local-stats-pixel fb-conv-api

Vai ir pienākušas Šeina Dovsona un Džefrija Stāra slavas beigas?47

81 1

Vienu mirkli tu vari būt viens no pelnošākajiem un mīlētākajiem «Youtube» satura veidotājiem, bet jau nākamajā - nīstākais cilvēks internetā. Un tas notiek ne bez iemesla ...

Arī Džefrijs Stārs pagājušajā nedēļā saskārās ar negatīvu publicitāti, bet, atšķirībā no Šeina Dovsona, kuru visi uzskatīja par labestīgu cilvēku, Stārs vienmēr ir uzskatīts pat ļaundari.

Daudziem cilvēkiem ir aizdomas, ka tieši Džefrijs Stārs un Šeins Dovsons spēlēja nozīmīgu lomu tajā, lai pagājušajā gadā sagrautu Džeimsa Čārlza karjeru. Tāpat arī baumo, ka Stārs ir glabā dažādu informāciju par citiem slaveniem cilvēkiem, lai ar to vajadzības gadījumā varētu manipulēt un panākt sev vēlamu rezultātu.

Izskatās, ka 2020. gads būs ļoti liels pārmaiņu gads, jo kādreiz pietika publicēt vienu video, kurā tu atvainojies, un visi to aizmirst, bet tagad vairs tā nav.

81 1 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Pirmo reizi par tādiem dzirdu.

7 0 atbildēt

Konkrēti šos divus es nezinu. Bet kopumā redzot, kas notiek pasaulē var secināt, ka pēc šiem visiem asv protestiem, nebūs iespējams pat pajokot. Tā tagad būs "Vārda brīvība". Izskatās, ka drīzumā pati komēdija kā žanrs pazudīs vai tiks izkropļots līdz nepazīšanai. 😥

7 0 atbildēt

Ne tikai ļaundaris, bet arī pi*aras 😄

3 0 atbildēt

Pilnīgi vienalga, kas ar tādiem notiek, manis pēc lai nosprāgst.

3 1 atbildēt

KAS TA VINI TADI IR. pats pa tadu jutub nesen tik uzzinaju tik daudzko vel neesu iepazinis.

pagaidam skatos tik to fanfeisTV vispar jau baigi labi bet reizem gribas kautko tadu citaadu ta jau esmu skatijies to fanfeisTV jua kopsh 2021 gada kad man piesledza internetu(ieprieks sedeju biliotekas un pie Alda).

0 0 atbildēt