
un apskaidroshu neziniishus - vinjs nav klasisks viiriesha ideaals peec sejas vaibstiem. acis sauras, liels deguns, katraa gadiijumaa cilveekiem ir apnikushi perfektie smukuliishi, taapeec vinjaa ir kaut kas ,kas pievelk:)
0 1 atbildēt
Iemācies rakstīt!! Akcents un neprasme latviešu valodā jūtama!!!
0 1 atbildēt
Wentworth Miller, the 34 year old star of Prison Break has finally responded to reports that question his sexuality and insist that he's gay. He says: No, I'm not gay. I know these rumours are out there...I'm cool with the fact that they exist, I mean this is about fantasy. Certain people are going to have certain fantasies. If someone wants to imagine me with a woman, or a man or one of each, that's cool with me as long as you keep watching the show." ( bij slinkums paartulkot)emotion
0 2 atbildēt
m..nepatīk man viņš.:p
1 3 atbildēt
ir viņš gejs. vajag vairāk interesēties par apkārtējo pasauli. mums ir kaut kas kopīgs ar viņu - neskatāmies prision break.
0 4 atbildēt
« 1  2  3 »