local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Roberts Patinsons būs jaunais Betmens?8

78 0

No parasta vampīra par supervaroni. Roberta Patinsona vārds kopš «Krēslas» sāgas laikiem varētu būt aizmirsies lielākajai daļai cilvēku, taču jaunākās baumas par to, kuram aktierim varētu tikt uzticēta slavenā supervaroņa Betmena loma, ir mazliet satricinājušas internetu. Lai gan tas nav nekas jauns, jo katrs «jaunais» Betmens ir piedzīvojis sākumā lielu naidu no fanu puses.

«Variety» nāca klajā ar ziņu, ka Roberts Patinsons mēģina vienoties par Betmena lomu filmai, kas iznāks 2021. gada 25. jūnijā. Lai gan oficiāli tas nekur vēl nav apstiprināts, tomēr Patinsons varētu būt labākais kandidāts šai lomai. Taču ir zināms, kuram pieder galavārds. Scenārija autoram Metam Rīvsam ir tiesības izvēlēties to, kurš būs nākošais Brūss Veins.

Fani ir tik ļoti sašutuši, ka ir sākuši vākt parakstus dažādās vietnēs, lai panāktu to, ka Roberts Patinsons nekļūtu par Betmenu.

78 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Skatoties uz kādu pusi iet visas jaunākās varoņu filmas, nebrīnītos, ja beigās Batman-a lomu spēlēs kaut kāds padebīls transgenders kuram novirze uz citplanētiešu porņukiem.

6 0 atbildēt

Nē, viņš nebūs labs Betmens. Labāks par Kristianu Beilu neviens nebūs.

5 0 atbildēt

Čīkstētāji visticamāk nav Patinsonu nekur redzējuši ārpus Krēslas. Pēc tam kad noskatījos Good Time, The Rover, un Lost City Of Z, sapratu, ka viņš ir labs aktieris, kuram jaunībā piespēlēja neveiksmīgu lomu. Tagad viņam atliek tikai uzkačāties un būs labi.

1 0 atbildēt
Nu emociju viņam nav🤔🤨
1 0 atbildēt
Nju jaunības loma vins piedalijas pa naudu, bet skatoties kā viņš ir mainījies savas jaunajas filmu gaitās es teiktu ka gribu viņu ka betmenu redzēt, bet ja kristianu beilu nevienam nepārspēt
1 0 atbildēt

Patisons bij zilais? Ir kaukas zils tajā betmena tēlā...nu tur latekss utt

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt