local-stats-pixel fb-conv-api

Vai draudi nogalināt Donaldu Trampu sāk kļūt patiesi?9

Ketija Grifina, kura apgalvoja, ka tikusi iekļauta Holivudas "melnajā sarakstā" pēc izaicinošās bildes, kur viņa tur ASV prezidenta Donalda Trampa galvas manekenu, kas noliets ar sarkanu krāsu, ievietošanas internetā, un vēl joprojām saņem draudu vēstules par bildes publicēšanu.

Grifina pēdējo mēnesi dzīvojusi Londonā, līdz saņēmusi taksista draudus par Trampa izsmiešanu. “Vadītājs, kurš mani veda no lidostas uz viesnīcu, atcerējās mani no fotogrāfijas, un saprotiet, domāju, ka viņš vēlas manu autogrāfu, tomēr viņš sacīja, ka, ja mēs būtu Marokā, viņš tūliņ pat izgrieztu manu mēli."

“Esmu konfrontēta uz ielas, bārā, veikalā - pat gaišā dienas laikā,” Ketija turpināja. “Tomēr vēl joprojām ir daudz cilvēku, kas ir jauki, pienāk klāt un saka - turpini izcīnīt savu cīņu un visu, kas tajā ietilpst."

105 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Baigā komiķe, uztaisīja pastulbu joku un tagad brīnās, kāpēc daži tādi paši stulbeņi grib viņu noslaktēt. emotion

8 0 atbildēt
Gribēja būt par muļķi, palika par muļķi, kas nāca arī ar izrietošajām sekām. "Vai, cik skikti! Cilvēki man draud, pažēlojiet mani! - varbūt vajadzēja domāt ar galvu nevis sēžamvietu, taisot to bildi! 😕
3 0 atbildēt
Pasaule būtu labāka bez viņa
0 0 atbildēt

Baisi gan!

0 0 atbildēt