local-stats-pixel fb-conv-api

Vengaboys7

8 3
Jau no paša sākuma, kad 1995.gadā DJ Danski un DJ Delmundo apvienojās ar divām meitenēm un diviem puišiem, kas sākotnēji bija šo diskžokeju deju trupa, no jaunās grupas biedriem izstarojusi pastāvīga ballīšu vibrācija.

Vengaboys (pareizi izrunājams kā Bengaboys) pirmais singls “Up and Down” tika izdots 1997.gadā, un tas iekļuva Top 5 Nīderlandē, Dānijā, Francijā, Spānijā un Lielbritānijā. Tam sekoja hiti “Boom Boom Boom Boom” un “We’re Going To Ibiza”. Līdz ar “We Like To Party” grupai jau bija četri singli, un Lielbritānijā vien tika pārdoti 2 miljoni kopiju.

Pirmais Vengaboys albums “The Party Album” izrādījās tik veiksmīgs, ka ieguva zeltu desmit, platīnu septiņās valstīs visā pasaulē un dubulto platīnu Beļģijā, Lielbritānijā un Kanādā. Nīderlandē Party albuma pārdošanas apjomi sasniedza apdullinošo trīskāršo platīnu, pierādot, ka viņi ir visu laiku komerciāli visveiksmīgākā holandiešu popgrupa.

Ar saviem hitiem, kuri joprojām ir aktīvā radio un mūzikas kanālu rotācijā, un pilnīgi izpārdotām tūrēm pagājušajā gadā viņi uzstājās vairāk nekā 190 reižu 32 dažādās valstīs. Tagad ir pilnīgi skaidrs, ka Vengaboys vēl nav beiguši mācīt pasauli kā ballēties!

Kādreiz klausījos, un turpinu to darīt! emotion











8 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Grebe komentārs 2009-02-05 15:27:28 Man ir pašmāju video, kur pirms kādiem 7-8 gadiem cītīgi dejoju un dziedāju pie šīs dziesmas.../// Kādēļ neieliec šeit? Varētu būt skaisti. :)
4 0 atbildēt
Man pat ir vinu dziesmas kompi...
3 0 atbildēt
So f**king 90th...
3 0 atbildēt
Man ir pašmāju video, kur pirms kādiem 7-8 gadiem cītīgi dejoju un dziedāju pie šīs dziesmas...///
2 0 atbildēt
Ak 90-tie
1 0 atbildēt
Pozitīvi emotion
1 0 atbildēt
Labais vasarā biju uz Disko nakti Cēsīs, Nu tur viņi tā nedeva... Ideāli :)
2 2 atbildēt