local-stats-pixel fb-conv-api

Veltijums jau sen mirušajam Latvijas lepnumam Dzimšanas dienā.9

Tas jau bija sen bet Naktī uz ceturtdienu, 27. janvāri 33 gadu vecumā miris talantīgais mūziķis, dzejnieks un aktieris Mārtiņš Freimanis. 7. februārī viņam būtu palikuši 34 gadi. Mārtiņš bija nokļuvis slimnīcā gripas radīto komplikāciju dēļ.

Mārtiņš Freimanis popularitātes virsotnē nokļuva, sākot muzicēt kopā ar Liepājas grupu „Tumsa”. Viņš komponēja dziesmas un sacerēja dziesmu tekstus ne tikai sev, bet arī daudziem citiem Latvijas mūziķiem, kas ar Mārtiņa Freimaņa dziesmām plūca slavas laurus.

šīs stāsts tk tiešām mūs Latvija ir šokēts un ne tikai šokē, bet paitiesie vārdi.Mārtiņš bija labs muzikants, labi sacerēja dziesmu vārdus sev, un ar daudziem citiem mūziķiem. piedalijās erovīzijā. daudzos citos pasākumos

Bet ar esam no tā nobijušies kaukur iziet uz ielām, kīno, veikaliem. Gripa dara savu, atņem dzīvību tieši mīlošos mūziķus vai draugus, paziņus. Esu pati šoka ka šo rakstu es izlasiju vienā portālā, bet joprojām es nevaru noticēt, jo vakar Mārtiņs vel bija vesels kā rutks. Kas notiks tālāk, to mes vel nezinam, kam vel atņems dzīvību!!!!

Veltijums viņa 7 februāra dzimšanas dienā emotion



57 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Bet šodien ir 17. februāris! emotion

7 0 atbildēt

izcils mūziķis

4 0 atbildēt

Galvenais, ka sen mirušajam... Ar tādu ievadu tu varēji taisīt rakstu par Tutanhamonu emotion

2 2 atbildēt

Un viņš pievienojas tiem, kurus mēs novērtējam tad, kad ir jau par vēlu ):

0 0 atbildēt

vel viens idiots,kas visus mirušos  spokos sveic

0 2 atbildēt

Nevaru ielikt ne +, nedz arī -.. + nelieku, jo ir tik daudz gramatikas kļūdu, ka Mārtiņam par šo rakstu būtu kauns.. un - nelieku tīri aiz cieņas pret Mārtiņu..Mārtiņš foršs, ir sanācis pat dzīvē paklačoties ar viņu.. bet šis raksts par viņu - nu, sorry muterīt, nekam neder.. 

1 4 atbildēt